Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
eğitim öğretim yılı hayırlı olsun diyor.okullar açılalı 1 ay oldu

nerde eski haber var buluyorsunuz.kendinizi kötü hissetmeyi sağlayacak herşeyi buluyorsunuz.eskihaber bulup kafa karıştırmayalım lütfen.

arkadaşlar yarın resmi tatil okullar,acaba resmi tüm kurumlarmı tatil olur yarın açıklanabilme ihtimali varmı sizce?

arkadaşlar yarın resmi tatil okullar,acaba resmi tüm kurumlarmı tatil olur yarın açıklanabilme ihtimali varmı sizce?
arkadaşım yarın sadece okullar tatil domuz gribi dolayısıyla ilaçlama yapılacak okullarda oyüzden.diğer resmi kurumlar tatil değil diye biliyorum.

arkadaşım yarın sadece okullar tatil domuz gribi dolayısıyla ilaçlama yapılacak okullarda oyüzden.diğer resmi kurumlar tatil değil diye biliyorum.
ewet bende öyle biliyorum okullarda dezenfekte çalışmaları yapılacak,ama acaba dedim resmi kurumlarda mı tatil?yinede emin olmak istemiştim,ozaman yarın bi açıklama gelebilir mi acaba??

ekim ayının bitmesine sevindim arkadaşlar,şimdi diceksiniz delimisin neden sevindin diye,neden biliyomusunuz en azından mmi olucak açıklamalar kasımda mı olucak ikileminden kurtulduk onun için seviniyorum,en azından artık kasım ayı içinde beklentilerimizi sürdürürüz,ekim mi kasım mı diye beklemeyiz,

mrb hocam ben de eylülde atandım sözleşmeli olarak sizce kasımda kadroya geçebilir miyim puanım 71,409

arkadaşlar ben pazartesi zaman gazetesinde bu hafta sağlık bak.meb. vs vs. bakanlıkların hafta içi maliye ile görüşmeleri yer alıyordu haftanın son günü yani cuma yarın meb,in görüşmesi var gazetede bu şekilde tarihlendirmişlerdi ama bende gazetenin manşetini sizlerle paylaşmak istedim kim ne kadar inanır bilemem belki yarın görüşmeden sonra bir açıklama yapılır inanın herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum inanıp inanmamak size kalmış .....siteye girip bir şeyler yazmaya çekinir oldum böyle olmuş desek nerde nezamn kim söyledi üstüne üstlük bir sürü laf yiyor insan inanın gazete son gün cuma günü meb görüşecek yazıyordu ben de eşimde gözlerimizle gördük

sabrın sonu salamet bizim içinde güzel günler yakın umarım hepimiz için hayırlısı olur

ozaman inşallah yarın açıklanır olmadı en geç pazartesi kesin:))

inanın bende öyle ümit ediyorum bunu bile yazarken çekinerek yazdım aileyiz arkadaşımm herkes o kadar gerginki patlamak üzere olan bir bomba haklılarda nitekim ..... yarın yada pazartesi en geç bu benim fikrim tamamen

aileyiz arkadaşım siteyi şöyle bir gezdim senden benden başka kimse yok herkes kafasını dinliyor galiba

arkadaşlar ben pazartesi zaman gazetesinde bu hafta sağlık bak.meb. vs vs. bakanlıkların hafta içi maliye ile görüşmeleri yer alıyordu haftanın son günü yani cuma yarın meb,in görüşmesi var gazetede bu şekilde tarihlendirmişlerdi ama bende gazetenin manşetini sizlerle paylaşmak istedim kim ne kadar inanır bilemem belki yarın görüşmeden sonra bir açıklama yapılır inanın herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum inanıp inanmamak size kalmış .....siteye girip bir şeyler yazmaya çekinir oldum böyle olmuş desek nerde nezamn kim söyledi üstüne üstlük bir sürü laf yiyor insan inanın gazete son gün cuma günü meb görüşecek yazıyordu ben de eşimde gözlerimizle gördük
inşallah öyledir arkadaşım,inşlh yarın.......

inşlh yarın bi açıklama olur yoksa iyice gerildik davul gibi nezman nerde patlıcağımız belli olmuyo,beklemekten ve bu belirsizlikten psikolojimiz bozuldu :hhf:

bende senin gibiyim siteye yada sitelere girmemeye özen gösteriyorum yada sadece okuyup geçiyorum yazmamaya gayret göeteriyorum tatil evde zaman geçmiyor ama sabır diliyorum tüm herkese

bende senin gibiyim siteye yada sitelere girmemeye özen gösteriyorum yada sadece okuyup geçiyorum yazmamaya gayret göeteriyorum tatil evde zaman geçmiyor ama sabır diliyorum tüm herkese
tatil derken hocam??sanırım ücretli çalışıyosunuz

maalesef bende mecburen çalışmak zorundayım malum şartlar

maalesef bende mecburen çalışmak zorundayım malum şartlar
evet sizi anlıyorum hocam çünkü bende çalışıyorum,bakın biz çalışmasak kimler gelicekti yerimize,ben bizzat şahit oldum tarih mezunu bi arkadaş görevlendirildi ve şu an çalışıyor,emininki onunda çalışmaya mecburiyeti vardır ama herkes kendi branşını yapmalı,ücretli çalışmayalım diye aylardır yakarışlar vardı ama biz calışmasak bile eninde sonunda başka branşlar bizim bölümde ücretli çalıştırılacak

haklısın hocam herkes işini yapsın birde emeklisi gelmiş bu işi yapmktan bıkmış o.ö.ö. ne lütfen emekli olun çocuklara yarar değil yeterli gelmiyorlar benim çalıştığım okulda iki tane var inanın zaman doldurmaktan başka birşey yapmıyorlar kesinlikle kıskanmak gibi bir niyetim yok ama göz görmezden gelemiyor inanın çocuklara yazık dinamik insanlara yeni nesik öğretmenlere ihtiyacı var bu çocukların

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri