söylenecek tek şey var ... O da hepimiz a t a n a c a ğ ı z bu böyle biline
ben sordum bakanlığa çalışma takvimeine göre mi yapılacak diye ona ne kadar riayet edilr bilemiyorum dedi ama bakanımız kasım ayı dedi bu önümüzdeki günlerde belli olur dedi
bir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşününinş.o duyguyu rabbim herkese yaşatırrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnn![]()
teşhisn çok mantıklı seni teprik ederim arkadaşımarkadaşlar bence) tlf lardan bıkmışlar çaycıyı koymuşlar tlf başına oda çaya kaç şeker atarsa okadar atıyor
) sizde tutuyorsunuz .az kaldı umutlar sönmesin , iyi tatiller
ah ah keşke öyle bişey olursa inşallah bende aranızda olurum puanım düşük ya size gelirde bana bilmiyom bende herşeyi paylaşırımbir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşünün
bir kaç gün sonra tayin telaşlarımız başlayacak git yerleş ev bul vs derken sonrada bu sitede tekrar toplanarak hangi yıllığı kullansak günlükleri ellemi yazsak dhangisi daha iyi olur diye bilgi alışverişleri yapacağız sonrada faaliyetlerimizi paylaşacağız ama hepimiz yaynı şeyleri yapmayalım diyeceğiz...:36_7_8: düşünün[/QUOTE
AĞZINDAN BAL DAMLIYOR ARKADAŞIM İNŞ.AH AH BİR ZAMANLAR BEN NE PAYLAŞIMLAR YAPARDIM ARTIK KENDİMİ VEREMİYORUM İNŞ.ATANALIM DA ARŞİVLERİMİZİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDELİM
PUANIN KAÇ ARKADAŞIM BEN 46.265
teprik yazmışım tebrik olacaktı biraz komik oldu:36_11_6:ricaederim)
olsun takmam öyle şeyleri, resmi açıklama olmadan kimseye inanmayın arkadaşlar.teprik yazmışım tebrik olacaktı biraz komik oldu:36_11_6:
söylenecek tek şey var ... O da hepimiz a t a n a c a ğ ı z bu böyle biline
44.720 küsuratıda vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya olmasaydı:36_11_6:
bu 17 bin genel branşlar için deil mi peki.okulöncesi net rakam yok henüz.ayrıca kadro alım olup olmayacagı da belli deil.inş. kadro da alırlarmerhabalar...
dün siteye giremedim sorun vardı sanırım... en basından beri umutluyum okudum yazılanları yorumları... kadrolu olacakmıs 300,500 bu ne kadar mantıksız... 17 bin alınacak dedi personel müdürü ve sözlesmeli dedi... trt2de sonra 10 bin denildi... yani HERŞEY COK AMA COK GÜZEL OLACAK.... ben buna inanıyorum... ancak MEB.den yapılacak olan acıklamayı beklemekteyiz... sakın karamsar olmayın lütfen...iyi düsünelim iyi olsun...
arkadaşlar bakan bugünlerde açılışlara katılıyor il il geziyor.kasımda atama olacağını bakan bir gazetecinin sorusu üzerine duyurmuştu gene bir açılış esnasında.pazartesi bakan hangi ildeyse forumda o ilde olan bir arkadaşımız basın toplantısında gazeteciye gene atamanın ne zaman olacağı ve ne kadar atama olacağını sordurabilir.pazartesi bakanın hangi ilde olacağını bilen varmı?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!