ben ist.dayım neden olmasınki varsa olacaksa öyle birşey güzel olur... ben varım...
ortak yerimiz yok nasıl olacak birimiz ist.birimiz ordu eee bende manisa hüseyin hocayı bilmiyom nerde ama....valla çok iyi olur aslındaBende sizi sevdim valla. Aslında bir yerde buluşabilsek keşke. Hüseyin hocada gelse, ona pide ısmarlasak...)
Ben de Ordu'dayım ama gelirim. Bu arada hocam sizin adınızı çok merak ettim!!ben ist.dayım neden olmasınki varsa olacaksa öyle birşey güzel olur... ben varım...
ya ne güzel sohbet ediyoruz....gecenin bu saatinde......neşe ve carpediemdeniz sizi çok sevdim gerçekten......
Bakalım karısı izin vercek mi? :36_11_6:ortak yerimiz yok nasıl olacak birimiz ist.birimiz ordu eee bende manisa hüseyin hocayı bilmiyom nerde ama....valla çok iyi olur aslında
ortak yerimiz yok nasıl olacak birimiz ist.birimiz ordu eee bende manisa hüseyin hocayı bilmiyom nerde ama....valla çok iyi olur aslında
bende merak ettim bana deniz gibi geliyorBen de Ordu'dayım ama gelirim. Bu arada hocam sizin adınızı çok merak ettim!!
Kızlar siz ciddi misiniz??ortak nokta en güzeli ankara)) bu geldi aklıma
:
![]()
Ben de Ordu'dayım ama gelirim. Bu arada hocam sizin adınızı çok merak ettim!!
valla ilk teklifi sen yaptın:36_7_8:Kızlar siz ciddi misiniz??
Evet hocam, Yeliz hoca da merak etmiş!benim adımmı hocam_?
Arkadaşlar yorumun yapıldığı tarih 29 eylül tam bir ay önce... onun üstüne 10.000 sözleşmeli alındı merak etmeyin siz... Kasımda atama olacaktır. Ben umut ediyorum ki, bakan kalanların hepsini kadrolu alacağız diyecektir. Bir sürpriz yapıp da tüm sözleşmelileri kadroya geçirirse süper olur...
Evet hocam, Yeliz hoca da merak etmiş!
Ben bir gece sizi rüyamda gördüm. Hepimiz bir sınıfta toplanmışız. Öğretmen masasındaki adam (sanırım Hüseyin hocaydı) hepinize atandınız diyor. Ama benim ki olmuyormuş. Bende milli eğitime gidip bir sorayım diye itiraz ediyorum.valla ilk teklifi sen yaptın:36_7_8:
ben bildim aslında beni alkışlamanız lazımadımı acıklıyorum sıkı durun ve alkısta istiyorum)) aslında bildiniz DENİZ adım arkadaslar...iyiki buradayız... iyiki varsınız arkadaslar...bu bekleme sürecinde destek olmak fikir alıs-verisinde bulunmak cok güzel...tsk ediyorum sizlere...
inş. gecirir kadroya.... ama ondan önce hiç atanamamıs bizleri sözlesmeliye alsa daha iyi olacak... herkes kendini düsünür elbette ...ÖNCE CAN SONRA CANAN...herkesi bir anda kadroya alması zor...4,,,5 senedir sözlesmeli calısanlar var sınır köylerde...ve türkiyenin her yerinde...herkesin gönlünce olsun arkadasım...
Kızlar siz ciddi misiniz??
allah hayıra çıkarsın canım arkadaşım benim.....Ben bir gece sizi rüyamda gördüm. Hepimiz bir sınıfta toplanmışız. Öğretmen masasındaki adam (sanırım Hüseyin hocaydı) hepinize atandınız diyor. Ama benim ki olmuyormuş. Bende milli eğitime gidip bir sorayım diye itiraz ediyorum.
Sabah uyandığımda gelmişti aklıma böyle bir şey olsa diye)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!