Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
genelde almıyorlar tazminat sıkmayın kendinizi hocam

bnde ozel bır rehabıltasyon merkeznde calışıyrm part time.ben söledım eger kasım ataması olursa atanrsam sorun olurmu dedım hayr hocam ne sorunu olcak hıcbır sıkıntı olmaz dedı.inşallah atanrz arkadaslar.dersanede dıolar nasıl atanamadın cok düşük puanla aldılar dıyolar.atanmak istıyorum :(

sende kaç puan aldığını söyleme

net başında oldukça kafayı yiyiyicem en iisi bi müddet uzaklaşmak açıklanıncaya kadar foruma girmiyecem hepinize ii şanslar

:) :) aslında bu aralar hepimiz öle yapmalıyız.kafayı yicez gercekten

Sabrımız kalmadı umarım 40 puanla atanırım

bnde ozel bır rehabıltasyon merkeznde calışıyrm part time.ben söledım eger kasım ataması olursa atanrsam sorun olurmu dedım hayr hocam ne sorunu olcak hıcbır sıkıntı olmaz dedı.inşallah atanrz arkadaslar.dersanede dıolar nasıl atanamadın cok düşük puanla aldılar dıyolar.atanmak istıyorum :(
kaç aldınız hocam

esraa hocam geçen yıl bende özelde çalışıyodum ve sözleşmemem ek bi madde eklettirdim. maddede devlet okuluna atamam olursa özleşmeyi ,ptal ederim diye. öyle bi madde eklettirmedinmi

valla arkadaşlar bende bi süre uzaklaşıyım açmayım diyorum ama yapamıyorum:((

offf bi haber yaaaa

keşke gerçek olsa

gelsin artık bi haber yaaaa

carmına hocam talep ettım ama kurumsal bı okul oldugu ıcın hıc bır degısıklık yapılamazmıs.reddetmıslerdı.kolej öğretmen alımları mayıs ayında oldu.bu yuzden sözleşme ımzaladım.bu kadar cok alım olacagı bellı olsaydı hıc yanasmazdım.

cok sagolun arkadaslar ınsallah dedıgınız gıbı olur:)allah razı olsun sızden.bı nebze moral buluyorum burada.

halen haber yok mu

yine bi gelişme yok yine yine yine offffffffffffffffffffffffff

pc yi açtım ve başlıklarda kasımda 17 bin atama var başlığını görünce heyecandan kalbim duracaktı,ama malesef bu başlığı açan arkadaş biraz erken açmış başlığı bence,17 bin atama olucağı ve kontenjanlar günlerdir başka sitelerde de var ve bu kesin bi duyuru değil,burda bunu paylaşmanın ne derece doğru olduğunu bilemem ama bu kadar insan da eminim benim gibi başlığı görüpte heyecanlamıştır ümitlenmiştir yazık ya yapmayın henüz bi kesin resmi duyuru yokken yapmayın Allah aşkına ya yapmayın ya

atamanın kadrolu olması forumda yazışan birçoğunun öğretmen olamaması anlamına gelir...
sözleşmeli olduğu takdirde puanlar aşağıya doğru inecektir..

dua edin de sözleşmeli olsun..
şu anki tablo sözleşmeli olabileceği yönünde

hüseyin hocam bundan sonraki alımların kadrolu olup sözleşmelilerin de kademeli olarak kadroya geçirilme durumu olabilir mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri