arkadaşım yarın sadece okullar tatil domuz gribi dolayısıyla ilaçlama yapılacak okullarda oyüzden.diğer resmi kurumlar tatil değil diye biliyorum.arkadaşlar yarın resmi tatil okullar,acaba resmi tüm kurumlarmı tatil olur yarın açıklanabilme ihtimali varmı sizce?
ewet bende öyle biliyorum okullarda dezenfekte çalışmaları yapılacak,ama acaba dedim resmi kurumlarda mı tatil?yinede emin olmak istemiştim,ozaman yarın bi açıklama gelebilir mi acaba??arkadaşım yarın sadece okullar tatil domuz gribi dolayısıyla ilaçlama yapılacak okullarda oyüzden.diğer resmi kurumlar tatil değil diye biliyorum.
inşallah öyledir arkadaşım,inşlh yarın.......arkadaşlar ben pazartesi zaman gazetesinde bu hafta sağlık bak.meb. vs vs. bakanlıkların hafta içi maliye ile görüşmeleri yer alıyordu haftanın son günü yani cuma yarın meb,in görüşmesi var gazetede bu şekilde tarihlendirmişlerdi ama bende gazetenin manşetini sizlerle paylaşmak istedim kim ne kadar inanır bilemem belki yarın görüşmeden sonra bir açıklama yapılır inanın herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum inanıp inanmamak size kalmış .....siteye girip bir şeyler yazmaya çekinir oldum böyle olmuş desek nerde nezamn kim söyledi üstüne üstlük bir sürü laf yiyor insan inanın gazete son gün cuma günü meb görüşecek yazıyordu ben de eşimde gözlerimizle gördük
tatil derken hocam??sanırım ücretli çalışıyosunuzbende senin gibiyim siteye yada sitelere girmemeye özen gösteriyorum yada sadece okuyup geçiyorum yazmamaya gayret göeteriyorum tatil evde zaman geçmiyor ama sabır diliyorum tüm herkese
evet sizi anlıyorum hocam çünkü bende çalışıyorum,bakın biz çalışmasak kimler gelicekti yerimize,ben bizzat şahit oldum tarih mezunu bi arkadaş görevlendirildi ve şu an çalışıyor,emininki onunda çalışmaya mecburiyeti vardır ama herkes kendi branşını yapmalı,ücretli çalışmayalım diye aylardır yakarışlar vardı ama biz calışmasak bile eninde sonunda başka branşlar bizim bölümde ücretli çalıştırılacakmaalesef bende mecburen çalışmak zorundayım malum şartlar
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!