Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben ist.dayım neden olmasınki varsa olacaksa öyle birşey güzel olur... ben varım...

Bende sizi sevdim valla. Aslında bir yerde buluşabilsek keşke. Hüseyin hocada gelse, ona pide ısmarlasak...:))
ortak yerimiz yok nasıl olacak birimiz ist.birimiz ordu eee bende manisa hüseyin hocayı bilmiyom nerde ama....valla çok iyi olur aslında

ya ne güzel sohbet ediyoruz....gecenin bu saatinde......neşe ve carpediemdeniz sizi çok sevdim gerçekten......

bende sizleri sevdim...aslında burdaki cogu arkadas aynı ...iyi niyetlerinden süphem yok.. ama herkes fazla gergin hepsi bu sanırım... yoksa aynı dili konusup aynı taleplerde bulunuyoruz...umarım güzel haberler yakında olurda bunun için güzel bol kahkahalı sohbetlerimiz olur...aile gibi olduk...

Arkadaşlar yorumun yapıldığı tarih 29 eylül tam bir ay önce... onun üstüne 10.000 sözleşmeli alındı merak etmeyin siz... Kasımda atama olacaktır. Ben umut ediyorum ki, bakan kalanların hepsini kadrolu alacağız diyecektir. Bir sürpriz yapıp da tüm sözleşmelileri kadroya geçirirse süper olur...

Arkadaşlar yorumun yapıldığı tarih 29 eylül tam bir ay önce... onun üstüne 10.000 sözleşmeli alındı merak etmeyin siz... Kasımda atama olacaktır. Ben umut ediyorum ki, bakan kalanların hepsini kadrolu alacağız diyecektir. Bir sürpriz yapıp da tüm sözleşmelileri kadroya geçirirse süper olur...

inş. gecirir kadroya.... ama ondan önce hiç atanamamıs bizleri sözlesmeliye alsa daha iyi olacak... herkes kendini düsünür elbette ...ÖNCE CAN SONRA CANAN...herkesi bir anda kadroya alması zor...4,,,5 senedir sözlesmeli calısanlar var sınır köylerde...ve türkiyenin her yerinde...herkesin gönlünce olsun arkadasım...

Evet hocam, Yeliz hoca da merak etmiş!

adımı acıklıyorum sıkı durun ve alkısta istiyorum:))) aslında bildiniz DENİZ adım arkadaslar...iyiki buradayız... iyiki varsınız arkadaslar...bu bekleme sürecinde destek olmak fikir alıs-verisinde bulunmak cok güzel...tsk ediyorum sizlere...

valla ilk teklifi sen yaptın:36_7_8:
Ben bir gece sizi rüyamda gördüm. Hepimiz bir sınıfta toplanmışız. Öğretmen masasındaki adam (sanırım Hüseyin hocaydı) hepinize atandınız diyor. Ama benim ki olmuyormuş. Bende milli eğitime gidip bir sorayım diye itiraz ediyorum.
Sabah uyandığımda gelmişti aklıma böyle bir şey olsa diye :))

Valla benim puanım 53 küsür... 10.000 atandığında son gün geçtikten sonra haberim oldu ben de atanamadım... Bayram tatilindeydim bilgisayar filan yoktu... NAsip değilmiş dedim... Bakalım kasımda nolcak... İstanbulu yazacağım, eşim burada çalışıyor yeni de çocuğum oldu dışarısı zor... Bu arada kadro işi zor da değil bir değişiklikle olur gider... Ne diyor milli eğitim bakanlığı sözleşmli ile kadrolu arasında fark yok... O zaman alırlar kadroya fark yoksa değil mi :)))

adımı acıklıyorum sıkı durun ve alkısta istiyorum:))) aslında bildiniz DENİZ adım arkadaslar...iyiki buradayız... iyiki varsınız arkadaslar...bu bekleme sürecinde destek olmak fikir alıs-verisinde bulunmak cok güzel...tsk ediyorum sizlere...
ben bildim aslında beni alkışlamanız lazım

inş. gecirir kadroya.... ama ondan önce hiç atanamamıs bizleri sözlesmeliye alsa daha iyi olacak... herkes kendini düsünür elbette ...ÖNCE CAN SONRA CANAN...herkesi bir anda kadroya alması zor...4,,,5 senedir sözlesmeli calısanlar var sınır köylerde...ve türkiyenin her yerinde...herkesin gönlünce olsun arkadasım...

geçen gün sözleşmelilerin kadroya alınması ile ilgili tasarı meclise sunuldu.kadroya geçişin atamalarla ilgisi yok(bence)

Ben bir gece sizi rüyamda gördüm. Hepimiz bir sınıfta toplanmışız. Öğretmen masasındaki adam (sanırım Hüseyin hocaydı) hepinize atandınız diyor. Ama benim ki olmuyormuş. Bende milli eğitime gidip bir sorayım diye itiraz ediyorum.
Sabah uyandığımda gelmişti aklıma böyle bir şey olsa diye :))
allah hayıra çıkarsın canım arkadaşım benim.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri