Atanırsın arkadaşım merak etme.arkadaşlar mrb siteye üyeydim ama ilk defa yazıyorum bende kasım atamasını merakla bekliyorum 42 ile atanırmıyım
Atanırsın arkadaşım merak etme.arkadaşlar mrb siteye üyeydim ama ilk defa yazıyorum bende kasım atamasını merakla bekliyorum 42 ile atanırmıyım
evet çok doğru arkadaşıma katılıyorum bende aynen bu şekilde düşünmüştüm mezun olacak arkadaşlarda üzülmesin bu sistem 2015kadar böyle devam edecek yani o.ö.ö.alım çok olcak yeterki siz sınıfta kalmayın derim benSene ye bu yıl ki kadar olmaz çünkü usta öğreticilk iptal olunca biliyorsun ki ek 10.000 atama yapıldı o nedenle fazla alım oldu ama ağustos -ekim kasım -şubat ataması toplamı yine 10.000 bulur zaten o kadar mezun da olmaz seneye herkez atandı kalan sadece 5000-6000 arası kaldı onlar da kasım -şubat gider..
bunlar reklam kokan hareketler birgül hanım haddınıızı aşmayın kımın ne yazdıgı sızı ılgılendırmez kısacası bu laflar boy boy..... seni swat kowboy:77wu[1]:
Arkadaşım kadrolu 74 le değil 72 ile kapandı.bilgin olsun.53 puanla kadroluya girmek çok zor. kadrolu 74 puanla kapandı
arkadaşım sabah bende bunu okumuştum mantıklı hayırlısı az kaldı dananın kuyruğu kopacak:36897fd:Arkadaşlar konumuza dönecek olursak,memurlar.nette arkadaşın biri güzel bir tahminde bulunmuş:
___son yıllarda yapılan kasım atamaları(ara atama)ve dikkatimi çeken bir nokta___ (Memurlar.Net - Forum)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!