Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bence :)) tlf lardan bıkmışlar çaycıyı koymuşlar tlf başına oda çaya kaç şeker atarsa okadar atıyor:)) sizde tutuyorsunuz .az kaldı umutlar sönmesin , iyi tatiller

ben sordum bakanlığa çalışma takvimeine göre mi yapılacak diye ona ne kadar riayet edilr bilemiyorum dedi ama bakanımız kasım ayı dedi bu önümüzdeki günlerde belli olur dedi

inş.arkadaşlar kasım ayı sonunda artık herkes hayallerine kavuşur inş.
Başta sağlık ve kalp huzuru istiyorum allah'tan onlar olmadan atansakta anlamı yok

inş.o duyguyu rabbim herkese yaşatırrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnn:)
bir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşünün

arkadaşlar bence :)) tlf lardan bıkmışlar çaycıyı koymuşlar tlf başına oda çaya kaç şeker atarsa okadar atıyor:)) sizde tutuyorsunuz .az kaldı umutlar sönmesin , iyi tatiller
teşhisn çok mantıklı seni teprik ederim arkadaşım

bir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşünün
ah ah keşke öyle bişey olursa inşallah bende aranızda olurum puanım düşük ya size gelirde bana bilmiyom bende herşeyi paylaşırım

bir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşünün[/QUOTE

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR ARKADAŞIM İNŞ.AH AH BİR ZAMANLAR BEN NE PAYLAŞIMLAR YAPARDIM ARTIK KENDİMİ VEREMİYORUM İNŞ.ATANALIM DA ARŞİVLERİMİZİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDELİM :)
PUANIN KAÇ ARKADAŞIM BEN 46.265

44.720 küsuratıda vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya olmasaydı:36_11_6:

söylenecek tek şey var ... O da hepimiz a t a n a c a ğ ı z bu böyle biline

sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım olumsuz tüm haberlere kulak tıkıyorum, resmi bir açıklama olana dek beni kimse şuradan, buradan duyduğu haberlerle üzemez....

inş. pazartesi açıklama yapılır arkadaşlar.ben doğuya sözleşmeli atandım kadroya geçebilme ihtimalim olurmu diye sabırsızlıkla kasım atamasını bekliyorum.atanamayan arkadaşlarda inş. atanırlar.herşeyin hayırlısını versin allahım.gereksiz şeylerle kafanızı yormayın derim.her söylenene de kulak asmayın.sevgiler...

44.720 küsuratıda vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya olmasaydı:36_11_6:

olur inş:) kendiniz ile barışıksınız çok güzel bir şey çok severim böyle insanları inş.atandıktan sonra da burada buluşuruz :) tabii hangi dağ arasında olacağız bilmiyoruz inş.internet şansımız olur köylerde biraz problem olabiliyor arkadaşımdan biliyorum aman atanalım da gerisi kolay inş:)

merhabalar...
dün siteye giremedim sorun vardı sanırım... en basından beri umutluyum okudum yazılanları yorumları... kadrolu olacakmıs 300,500 bu ne kadar mantıksız... 17 bin alınacak dedi personel müdürü ve sözlesmeli dedi... trt2de sonra 10 bin denildi... yani HERŞEY COK AMA COK GÜZEL OLACAK.... ben buna inanıyorum... ancak MEB.den yapılacak olan acıklamayı beklemekteyiz... sakın karamsar olmayın lütfen...iyi düsünelim iyi olsun...

merhabalar...
dün siteye giremedim sorun vardı sanırım... en basından beri umutluyum okudum yazılanları yorumları... kadrolu olacakmıs 300,500 bu ne kadar mantıksız... 17 bin alınacak dedi personel müdürü ve sözlesmeli dedi... trt2de sonra 10 bin denildi... yani HERŞEY COK AMA COK GÜZEL OLACAK.... ben buna inanıyorum... ancak MEB.den yapılacak olan acıklamayı beklemekteyiz... sakın karamsar olmayın lütfen...iyi düsünelim iyi olsun...
bu 17 bin genel branşlar için deil mi peki.okulöncesi net rakam yok henüz.ayrıca kadro alım olup olmayacagı da belli deil.inş. kadro da alırlar

evet arkadasım 17bin tüm branslar içindi...

arkadaşlar bakan bugünlerde açılışlara katılıyor il il geziyor.kasımda atama olacağını bakan bir gazetecinin sorusu üzerine duyurmuştu gene bir açılış esnasında.pazartesi bakan hangi ildeyse forumda o ilde olan bir arkadaşımız basın toplantısında gazeteciye gene atamanın ne zaman olacağı ve ne kadar atama olacağını sordurabilir.pazartesi bakanın hangi ilde olacağını bilen varmı?

arkadaşlar bakan bugünlerde açılışlara katılıyor il il geziyor.kasımda atama olacağını bakan bir gazetecinin sorusu üzerine duyurmuştu gene bir açılış esnasında.pazartesi bakan hangi ildeyse forumda o ilde olan bir arkadaşımız basın toplantısında gazeteciye gene atamanın ne zaman olacağı ve ne kadar atama olacağını sordurabilir.pazartesi bakanın hangi ilde olacağını bilen varmı?

:) fazla hayalcisin

arkadaşlar saçma fikirler üretmeyelim.bakanımı takip edeceğiz.açıklayacak adam bugün yarın açıklar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri