Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
günaydın
arkadaşlar nasipte ne varsa o oluyor ağlamanın sızlanmanın alemi yok ben 10bin atamasında bizede başvuru hakkı doğunca çok umutluydum.ogün atamam yapılmadı puanlar 46 küsürde kaldı ben yıkıldım madem öyle bizlere başvuru hakkı vermeselerdi diye düşündüm.ogün resmen sinir krizi geçirdim.ama olan bana oldu oyüzden artık takmıyorum.artık hiç bişey söylemiyorum bizler bu ülkede yaşadıkça bu ülkede olan herşeyi doğal karşılamaylıyız çünkü işin iç yüzünü işleyişini bilmeden görev başına gelince insan ideallleri doğrultusunda açıklamlar yapıyor.şartlar ideallerin oluşumuna izin vermeyince yalancı durumuna/sözüne güven olmaz durumuna düşüyor.bakanımızda böyleoldu hesaplarıyla şartlar birbirine uymadı.umarız biran önce bizlerin beklentileri doğrultusunda gelişmeler olur.haaa şuda var önceki atamada 10binden bahsediyorum tercih yapanlarda belliydi atnamayanlarda belli atanıp yerini beğenmeyenler gitmeyenlerde açık olan boş olan okullarda belli bizleri bukadar bekletip oyalayıp sonra sınıf öğretmenlerine seminer açıp ortalığı bulandırmalarına bir anlam veremiyorum .hak bizim değilmi öncelik bizim olacaksa bizi bekletmeden atama yapsınlar.yıllardır oyalamalarından bıktık herkese hayırlı günler diliyorum.pazartesi herşey belli olacak inşallah.gündemi takip ediyorum ama yaşadığımız ülkede gündem ve gerçekler saniyede değişiyor ki benim ülkemde eğitime ne kadar önem verildiğini bilirsiniz geçmişte muhasebeciler çiftçler elektirikçiler balık çılar ormancılar sınıf öğretmeni oldu o yüzden her an her şey ola bilir.bu arada kendi adıma yazıyorum eşimin rumuzunu kullanmıyacağım
Günaydın Hüseyin Hocam! Dün Bakanımız yine bir yerde Okul öncesinin önemi ile ilgili konuşma yaptı ve "Bir daha Sözleşmeli öğretmen ataması yapmayacağız" dedi. Bu "bir daha" sözü Kasım atamasını(varsa) kapsar mı hocam? Lafın gidişinden kapsar gibi anlaşılıyor. İnşallah herşey gönlümüzce olur.günaydın
Günaydın Hüseyin Hocam! Dün Bakanımız yine bir yerde Okul öncesinin önemi ile ilgili konuşma yaptı ve "Bir daha Sözleşmeli öğretmen ataması yapmayacağız" dedi. Bu "bir daha" sözü Kasım atamasını(varsa) kapsar mı hocam? Lafın gidişinden kapsar gibi anlaşılıyor. İnşallah herşey gönlümüzce olur.
banucuğum bakan dün gümüşhanedeydi ve gene okul öncesininin önemini dilinden düşürmedi,bak o konuşmayı gönderiyorum,eğer içinde sözleşmeli almıyacağız diye bir söz geçiyorsa gösterirmisin banada.senin derdini anlıyorum ben sözleşmelisin ve kadro istiyorsun daha çok beklersin kadro sen,dur bakalım burada yüzlerce insan var sözleşmeli olsunda atanalım diyen kusura bakma ama sana kadro yok be bir kaç atama daha kadro yok.:77wu[1]::77wu[1]:
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı
Arkadaşım tamam ben karıştırdım ARdahandaki gezisinde demedi bu sözü sanırım ama başka bir haberde Sözleşmeli almayacağız şeklinde konuştu. Hem ben sözleşmeli falan değilim, sizin gibi atama ekleyen, puanı 46,3 olan biriyim. Ben de sana o haberi gösterecem sanırım Memuruz.nette okudum.banucuğum bakan dün gümüşhanedeydi ve gene okul öncesininin önemini dilinden düşürmedi,bak o konuşmayı gönderiyorum,eğer içinde sözleşmeli almıyacağız diye bir söz geçiyorsa gösterirmisin banada.senin derdini anlıyorum ben sözleşmelisin ve kadro istiyorsun daha çok beklersin kadro sen,dur bakalım burada yüzlerce insan var sözleşmeli olsunda atanalım diyen kusura bakma ama sana kadro yok be bir kaç atama daha kadro yok.:77wu[1]::77wu[1]:
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı
Arkadaşım tamam ben karıştırdım ARdahandaki gezisinde demedi bu sözü sanırım ama başka bir haberde Sözleşmeli almayacağız şeklinde konuştu. Hem ben sözleşmeli falan değilim, sizin gibi atama ekleyen, puanı 46,3 olan biriyim. Ben de sana o haberi gösterecem sanırım Memuruz.nette okudum.
Arkadaşım tamam ben karıştırdım ARdahandaki gezisinde demedi bu sözü sanırım ama başka bir haberde Sözleşmeli almayacağız şeklinde konuştu. Hem ben sözleşmeli falan değilim, sizin gibi atama ekleyen, puanı 46,3 olan biriyim. Ben de sana o haberi gösterecem sanırım Memuruz.nette okudum.
hocam acil cevap istiyorum 43500 ile kasım ataması olursa atanırmıyım sizceSözleşmeli Öğretmenlerin Kadroya Atanmaları Hakkında ki Kanun Teklifi Hakkında
kadro bekleyenler biraz daha bekleyecek... kesinlikle ama kesinlikle sözleşmeli olacak.. yukarıaki linkte geçen sene yapılan başvurunun reddi var..
bu sene bakan laf olsun diye konuşuyor.. iyi de bu ülkede tbmm ve maliye var...
o yüzden sözleşmeli banko olacak ve devam edecek
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!