sagolun hocam...ecmain arkadaşlar ALLAH (c.c) hepimizden razı olsun
ya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.
işte bizim asıl buna ihtiyacımız vardı. çok teşekkürler Allah sizden razı olsunya rabbi şu insanların cırpınışını görüyosun ya erhamerrahimin sana sıgınarak dua ediyoruz benim eşimde içlerinde bu insnaların emeklerinin karşılıgını nasip eyle allahım bunlar hep senin kulların sadece haklarını istiyolar cok şey degil yarabbi ekmek kapılarını hayırlısıyla ac inş.ALLAH (c.c)ben çalışana veririm diyor degerli hocalırım hic meraklanmayın inş bu iş olacak allahın izni ve inayetiyle .inş en kısa zamanda ümit her zaman sıgınma kapısıdır lütfen ümitlerimizi kaybetmeyelim .beklemeside ayrı bi tat veriyor.emin olun atandıktan sonra bugunler içimizde hep degerli bi anı olarak kalacaktır selametle.
birgül hanım, siz bundan rahatsız olduysanız lütfen baska bi foruma szi geçin zira o ki kimsenın bundan rahatsız oldugu yok... ayrıcada şunu unutmayın dünya dua üstüne kurulmuştur ve BİR İNSAN BİŞEY İSTEDİGİ ZAMAN EVRENİN DİLİ BİR OLUR.... şuan bizimde dilimiz bir ama isteme şekillerimiz farklı lütfen insanları kendi özgür iradelerine bırakalım nasıl istedikleri önemli degil istenen şey burda önemli olan!Kendinize gelin yahu! şaşırdınız iyice. Öğretmensiniz siz arkadaşlar. Forumu türbeye çevirdiniz , imam atamaları mı yapılıyor noluyor???? Atama dediğiniz şey tamamen teknik bir mesele ihtiyaç varsa atanırız yoksa atanmayız. temelinde bu kadar net ve basit bir mesele , tamam bende sabırsızlıkla bekliyorum ama bu da neyin nesi böyle. Konu başlığına dikkat edin lütfen, bu konuda çok istekli olan varsa bir dua başlığı açarak orada devam etsin
Oldu olacak toplanıp yatır ziyaretleri yapalım belki nimet çubukçunun fikrini etkiler?
çok teşekkürler hocam amaç zaten aynı.... aracın ne önemi var bazıları için... bizim içinse önemli... en azından insanlar rahatlar biraz...türbeyle hiç bi alakası yok arkadasımız sadece kendı dusuncesını yazmıs emegıne saygı duyalım birgül hanım artıstlıge gerek yok
puanının cok güzel hocam sanırım kadroluda gidersiniz bizde tebrik ederizbu arada sabırsızlınıyorum KPSS de 72.890 puan yaptım bi dersi veremedgıım ıcın ılk atamaya gıremedım offf atamalar gelsede bir an önce atansam
birgül hanım, siz bundan rahatsız olduysanız lütfen baska bi foruma szi geçin zira o ki kimsenın bundan rahatsız oldugu yok... ayrıcada şunu unutmayın dünya dua üstüne kurulmuştur ve BİR İNSAN BİŞEY İSTEDİGİ ZAMAN EVRENİN DİLİ BİR OLUR.... şuan bizimde dilimiz bir ama isteme şekillerimiz farklı lütfen insanları kendi özgür iradelerine bırakalım nasıl istedikleri önemli degil istenen şey burda önemli olan!
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!