senin sayende okudum canım elbette... umutla bekliyoruz güzel haberleri... acıklasalar artık yorulduk... gerildik... sabırsızlık icindeyiz... bakın hiç umudumuz yoktu ilk atama da ...şimdi ise umudumuz var... bu bile cok güzel... belki benim hayat felsefemden kaynaklanıyor ben böyleyim arkadaslar... güzel seyleri görmek düsünmek güzellikleri getirir... iyi düsünelim iyi olsun... umutlarınızı tüketmeyin...meb.in acıklamasını bekleyelim hep beraber...arkadaşlar ben pazartesi zaman gazetesinde bu hafta sağlık bak.meb. vs vs. bakanlıkların hafta içi maliye ile görüşmeleri yer alıyordu haftanın son günü yani cuma yarın meb,in görüşmesi var gazetede bu şekilde tarihlendirmişlerdi ama bende gazetenin manşetini sizlerle paylaşmak istedim kim ne kadar inanır bilemem belki yarın görüşmeden sonra bir açıklama yapılır inanın herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum inanıp inanmamak size kalmış .....siteye girip bir şeyler yazmaya çekinir oldum böyle olmuş desek nerde nezamn kim söyledi üstüne üstlük bir sürü laf yiyor insan inanın gazete son gün cuma günü meb görüşecek yazıyordu ben de eşimde gözlerimizle gördük
tabi sana katılıyorum da ne oldu birileri seni kızdırmış sen ki çok sabırlı ve bu konuda inançlısın olcak diye seni sonuna kadar destekliyorum kim ne yazarsa yazsın ne derse desin benim yazdığım haberi okumadın anlaşılan neyse boşver destekliyorummmmmmmmmm sonuna kadar olacak olmalı
evet okudum... sende görmüşsünokumuşsun gördümmmmmmmm
ekimde bitiyor artık açıklansın.........yarın umutla açacağım pc yi inşallah güzel haberler alırız arkadaşlar.......................
slm aleyküm arkadaşlar. umudunuz hiç solmasın..:36_15_4:
iyi akşamlar bugün bugün foruma birtürlü giremedi sorun vardı sanırım memurlar nette atamaların 18nden sonra olacağı tahmin ediliyo özür durumu tayinleri varmış sanırım 23nde başvurulur denyo buna ne diyosunuz arkadaşlar sizce olabilirmi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!