Bence 10 bin kadrolu olucak ....basta dedikleride 17 bin atamaydı ...şimdi anladıgım ..10 bin kadrolu...7 bini ise o.ö. Olucaklar arkadaslar ...onuda acıklayamıyorlar çunku herkes karsı cıkıcak bıranda haber olucak ...
(( ki insallh öyle olur
Arkadaşlar bence kadrolu olacak belki ama 10 binin hepsi değil,mantıklı olalım lütfen sözleşmeli öğretmen ,kadrolu öğretmen ayrımı olmasın diyen bir bakanın ben sanmıyorumki ücretliyi istesin.Bence ücretliyi azaltma yoluna gidilecek ve buda hali hazırdaki açığı sözleşmeye almakla olur.
Bakarsınız sözleşme derken bizde kadroya geçermişiz))))
eminmisin 1 yıl geçmeden başvurazlar diye biliyorum bentabiki başvurucaklar kanunini hakları
Biliyorsunuzki biz okul öncesi öğretmenleri tüm branşçıların gözüne batar olduk ve bahsedilen sitedede bizim için neler söylendiği ortada.Nimet Çubukçu kadrolu atama ddi diyorlar ama ortada bunun ispatı olan ne bir resmi açıklama ne de görüntü var.Olsa bile ağız alışkanlığından demiştir sayın Çubukçuumutmu kaldı güzel düşünecek hocam hepsini kafamıza geçirdiler işte ssaassrrre
ben buna söyle bir örnek vereyim 2yıl önce görümcemin kızı ing. ögretmeni olarak ücretli calısıyordu... sene ortasında ücretli calısanlara yazı geldi evraklarını hazırladı ve o günden bu yana sözlesmeli olarak calısıyor... normal atama zamanında olan bir sürec degildi...bu o sene sadece ing. ögretmenlerine yapılmıstı...
Hüseyin Hocam ne diyorsunuz bu son gelişmeler için?Sözleşmeli olmaz mı yoksa sadece Kasım ayında mı olmaz anlamında Bakanın açıklaması?burdayım hocam
Sayın öğretmenin inanın güzel şeyler olacak , ben tek kişinin dualarıyla bile sistemin değişeceğine inanmışımdır hep ve haftalardır bu kadar kişi dilinden duayı eksik etmedi.Bekleyelim ,göreceklerimiz çoookk güzel günler olacak emin olun,sevgiler.
hocam,bende size sevgi ve saygılarımı sunuyorum...benimde umutlarım var... en basından beri o kadar umutluydumki... biraz azaldı ama var yine de bitmiyor... kendime soruyorum deniz normal mi diye evet normal diyor yüregimdeki ses))... bende yüregimdeki sese inanıyorum...umutluyum...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!