Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
gündemi takip ediyorum ama yaşadığımız ülkede gündem ve gerçekler saniyede değişiyor ki benim ülkemde eğitime ne kadar önem verildiğini bilirsiniz geçmişte muhasebeciler çiftçler elektirikçiler balık çılar ormancılar sınıf öğretmeni oldu o yüzden her an her şey ola bilir.Bu arada kendi adıma yazıyorum eşimin rumuzunu kullanmıyacağım

günaydın arkadaşlar. sosyalcihüseyin hocam sizede en kocamanından günaydın:). hocam bu domuz gribide atamaların eretelenmesini yada kontenjanların açıklanmasını geciktiriyo olabilirmi?

Herkese merhaba yeni haberler yok heralde yine olsun beklemeye devam hiç olmassa ümidimiz var=)

gündemi takip ediyorum ama yaşadığımız ülkede gündem ve gerçekler saniyede değişiyor ki benim ülkemde eğitime ne kadar önem verildiğini bilirsiniz geçmişte muhasebeciler çiftçler elektirikçiler balık çılar ormancılar sınıf öğretmeni oldu o yüzden her an her şey ola bilir.bu arada kendi adıma yazıyorum eşimin rumuzunu kullanmıyacağım
arkadaşlar nasipte ne varsa o oluyor ağlamanın sızlanmanın alemi yok ben 10bin atamasında bizede başvuru hakkı doğunca çok umutluydum.ogün atamam yapılmadı puanlar 46 küsürde kaldı ben yıkıldım madem öyle bizlere başvuru hakkı vermeselerdi diye düşündüm.ogün resmen sinir krizi geçirdim.ama olan bana oldu oyüzden artık takmıyorum.artık hiç bişey söylemiyorum bizler bu ülkede yaşadıkça bu ülkede olan herşeyi doğal karşılamaylıyız çünkü işin iç yüzünü işleyişini bilmeden görev başına gelince insan ideallleri doğrultusunda açıklamlar yapıyor.şartlar ideallerin oluşumuna izin vermeyince yalancı durumuna/sözüne güven olmaz durumuna düşüyor.bakanımızda böyleoldu hesaplarıyla şartlar birbirine uymadı.umarız biran önce bizlerin beklentileri doğrultusunda gelişmeler olur.haaa şuda var önceki atamada 10binden bahsediyorum tercih yapanlarda belliydi atnamayanlarda belli atanıp yerini beğenmeyenler gitmeyenlerde açık olan boş olan okullarda belli bizleri bukadar bekletip oyalayıp sonra sınıf öğretmenlerine seminer açıp ortalığı bulandırmalarına bir anlam veremiyorum .hak bizim değilmi öncelik bizim olacaksa bizi bekletmeden atama yapsınlar.yıllardır oyalamalarından bıktık herkese hayırlı günler diliyorum.pazartesi herşey belli olacak inşallah.

günaydın arkadaşlar yeni bir güne yeni umutlarla başlayalım unutmayın hayat sürprizlerle dolu:egg61nb:

evet süpriz olup açıklasalar ne iyi olur:D

Günaydın Hüseyin Hocam! Dün Bakanımız yine bir yerde Okul öncesinin önemi ile ilgili konuşma yaptı ve "Bir daha Sözleşmeli öğretmen ataması yapmayacağız" dedi. Bu "bir daha" sözü Kasım atamasını(varsa) kapsar mı hocam? Lafın gidişinden kapsar gibi anlaşılıyor. İnşallah herşey gönlümüzce olur.

Günaydın Hüseyin Hocam! Dün Bakanımız yine bir yerde Okul öncesinin önemi ile ilgili konuşma yaptı ve "Bir daha Sözleşmeli öğretmen ataması yapmayacağız" dedi. Bu "bir daha" sözü Kasım atamasını(varsa) kapsar mı hocam? Lafın gidişinden kapsar gibi anlaşılıyor. İnşallah herşey gönlümüzce olur.

banucuğum bakan dün gümüşhanedeydi ve gene okul öncesininin önemini dilinden düşürmedi,bak o konuşmayı gönderiyorum,eğer içinde sözleşmeli almıyacağız diye bir söz geçiyorsa gösterirmisin banada.senin derdini anlıyorum ben sözleşmelisin ve kadro istiyorsun daha çok beklersin kadro sen,dur bakalım burada yüzlerce insan var sözleşmeli olsunda atanalım diyen kusura bakma ama sana kadro yok be bir kaç atama daha kadro yok.:77wu[1]::77wu[1]:
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

ya anlamıyorum daha 2ay oldu sözleşmeliye atandılar benim burdada var arkadaşlarım kadro bekliyorlar valla ben sözleşmeli olsaydım burda kadro diye tutturmazdım nasıl olsa bigün elbet kadroya geçiceksiniz.benim çok zoruma gidiyor sözleşmelilerin biranda kadro istemesi ya biraz sabır 2milyara yakın maaş alıyosunuz daha ne arkadaşım biraz şükredin ya atanamayanları düşünün bide.hayret bişey allah gözünüzü doyursun kimse kusura bakmasın böyle yazdım diye inanın çok sinir oluyom...beni hoş görün...yazamadan geçemedim....puanım çok düşük ama yinede ümitliyim....

banucuğum bakan dün gümüşhanedeydi ve gene okul öncesininin önemini dilinden düşürmedi,bak o konuşmayı gönderiyorum,eğer içinde sözleşmeli almıyacağız diye bir söz geçiyorsa gösterirmisin banada.senin derdini anlıyorum ben sözleşmelisin ve kadro istiyorsun daha çok beklersin kadro sen,dur bakalım burada yüzlerce insan var sözleşmeli olsunda atanalım diyen kusura bakma ama sana kadro yok be bir kaç atama daha kadro yok.:77wu[1]::77wu[1]:

evet konuşmayı bende dinledim ama sözleşmeli almıycam diye bişey söylemedi hayret yani lütfen insanları yanıltmayalım

Arkadaşım tamam ben karıştırdım ARdahandaki gezisinde demedi bu sözü sanırım ama başka bir haberde Sözleşmeli almayacağız şeklinde konuştu. Hem ben sözleşmeli falan değilim, sizin gibi atama ekleyen, puanı 46,3 olan biriyim. Ben de sana o haberi gösterecem sanırım Memuruz.nette okudum.

herkese iyi günler diliyorum:36_3_12:
beklemek çok zormuş ama... :(

Arkadaşım tamam ben karıştırdım ARdahandaki gezisinde demedi bu sözü sanırım ama başka bir haberde Sözleşmeli almayacağız şeklinde konuştu. Hem ben sözleşmeli falan değilim, sizin gibi atama ekleyen, puanı 46,3 olan biriyim. Ben de sana o haberi gösterecem sanırım Memuruz.nette okudum.

bakanın o sözünü sağır sultan bile duydu ve o sözden sonra sadece okul öncesine 15.356 tane sözleşmeli atandı.:77wu[1]::77wu[1]:bu şartlarda daha bu kadar açık varken bütün branşlar için söylüyorum daha yıllarca sözleşmeli atanmaya devam edecektir.kadrolu 1 alınırsa aynı branştan sözleşmeli 4 almaya deam edecekler.:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:

ben sana söyleeyim nerde dediğini eğitimsen di yanlış hatırlamıyorsam yani sendika üyeleriyle eylül ayında yapılan bir görüşmede söylemiş ama söylediğinede pişman olmuşkş kısa süre sonre 10 bin sözleşmeli almış haber eski hocam yani

arkadaşlar su an konusulan olumsuz haberlere kafa yorup kendinizi sakın üzmeyin...benim bu sistemde gördüğüm bildiğim tek şey olumsuz haberlere kafa takıp üzülmemek gerektiği..
inanın arkadaşlar her an her şey(güzel haber)olabilir...
siz kalbinizi gönlünüzü rahat tutun..
inanın her şey guzel olacak...
bence şu iki yıl içinde mezun durumda olan tüm okulönceciler atanacaklar..elleri mahkum atamaya ..başka çareleri yok...
siz üzerinize ne dusuyorsa gerekirse kpss ye tekrar girip onlara inat yuksek puan alıp kendi sansınızı kendiniz yazmanız dır...
dusukse puanınız mutlaka ama mutlaka kpss hazırlanmaya başlayın tekrardan ..
kendi kaderinizi başkalarının ellerine ya da insiyatifine bırakmayın..bu devlet bile olsa..
kpss hazırlanmanız ve yuksek puanla atanmanız size yarar..daha iyi bir yerde gorev yaparsınız..
bence dusuk puan alanlar bile atanacak su iki yıl içinde...bu kesin ...
ama iyi puan merkez demek arkadaslar beklerken boyle zamanınızı degerlendirin..
sakın umutsuz olmayın sakın..
burası TÜRKİYE..
kararlar nerdeyse bir guınde bes kez degişiyor..
üzülmeyin..umutsuz olmayın...

arkadaşım iyi söylüyorsunuz ama ben 2005ten beri kps hazırlanmaktan ve ders çalışmaktan yoruldum hem okul hem ders zor...madem 46ya kadar inmiş bukadar açık var mezun bulunamıyor düşse puanlar atanmayan kimse kalmasa derdindeyiz biz inşallah öyle olurda ders çalışmaktan kurtuluruz...bi taraftan yaş ilerliyo insan belli bi yaştan sonra kitap bile açası gelmiyor

Sözleşmeli Öğretmenlerin Kadroya Atanmaları Hakkında ki Kanun Teklifi Hakkında

kadro bekleyenler biraz daha bekleyecek... kesinlikle ama kesinlikle sözleşmeli olacak.. yukarıaki linkte geçen sene yapılan başvurunun reddi var..
bu sene bakan laf olsun diye konuşuyor.. iyi de bu ülkede tbmm ve maliye var...
o yüzden sözleşmeli banko olacak ve devam edecek
hocam acil cevap istiyorum 43500 ile kasım ataması olursa atanırmıyım sizce

arkadaşlar dün ankarayı bakanlığı aradım ordaki byan atamalar konusunda kesinlikle bilgi verilmeyeğini bu konuda bakanın kesin talimatı olduğunu söyledi ben açıklama yapana kadar kimse tek bir söz söylemiycek demiş kimsenin lafına inanmayın okul öncei için nedüşünülüyor dedim sadece bu alanda açığı kapatmaya çalışcaklarını söyledi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri