Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
kasımda oöö alımı olacak bence subatta oöö alınmayacak en 5000 diyorum kasım alımını bu bölümden

her yerde 10,000 atama diyor işte ntv deki yarışma programının videosu

ntvmsnbc Video Galeri

10. dakikada fln soruluyor ve cevap 10000:S

hüseyin hocam,2008 puanları şubat atamasında da geçerli olacakmı

Neyse geçmiş olsun, sözleşmelinin önünün açık olması daha iyi M.E.B. in kadro derdi gütmeden atama yapacanı gösteriyor.Bu da sayının fazla oldunun habercisidir.

Kpss gibi "eğer ben bu mesleği okumuşsam,yapıyorsam bu neyin yeterliği kardeşim.O zaman niye öss yi yaptın " gibi sorular sorarak insanın ayarlarıyla oynayan bir sınavın etkisin olumsumsuz yönünü yıllardır ensesinde hisseden eğitim emekcilerinin dar anlamda okul öncesi adına etkisinin kırılması sevindirici bir şey.

Tabi ki bu sözleşmel alımlar başka bir hakkın ihlalini görmezden gelmemize neden olamaz.Anayasanın 128. maddesinde; "Devletin kamu iktisadi teşebbüsleri ve diğer kamu tüzel kişilerinin genel idare esaslarına göre yürütmekle yükümlü oldukları kamu hizmetlerinin gerektirdiği asli ve sürekli görevler, memurlar ve diğer kamu görevlileri eliyle görülür. Memurların ve diğer kamu görevlilerinin nitelikleri, atanmaları, görev ve yetkileri, hakları ve yükümlülükleri, aylık ve ödenekleri ve diğer özlük işleri kanunla düzenlenir" maddesi gereğince atanan ve atanacak tüm sözleşmeli öğretmenler kadrolu hale gelmelidir.

Bu hafta duyamadık ama öbür hafta umarım tüm arkadaşların işte oldu,okulum şura diyen mesajlarını forumun sayfalarında merakla izleyecem.

bu atanma vesilesiyle hoş dostluklar edinmiş olmak sevindirci.

Anayasanın dedeği gibi her eğitim emekcisi asli ve sürekli olur umarım.

Ummak yetmiyor bu hakkı sonuna kadar zorlamalıyız.

Neyse geçmiş olsun, sözleşmelinin önünün açık olması daha iyi M.E.B. in kadro derdi gütmeden atama yapacanı gösteriyor.Bu da sayının fazla oldunun habercisidir.

Kpss gibi "eğer ben bu mesleği okumuşsam,yapıyorsam bu neyin yeterliği kardeşim.O zaman niye öss yi yaptın " gibi sorular sorarak insanın ayarlarıyla oynayan bir sınavın etkisin olumsumsuz yönünü yıllardır ensesinde hisseden eğitim emekcilerinin dar anlamda okul öncesi adına etkisinin kırılması sevindirici bir şey.

Tabi ki bu sözleşmel alımlar başka bir hakkın ihlalini görmezden gelmemize neden olamaz.Anayasanın 128. maddesinde; "Devletin kamu iktisadi teşebbüsleri ve diğer kamu tüzel kişilerinin genel idare esaslarına göre yürütmekle yükümlü oldukları kamu hizmetlerinin gerektirdiği asli ve sürekli görevler, memurlar ve diğer kamu görevlileri eliyle görülür. Memurların ve diğer kamu görevlilerinin nitelikleri, atanmaları, görev ve yetkileri, hakları ve yükümlülükleri, aylık ve ödenekleri ve diğer özlük işleri kanunla düzenlenir" maddesi gereğince atanan ve atanacak tüm sözleşmeli öğretmenler kadrolu hale gelmelidir.

Bu hafta duyamadık ama öbür hafta umarım tüm arkadaşların işte oldu,okulum şura diyen mesajlarını forumun sayfalarında merakla izleyecem.

bu atanma vesilesiyle hoş dostluklar edinmiş olmak sevindirci.

bu yazıya sadece teşekkür edilir..... :36_3_12:

bugun morelmi ço kbozdular yok falan diye herkes yorum yapıyor sinir oluyorum=(

bugün yarın pazartesi salı derken kasımıda biterecek bunlar 10 sözleşmeli söylentileride doğru deyildir inşl. o zaman bize az kontenjan verilir. zaten millet okul ön. alınmasın diye başlıklar açmışssaassrrre

bugünde geçti ve bi açıklama yok cuma da geçip gidicek yine,pazartesi olurmu acaba dicez yine pazarteside geçecek salı olurmu çarşamba olurmu derken derken kasım biticek,ya biri cıkıp neyi beklediğimizi söylesede neyi nezaman acıklıcaklar ona göre bizde bi umutlanıp bi umutsuzlanmasak

alınmayacak dediklerinde insan geriliyor gerçektende olursa süprüz olur diyorlar neyse kasım olmassa şubat olur nasıl olursa olacak

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama alım 1000 üzerine yoğunlaşmış. bakanlıkta ki yüzyüze konuştuklarım hep bu yönde konuşma yaptı amaaa tabi bu 2 hafta önceydi değiştiyse bilemem.
arkadaşım sınıfçılara 60 saatlik kurslar başladı bi düşünün demekki bizim sayımız yetmiyecek hepimiz atanacağız ki onlara ücretli görev vereceklermiş ben böyle düşünüyorum inşallah böyle olur.bugün hepimiz adına çok umutlandım hayırlısı inşallah

arkadaşım sınıfçılara 60 saatlik kurslar başladı bi düşünün demekki bizim sayımız yetmiyecek hepimiz atanacağız ki onlara ücretli görev vereceklermiş ben böyle düşünüyorum inşallah böyle olur.bugün hepimiz adına çok umutlandım hayırlısı inşallah
ssaassrrreolmayacak diyorlar ahhh keşke dediğiniz gibi olsa hocam :36_3_12:

arkadaslar sanal alem dört koldan bastırıyor atama için. bugün haber 7.com da da atama olması için haber çıktı.sesimiz yankı bulmaya başladı.ama sözleşmeli atamayı da desteklemek lazım.ya değilse sözleşmelilere kadro verirler atama yaptık derler bunlar...

elimizden geleni yapmaya çabalıyoruz inşaalh olur olsun =(

slm arkadaşlar bende bugün memurlar nette okudum bi arkadaş yorum yapmış ne kadar dogru bilmiyorum ama atama olup olmıycagı 9 kasımda açıklanacak diye yazmıştıssaassrrre

embesilin biri memurlar.nette ağzına geleni söylemiş bizim için toldo80 diye bi embesil bu insanlara karşı susmayın arkadaşlar sustukça üste çıkıyolar o.ösi atamasınlar diye mebe baskı yapıyomuş bu i...ler

artık tarih vermeyelim....çünkü hepsi asılsız çıktı bugüne kadar

embesilin biri memurlar.nette ağzına geleni söylemiş bizim için toldo80 diye bi embesil bu insanlara karşı susmayın arkadaşlar sustukça üste çıkıyolar o.ösi atamasınlar diye mebe baskı yapıyomuş bu i...ler

it ürüse de kervan yürür diyorum :congratulationscut4

anlaştık mı arkadaşım :) akılları o kadar basmıyor ne alakası var ben bu insanlara çatıyorum diye düşünmüyor herkes nasibini yerrrrrrrrrrrrrrr
ALLAH yardımcımız olsun inş.hepimizin:36_3_12:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri