Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ya bıraz da seneyebıraksınlar bu atamaları son sınıftayız nasıl atancaz.hep bu yıl aldılar okul oncelerını

Allahu Teala ol derse olur.Bunun türbeyle v.s ile alakası yok bence biraz sende sağduyulu ol kendini Allaha yakın hisset.Bunun eğitim öğretimlede bir alakası yok bizler dini bütün insanlarız müslüman bir ülkede yaşıyoruz dolayısıyla inandığımız Allahu Tealadan yardım istiyoruz işlerimizin kolaylığı için..Bu konununda bu sayfada paylaşılması doğru değil arkadaşlar özelden de yazabilirlerdi fakat belliki paylaşmak istemiş bütün samimiyetiyle.Hoşuna gitmediyse yorum da yapma görmezden gel.BİRGÜL HOCAM

sosyalci hüseyin hocam ya siz bize gönderilmiş melekmisiniz? bizimle ugraşıyosunuz size ne kadar teşekkür etsek azdır...değerli vaktinizi ayırıyosunuz allah kalbinizdeki tüm dilekleri kabul eder inşallah aminnnnn...saygılar hocam

seneye sızce okul oncesı ataması bu yıla gore az mı cok mu olur.bu konuyla ılgılı duyumlarınız nedır.

üzülmeeeeeeee seneye sen de atanırsın inşallah daha iyi işte bizler önünüzden çekiliyoruz

Sene ye bu yıl ki kadar olmaz çünkü usta öğreticilk iptal olunca biliyorsun ki ek 10.000 atama yapıldı o nedenle fazla alım oldu ama ağustos -ekim kasım -şubat ataması toplamı yine 10.000 bulur zaten o kadar mezun da olmaz seneye herkez atandı kalan sadece 5000-6000 arası kaldı onlar da kasım -şubat gider..

herkes gibi bende bol bol dua ediyorum tabiki. ama bunu foruma dökmeye lüzum yok. gerçektende hüseyin hoca nereye kasımla alakalı bi sayfa açtıysa orayı gereksiz ve saçma sapan laflarla doldurdunuz!!! gidin başka bi sayfa açın ne yazıyorsanız oraya yazın. ben hüseyin hocadan fikirlerini ve varsa gelişmeleri takip etmek için geliyorum ve bu sayfayı okuyorum. ama maalesef sizlerin yazdığı gereksiz!!!!!!! cümlelerinden hocamın yazılarını göremiyorum. gidin başka sayfa açın da yazın..

Sene ye bu yıl ki kadar olmaz çünkü usta öğreticilk iptal olunca biliyorsun ki ek 10.000 atama yapıldı o nedenle fazla alım oldu ama ağustos -ekim kasım -şubat ataması toplamı yine 10.000 bulur zaten o kadar mezun da olmaz seneye herkez atandı kalan sadece 5000-6000 arası kaldı onlar da kasım -şubat gider..
evet çok doğru arkadaşıma katılıyorum bende aynen bu şekilde düşünmüştüm mezun olacak arkadaşlarda üzülmesin bu sistem 2015kadar böyle devam edecek yani o.ö.ö.alım çok olcak yeterki siz sınıfta kalmayın derim ben

bunlar reklam kokan hareketler birgül hanım haddınıızı aşmayın kımın ne yazdıgı sızı ılgılendırmez kısacası bu laflar boy boy..... seni swat kowboy:77wu[1]:

en güzel reklamı sen kendin için yapmışsın güzel kardeşim kocaman poster gibi yazmışsın ne halt olduğunu.

Arkadaşlar dini inançları buraya aktarmayalım.Bu arada dini bütün müslümanın bir ülkedeyiz gibi safca laflar etmeyin.Bu müslüman ülkede enses ilişki aldı yürüdü neyin lafını ediyoruz.Bu öfkeli konuşmalar sadece artık insanların dayanamaz hale geldiğinden bir öfke patlamasıdır.BU ülkede bu kadar çocuk bu kadar boş sınıf olduğu sürece Hazreti Tayyip ve avanesi mecbur alım yapmaya takman kafaya.
Ama birgül26 öğretmenim din hassasiyetine katılıyorum.Biz din kültürü ve ahleak bilgisi öğr. değiliz yada cami imamı onların işi o.Burada ayet paylaşacaksak şunu da unutmayın şuan atama bekleyen bunca arkadaş KIZIL BİR SENDİKANIN MÜCADELESİYLE BU HAKKA KAVUŞMUŞLARDIR.EĞİTİM-BİR-SEN GİBİ SARI DEĞİL ANCA PEMBE OLAN SENDİKALAR SAYESİNDE DEĞİL.
SİZİ HAKK YOL DEVRİME DAVET EDİYORUM :)

merhaba arkadaşlar ve hüseyin hocam ,bende atama haberini bekliyorum , puanım46.482 .olakı kontenjanlar açıklandı ve atanma şansımız çok fazla tercih yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor. bildiğime göre ilk atamalarda yüksek puanla giden arkadaşlar hep doğuya gitmiş düşük puanlar ise 2. atamada batıya atamaları çıkmış.evliyim ve 2 aylık ikiz kızlarım var yanlış tercih yapmak istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim .:) iyi günler

53 puanla kadroluya girmek çok zor. kadrolu 74 puanla kapandı

papatya arkadaşım kontenjanlar açıklandı demişsin ben yeni girdim siteye hayırdır doğumu batımı diyorsun birşeymi oldu cevap yazarmısın şimdiden sağol

pardon arkadaşım uykudan yeni kalktım pc başına geçtim yanlış okumuşum tekrar kusura bakma papatya arkadaşım

bence seneye daha fazla alım olur çünki mecburi iller çoğalınca otomatikman alımlarda çoğalacak. Ayrıca seneye farzedinki 10 bin alım olsa bile o kadar mezun bile bulamayacaklar yani kısacası 2013 e kadar 81 ilde zorunlu olacak öğretmen bulmakta zorlanacaklar merak etmeyinn sevgilerle...kasımda atama olurda biz kalan 5200 kişi yerlerine yerleşir darısı seneye yeni mezularımızın başına inşallah aminnn...güzel düşünelim güzeli .bulalım...bazen hedefe giderken yollarda çekilen eziyet bile kutsal geliyo :)

arkadaşlar personel genel müdürünün açıklamasına göre kasım ayında 17000 öğretmen alımı yapılmaya çalışılıyor.
Maliye bakanlığı kaynaklarına göre MEB 20000 öğretmen alımı için onay istemiş ve bakanlık 15000 ile 20000 arasında bir sayı verileceği yönünde çalışmalar yapıyor. bu alımların kadrolu olmasının zor olduğu zira bu alımın dışarıdan yani göreve başlamamış öğretmenlerden yapılması planlanıyor. eğer ara formül bulunamazsa(mevcut sözleşmelilerin başvurmaması gibi)bu alımlarında sözleşmeli olması bekleniyor.
saygılarımla Tuncay ARAS
arkadaşlar bu yazı başka bir siteden alıntıdır...

bu insanlar kaç yıldır usta öğretici
bu hakkı şimdi sendikamı verdi olaylara gerçekçi yaklaşalım bu güzel ülkemin buna ihtiyacı vardı ihtiyaç doğdu yollarda bekleyen arkadaşlarımıza açıldı yüksek müsadenizle sizi hem türk hem müslüman ülkede hak yol islama davet edeyim ayrıca salı akşamları( hakyol devrim demişsinizya) bukalp seni unuturmu diye dizi var bi izleyin tavsiye ederim ozaman anlarsınız devrimcilere ne olduğunu yıl 2009 neredeyiz kimler nerde boş konuşup bulandırmayalım lütfen aklar mı önde kızıllarmı canım inşallah forumdaki konumuzla ilgili paylaşımlar yapmak dileği ile :congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri