Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
maliye ile uzlassalarda acıklasalar... bizlerde basvurularımızı yapsak..asıl o zaman stres baslayacak ...

sorma ya gerçektende belki bu günlerimizi arayacağız:PP

Kimse bugünleri aramaz sanmıyorum herkez atanmanın derdinde ek atamada gidenlerden kaçkişi var kimleri görüyorsunuz forumlarda??????**

evet tercih telası sonra sonuclar vs... ve okula gidişşşşşşşşşşşşşşş .... cok güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

ben kendime adıma burda olacagıma söz veriyorum... inş.. atanırım atandıgım yerde de teknolojiden yararlanabilirim...ve gelirim yine sizlerle görüşür paylasımlarda bulunuruz diye düsünüyorum...

eskiden etkinlikler için geliyordum buraya ve üye degildim...atanamadıktan sonra yine geldim arastırıyordum atamalarla ilgili bilgi almak için birkaç gün takip ettim sonra üye oldun ve burdayım... eskilerden gelen vardır diye düsünüyorum yani atananlardan...olmalıda...

Kimse bugünleri aramaz sanmıyorum herkez atanmanın derdinde ek atamada gidenlerden kaçkişi var kimleri görüyorsunuz forumlarda??????**

ben başka nedenlerden dolayı demiştim... kesinlikle herkes atanmanın derdinde bunlardan biride benim!

evet hocam sıralamaya nasıl baktınız

hayırlısıyla arkadaşlar pek ümidim yok ama yinede heyecanlandım puanımın düşük olmsından dolayı söylüyorum kendim için yanlış anlaşılmasın atama olmucak gibi bi anlam çıkarmayın atama olacak ama ben gidermiyim ümitlenmeye bile kararsızım

kontenjanlar acıklansın canım sakın umudunu yitirmee... bu kadar acık varken mezunları almaları lazımm... karamsar olma sende bizde hepimiz atanalım... karamsar olma...

benim puanım 45,603 bu puanlar 529. sıradayım... sıralamaya bakın arkadaslar...1000 alımda garanti gibi .... ama ne kadar cok alım olursa okadar kişi sevinecek...bence 4bin -5bin olur diye düsünüyorum...
arkadaşım sıralamaya nasıl bakıyoruz? bir türlü bulamadım:(

kesinlikle katılıyorum hocam...21 puanlarla atananlar oldu..yıllarca O.Ö den 500 alım oldu ozaman iyi idi... simdi okul öncesi bransındakilerden daha kötüsü yok olamaz diyorlar... keske onlarda atansa bizlerde...herkes atansa 250bin ögretmen sevinse...

kontenjanlar acıklansın canım sakın umudunu yitirmee... bu kadar acık varken mezunları almaları lazımm... karamsar olma sende bizde hepimiz atanalım... karamsar olma...
çok sağol moralleriniz için allah herkesin gönlüne göre versin benim içimden geçiyo samimiyetimle söylüyorum okulöncesine 7000 kontenjan verilcek söylemeden duramadım içim bi kıpır kıpır oluyo sormayın

http://personel.meb.gov.tr/upload/Sozlesmele_2007_86_kontenjan.pdf

2007 yapılan bu sözleşmeli alımında sınıfçı arkadaşlara 7050 kontenjan ayrılmış.....

o zaman susanlar şimdi bağırır oldu...

bakın da görün...

yani nimet abla isterse okul öncesi 5000 de olur 7000 de olur

hocam inşallah sizin dediğiniz gibi olur.herkesin sonu hayır olur inşallah.Hocam şu sıralamayı tam olarak nereden bakıyoruz acaba?yardımcı olabilir misiniz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri