Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ESKO ARKADAŞA
merhaba samsunun ilçesine atandım. 21 i işaretlemiştim ama bu çıkan okul 2. tercihimdi. 2. tercihe yerleştim siz neredensiniz. sanırım sadece merkez yazmanızdan kaynaklanmıştır. antalya merkez yüksekti puan olarak

ESKO ARKADAŞA
merhaba samsunun ilçesine atandım. 21 i işaretlemiştim ama bu çıkan okul 2. tercihimdi. 2. tercihe yerleştim siz neredensiniz. sanırım sadece merkez yazmanızdan kaynaklanmıştır. antalya merkez yüksekti puan olarak
sizce 43.700 puanla kasım ataması atanabilirmiyim

kasım ataması olacak mı ki?ben umudumu yitirmeye başladım açıkçası..yılan hikayesine döndü..bu gün açıklanacak yarın açıklanacak,haftaya açıklanacak...ne zaman açıklayacaklar?bu kadar mı zor?

ESKO ARKADAŞA
arkadasım samsunun hangi ilcesi

ertanx hocam geçen gün sizin verdiğiniz numarayı samsun meb i aradım..sizin sölediğiniz gibi 5000 rakamını verdiler.bugün aradım biraz önce açıklama tarihini sormak için başka birisi çıktı şuan gelen resmi bir yazı yada haber yok dedi....hocam neden böle oldu anlamadım???

o zaman herkesn atanır:):)

:36_3_12:samsun un alaçam ilçesine atandım soran arkadaşlar siz neredensiniz

sizin hesaplama yapmanıza gerek yok hocam zaten taban 46.798de kapandı atamada öncelik sizsiniz
yeliz hocam slm nasıl hesplıyorsunuz benim puan 37 pek umudum yok ama kaçkişi alırlarsa bize sıra gelir yardımcı olurmusunuz teşekürler linki nerden buldunuz?

arkadaşlar şimdi trt 2 de nimet çubukçu var

sağlık bakanı ile birlikte açıklama yapıyor...
okullar tek tek tatil oluyor ve daha da fazlalaşacakmış
benim düşüncem atamaları etkiler mi domuz gribi?

bı sayı daha vr onuda cıkarıyorsunuz hocam bu kadar cıkmaması lasım.sizin puan kaç?

sağlık bakanı ile birlikte açıklama yapıyor...
okullar tek tek tatil oluyor ve daha da fazlalaşacakmış
benim düşüncem atamaları etkiler mi domuz gribi?
tek çocuklarımıza birşey olmasında ben bir yıldaha beklemeye razıyım

inşallah atanırız bnde atanamadım.haberler olumlu yonde ama bakalım.Allah sonumuzu hayretsin

dilana zhocam bulduğun puandan 14 bin çıkar sen kaçıncı sıradasın ortalaman belli olur

arkadaşlar neden puanlarımızı paylaşmıyoruzki. kpss saçmalıgını çıkartanlar utansın, egitim fakültesini bitiren herkes ögretmendir kpss sadece atama sıralamasıdır

haklısınız hocam.ama benm umudum var okulöncesi okuyan tum öğretmen arkadaşları atanacak.baksanıza 22 bin öğretmene ihtiyaç varmış

bence bu 22 bin eski haber yeni veriyorlar gazeteye

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri