Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Iyi geceler:) her şey gönlümüzce olur inş.

carpendiemdeniz arkadaşım 2-3 sayfa önce bir paylaşımda bulunmuştum okudunmu ne dersin yorumunu bekliyorum gazete ile ilgili

ne ankarada dayım var ne de yetkili makamdan biri bana bir şey söyledi... bu sade ve sadece benim umudum ben güzel olacagına ianıyorum hepsi bu... hayata bakısım bu... iyi düsünmenin iyi seyleri getricegi inancındayım... birde o kadar cok sey yazıldı cizildi sitelerde okul öncesiyle ilgili... bakanın bu konudaki samimiyetine inanıyorum da... o yüzden umutlarım daha cok... isteyen istedigine inanabilir... ben su söyle dedi bu böyle dedi demiyorum ... bu benim inancım ben güzel seyler olacagı inancını tasıyorum ve olumsuz bir haber resmi olmadıkca benim inancımı yitiremez...

Ben kadrolu alımm falan olacağını hiç düşünmüyorum.Durumlar ortada sözleşmeli olacak gene.Arkadaşlar herkes gidecek ya başka çare yok.Biz bu kadar düşünüyosak diğer branşlar napsın.Okul öncesinin önü açıkkkkkkkk.....

arkadaşlar ben pazartesi zaman gazetesinde bu hafta sağlık bak.meb. vs vs. bakanlıkların hafta içi maliye ile görüşmeleri yer alıyordu haftanın son günü yani cuma yarın meb,in görüşmesi var gazetede bu şekilde tarihlendirmişlerdi ama bende gazetenin manşetini sizlerle paylaşmak istedim kim ne kadar inanır bilemem belki yarın görüşmeden sonra bir açıklama yapılır inanın herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum inanıp inanmamak size kalmış .....siteye girip bir şeyler yazmaya çekinir oldum böyle olmuş desek nerde nezamn kim söyledi üstüne üstlük bir sürü laf yiyor insan inanın gazete son gün cuma günü meb görüşecek yazıyordu ben de eşimde gözlerimizle gördük
senin sayende okudum canım elbette... umutla bekliyoruz güzel haberleri... acıklasalar artık yorulduk... gerildik... sabırsızlık icindeyiz... bakın hiç umudumuz yoktu ilk atama da ...şimdi ise umudumuz var... bu bile cok güzel... belki benim hayat felsefemden kaynaklanıyor ben böyleyim arkadaslar... güzel seyleri görmek düsünmek güzellikleri getirir... iyi düsünelim iyi olsun... umutlarınızı tüketmeyin...meb.in acıklamasını bekleyelim hep beraber...

tabi sana katılıyorum da ne oldu birileri seni kızdırmış sen ki çok sabırlı ve bu konuda inançlısın olcak diye seni sonuna kadar destekliyorum kim ne yazarsa yazsın ne derse desin benim yazdığım haberi okumadın anlaşılan neyse boşver destekliyorummmmmmmmmm sonuna kadar olacak olmalı

okumuşsun gördümmmmmmmm

bende herkese hayırlı geceler diliyorum .... yarın ola hayrola bunu da öğrettiler sonunda bize

tabi sana katılıyorum da ne oldu birileri seni kızdırmış sen ki çok sabırlı ve bu konuda inançlısın olcak diye seni sonuna kadar destekliyorum kim ne yazarsa yazsın ne derse desin benim yazdığım haberi okumadın anlaşılan neyse boşver destekliyorummmmmmmmmm sonuna kadar olacak olmalı

olurmu okudum gazete haberini.....yok kızdırmadılarda... umut verici konustugum için elestirildim:))) saygı duyuyorum tüm görüşlere... evet cok ama cok inanıyorum güzel olacagına kontenjanın beklenenden cok olacagına...tsk ediyorum ayrıca sana da...inan forumdaki bu konudaki tüm yapılan yorumları okuyorum tek tek kelime kelime ... bende seni destekliyorum... umudunu yitirme diyorum .......

ekimde bitiyor artık açıklansın.........yarın umutla açacağım pc yi inşallah güzel haberler alırız arkadaşlar.......................

ekimde bitiyor artık açıklansın.........yarın umutla açacağım pc yi inşallah güzel haberler alırız arkadaşlar.......................

umarım yarın haftanın son günü acıklanır...

inşallah.................

slm aleyküm arkadaşlar. umudunuz hiç solmasın..:36_15_4:

iyi akşamlar bugün bugün foruma birtürlü giremedi sorun vardı sanırım memurlar nette atamaların 18nden sonra olacağı tahmin ediliyo özür durumu tayinleri varmış sanırım 23nde başvurulur denyo buna ne diyosunuz arkadaşlar sizce olabilirmi

slm arkadaşlar bende bugün foruma hiç giremedim nedense,bugün ekimin son iş günü ve bugünden cok umutluydum açıklanır diye bekliyordum ama olmadı yine..inşh pazartesi olur bi açıklama

iyi akşamlar bugün bugün foruma birtürlü giremedi sorun vardı sanırım memurlar nette atamaların 18nden sonra olacağı tahmin ediliyo özür durumu tayinleri varmış sanırım 23nde başvurulur denyo buna ne diyosunuz arkadaşlar sizce olabilirmi

hocam hiç alakasının olmadığını net bi şekilde biliyor ve söylüyorum...kesinlikle birbirini bağlamayan atamalardır

arkadaşlar bakan bugünde okul öncesine çok önem verdiklerini gümüşhanede anlatmaya devam etmiş:36_7_8::36_7_8::congratulationscut4

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

acaba atamaları 24 kasım öğretmenler gününe yakın bir tarihte yapmayı planladıkları içinmi herhangi bir açıklama yapılmıyor,nedersiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri