Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
mümkün değil...alımlar sözleşmeli olarak devam eder..öncelik kesinlikle sizlerde değil... önünüzde 72 ile bekleyen varken 40-45 lilerin kadro almas mümkün değil..
ayrıca kadroya geçişi meb söyledi..olmayacağını anlayınca stüne yattı....
hocam sözleşmeli alım olursa herkes atanır...az alınırsa bir çok kişi için rüya biter

sözleşmeli alım olursa herkesin atanabileceğini (en azından 5000 kişi gibi) düşünüyorum..
bu atamada vereceği sayı çok önemli..dilerim hepsi sözleşmeli olur..

bir de şu konu var..bazı arkadaşlarımız alımların kadrolu olacağını söylüyor...bu mümkün değil

nedeni şu: diyelim ki sadece 2000 kadrolu alsın...bu ne anlama gelir : 72-71-70 li sözleşmelilerin kadrolu olmasından başka bi şey ifade etmez.. dolayısıyla atama yapılmamış olacaktır...

sonuç : OKUL ÖNCESİNDE BU KADAR AÇIK VARKEN KADROLU ATAMA YAPILAMAZ..YAPILMAYACAK...
atamanın yapılması için sözleşmeli olması gerekecektir

inşallah hocam dediğiniz gibi olur :)

bir de açık ayan beyan şu yada bu şekilde sürekli basın tarafından da bildirilmiştir.

sizin içiniz rahat olsun.. en fazla alımın oöö nde olacağına inanıyorum

Peki hocam gecikmesine ne diyorsunuz?Aslında bizim için geç gibi geliyor çok beklediğimiz için ama...

Görünen köy klavuz istemez

ASLINDA GEÇ FALAN DA DEĞİL ...
NORMALDE ATAMALAR GEÇEN SENE KASIMDA ONDAN ÖNCEKİ SENE DE ARALIKTA YAPILDI..
googleye yazın görün..
sadece sabırsızlanıyoruz ve vakit geçmiyor

SADECE BU SENE KADROLUDAN BOŞALAN YERLERE ATAMA YAPILMADI..bu eylülden hemen sonra olurdu.. belki o boşluktandır bu sabırsızlık

Evet aynen öyle.

bir de eylül ayında sözleşmeli iken kadroya alına 1900 kişi var .. bunun birçoğu sözleşmeli idi...
daha onların yeri bile doldurulmadı..yani bu atamada boşalanlar da gözükecek..
sonuç: iyi bir sayı sizleri bekliyor

Umarım öyle olur.Benim için az bir sayı da yeter ama çok alım olursa inş.herkes atanır.

bir de açık ayan beyan şu yada bu şekilde sürekli basın tarafından da bildirilmiştir.

sizin içiniz rahat olsun.. en fazla alımın oöö nde olacağına inanıyorum
hocam bize verdiginiz psokolojik destek bile çok güzel kendi adıma teşekür ederim.

bakan çubukçu doğuya moral gezileri düzenliyormuş arkadaşım karsta oraya da gitti ve danışmanının numarasını arakadaşı almış o da bana ulaştıracak aldığım zaman ararız sorarız inş.cevap verirler hayırlısı inş.Hüseyin Hocamın dedikleri sağolun hocam
ALLAH razı olsun moral buluyoruz yorumlarınızla...

eksik yazmışım hüseyin hocamın dedikleri olur inş. yazacaktım artık iyice tuhaf olduk :)

hocam ben bu seneden ümitliyim ama ümitlerim sönmeye başladı puanım 42.712 sizce atamalarda şansım olur mu....farzedinki atandık kadro için şu kpss illetine tekrar girmek zorundamıyız. şimdiden teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri