Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ecmain arkadaşlar ALLAH (c.c) hepimizden razı olsun

slm arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.benim kpss 38.152 atanırmıyım???????
benim tahminim 24 kasım da atama yaparlar diye düşünüyorum.2-3 hafta önce okul ön.genel müd aramıştım ismini hatırlamıyorum ama görevli kişi 5000-6000 kişi civarında atama bekleyen anasınıfçının olduğunu sölemişti.bence herkesi atayacaklar. 22 bin açıktan bahsediliyor. herhalükarda atama bekleyenler şu andaki acil ihtiyacı kapatmıyor.bizi bence alacaklar ve ücretli çalışacak anasınıfçı kalmayacağı için sınıfçılara kurs açtılar ya onlarında anasınıflarında ücretli çalıştırcaklar diye düşünüyorum.inş öle olur.

ben 2009 mayıs ayında bu yıl kpss giren tüm anasınıfçıların atanacağını duymuştum.bu yıl anasınıfçılar için kpss ye girmek yeterli olcak diye.

ya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.

AMİNNN hocam eşinizin yanında bizide ayırmıyorsunuz dualarınızda ALLAH RAZI OLSUN İNŞ.RABBİM KENDİ BÜYÜKLÜĞÜNCE VERİR İNŞ.HERKESİN YÜZÜ GÜLSÜN KİMSE ÜZÜLMESİN İNŞ.RABBİM İNŞ.

ya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.
işte bizim asıl buna ihtiyacımız vardı. çok teşekkürler Allah sizden razı olsun

artık belli olsun olumlu yada olumsuz bi haber yaaa çok sıkıldım beklemekten

arkadaslar günaydın bu kadar duanın üstüne aklıma nade ali duası geldi şimdi netten buldum ve anlamına baktım ben sürekl okurdum ama anlamının böyle güzel oldunu bilmezdim dogrusu cok duygulandım neredeyse aglayacaktım... şi,mdi sizlerede yazıyorum hacet duasıdır okunmus denemıiştir sadece atama deil her işin her sıkıntının halli için okuyabilirsiniz acayip etkili bi dua. lütfen okurken yardıma ve duaya ıhtayacı olan kardesnızıde untmayınız.. amın..(beni)

Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem) savaşlarında bir tek Uhud harbinde yenildi. Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem) bu savaşta Hazreti Ali (Radiyallahu anhu)'yi Medine-i Münevvere'ye bekçi olarak bırakmıştı. Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem) bu harpte kuyuya düştüğünde çok sıkıldı. O anda Cebrail (Aleyhis-selam) geldi ve «Nade Ali» duasını getirdi. Bu dua şudur:
« Nade Aliyyen mazharil acaib tecidhü avnen leke finnevâib lî ilallahi hacetiy külli hemmin ve ğammin seyenceliy bi Nübüvvetike ya Muhammed bi vilayetike ya Aliyyü ya Aliyyü ya Aliy Edrikniy ve aleyye mahviliy. »
Bilal Babam umuma ait okunabilmesi için «Edriknâ ve aleynâ mahvilî» diye okuturdu.

Bu duanın açıklaması:

Euzübillahimineşşeytanirracım Bismillahirrahmanirrahiym.

Nade Aliyyen mazharil acaib: Ali'ye çağır acaibler zuhur etsin.

Tecidhü avnen leke finnevaib: En sıkıntılı zamanında onu sana yardımcı bulursun.

Lî ilallahi hacetiy: Benim Allahu Teâlâ'ya hacetim ve sıkıntılarım var.

Küllü hemmin ve gammin: Bütün sıkıntılarımın gitmesi için.

Seyencelî bi Nübüvvetike ya Muhammed: Bunların hepsi Ali'nin gelmesi ve sana yardım etmesi, seni kurtarması, senin Nübüvvetinin (peygamberliğinin) yüzü, gözü hürmetine olacak.Buradan ilerisi Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem)'in sözüdür.

Ya Aliyyü ya Aliyyü ya Aliy edrikniy ve aleyye mahviliy: Ya Ali, ya Ali, ya Ali! Beni idrak et, benden tarafa dön, beni kurtar dedi. Hazreti Ali (Radiyallahu anhu) bu sesi Medine-i Münevvere'de şehre düşman baskın yapmasın diye beklerken duydu ve atına atlayıp derhal oraya yetişti. Kafirleri kuyunun başından uzaklaştırdı. Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem)'i kuyudan çıkarttı.

Bir insan çok sıkıştığı zamanlarda bu Nade Ali duasını 25, 51, 101, 150 defa okursa Hazreti Ali (Radiyallahu anhu)'nün ve Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem)'in o sıkılan kişiye manevi yardımı yetişir. O sıkıntıdan onu kurtarır. Peygamberimiz (Sallallahu aleyhi vesellem) hürmetine Hazreti Ali ve maneviyatı yetişir. Duada aynıdır

Evvelden beri bazı alimlerimiz Nade Ali duasının olmadığını onun uydurma olduğunu söylerler. Halbuki zamanımızda yanı duayı her gün 150 defa abdestli, güzel huzur ile okuyan onbinlerce kişinin en zor, en müşkül, en mühim işleri halloluyor, denemesi bedavadır.

Kendinize gelin yahu! şaşırdınız iyice. Öğretmensiniz siz arkadaşlar. Forumu türbeye çevirdiniz , imam atamaları mı yapılıyor noluyor???? Atama dediğiniz şey tamamen teknik bir mesele ihtiyaç varsa atanırız yoksa atanmayız. temelinde bu kadar net ve basit bir mesele , tamam bende sabırsızlıkla bekliyorum ama bu da neyin nesi böyle. Konu başlığına dikkat edin lütfen, bu konuda çok istekli olan varsa bir dua başlığı açarak orada devam etsin
Oldu olacak toplanıp yatır ziyaretleri yapalım belki nimet çubukçunun fikrini etkiler?

Kendinize gelin yahu! şaşırdınız iyice. Öğretmensiniz siz arkadaşlar. Forumu türbeye çevirdiniz , imam atamaları mı yapılıyor noluyor???? Atama dediğiniz şey tamamen teknik bir mesele ihtiyaç varsa atanırız yoksa atanmayız. temelinde bu kadar net ve basit bir mesele , tamam bende sabırsızlıkla bekliyorum ama bu da neyin nesi böyle. Konu başlığına dikkat edin lütfen, bu konuda çok istekli olan varsa bir dua başlığı açarak orada devam etsin
Oldu olacak toplanıp yatır ziyaretleri yapalım belki nimet çubukçunun fikrini etkiler?
birgül hanım, siz bundan rahatsız olduysanız lütfen baska bi foruma szi geçin zira o ki kimsenın bundan rahatsız oldugu yok... ayrıcada şunu unutmayın dünya dua üstüne kurulmuştur ve BİR İNSAN BİŞEY İSTEDİGİ ZAMAN EVRENİN DİLİ BİR OLUR.... şuan bizimde dilimiz bir ama isteme şekillerimiz farklı lütfen insanları kendi özgür iradelerine bırakalım nasıl istedikleri önemli degil istenen şey burda önemli olan!

türbeyle hiç bi alakası yok arkadasımız sadece kendı dusuncesını yazmıs emegıne saygı duyalım birgül hanım artıstlıge gerek yok

bu arada sabırsızlınıyorum KPSS de 72.890 puan yaptım bi dersi veremedgıım ıcın ılk atamaya gıremedım offf atamalar gelsede bir an önce atansam

türbeyle hiç bi alakası yok arkadasımız sadece kendı dusuncesını yazmıs emegıne saygı duyalım birgül hanım artıstlıge gerek yok
çok teşekkürler hocam amaç zaten aynı.... aracın ne önemi var bazıları için... bizim içinse önemli... en azından insanlar rahatlar biraz...

bu arada sabırsızlınıyorum KPSS de 72.890 puan yaptım bi dersi veremedgıım ıcın ılk atamaya gıremedım offf atamalar gelsede bir an önce atansam
puanının cok güzel hocam sanırım kadroluda gidersiniz bizde tebrik ederiz:))

saolasın inş. atanırım kadrolu

herkesin duaları için teşekkürler allah hepimizin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin

birgül hanım, siz bundan rahatsız olduysanız lütfen baska bi foruma szi geçin zira o ki kimsenın bundan rahatsız oldugu yok... ayrıcada şunu unutmayın dünya dua üstüne kurulmuştur ve BİR İNSAN BİŞEY İSTEDİGİ ZAMAN EVRENİN DİLİ BİR OLUR.... şuan bizimde dilimiz bir ama isteme şekillerimiz farklı lütfen insanları kendi özgür iradelerine bırakalım nasıl istedikleri önemli degil istenen şey burda önemli olan!

arkadaşım sağol sana katılıyorum rahatsız olan okumasın:congratulationscut4

slm.asude arkadaşım dua için tşk.bu düşük puanlarla atanmayı hayal ediyormuyduk.dualar çok önemli.allah nasip etmemişse ister 100 al yinede olmaz.

swat arkadaşım tebrikler iyi bir puan atamalar açıklansın sen başta yolcusun zaten valiz hazırlığına girersin inşallah yakın zamanda

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri