Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sosyalci hüseyin ,hocam.lütfen cevap verin.özelde çalıştım ben .özeldeyken cumartesi pazarın falan olmuyor mecburen .hiç çalışamadım sınava.böyle olacağını bilseydim,en azından bilmediğim ya da tereddütte kaldığım sorulara cevap vermezdim sınavda.hepsini işaretledim.bunları anlatıyorum çünkü bu puanı söyleyip atanırmıyım demek biraz acayip geliyor .46,242 .arkadaşlar şubatta gidersin diyor.kasım demiyor kimse.sizin yaptığınız sıralamada sıra 46 ya geldi gibi.ne dersiniz.onbin atamada 8000 diye hesaplıyorduk.ama olmadı.önümde yüksek puanla atanamayan,21 işaretlemeyenler,ya da büte kalmış ,başvuramayanlar var.bu sıralamayı yaparken bunlarda varmı içinde.yoksa 46.798 den mi hesaplıyorsunuz.lütfen...cevap verirmisiniz.şimdiden teşekkürler.YARIN SABAH İNŞALLAH HERKES İÇİN HAYIRLI HABERLER DUYMAK ÜMİDİYLE...

ben siteye üyeyim hep okuyorum ama pek bişey yazmamıştım umarım doğru yere yazmışımdır.
ben 10.000 atama da sözleşmeli atandım[58 puan ile] şimdi kasımda kadrolu alıma başvuru yapabiliyormuyuz ve başvuru yapılırsa şansımız tahminen 58 puanla olurmu yazarsanız sevinirim:ggggdw:
MERHABA ARKADAŞIM benimde puanım 56küsür bütün tercihlerim antalya merkezdi fakat olmadı. siz hangi ildesiniz?tercih yaparken 21 işaretedinzmi?yardımcı olursanız sevinirim.

Yine açıklama yok offff!!!

hepinize günaydın, güzel bir haberi olan varmı? :36_3_12: eminim şu an herkesin ihtiyacı var. eeeeeeeeeeeeeee hadi artık. bir haftadır bugün değil açıklama yarın olur herhalde diyerek geçirdik. inşallah bu haftayı da öyle geçirmeyiz diye umut ediyorum. bu hafta hepimizin sevinmesi dileğiyle.

slm.herkese günaydın...inş.güzel haberler alırız. yeliz hocam sıralamaya nerden bakıyon.benim puan 45.984 kaçıncı sıradayım.bakabilirmisin.

günaydın herkese,hayırlı haberlerin gelmesi dileğiylee:36_3_12:
ama bir ses çıktığı yok..

tşk.ederim.acaba 46 yüksek alıpta atanamayanlar dahilmi sadece tahmin soruyom.

ya limk vericem nasıl yapılıyo bilmiyorum o yüzden ben bakıyorum yada 2008 branş bazında sıralama yazın çıkyor zaten

herkese günaydın.... hayırlı haberler duyarız inşallah bu hafta artık.... :)

herkese günaydın arkadaşlar şu güzel haber gelsin artık lütfen bugün açıklansın

tşk.ederim.acaba 46 yüksek alıpta atanamayanlar dahilmi sadece tahmin soruyom.
o konuda bi fikrim yok sanırım değil hüseyin hocanın formülüne göre sıranızı 500 600 ileri çekersiniz diyordu

arkadaşlar benm puanım 42.172 gidebilirmiyim ya.merakla beklıyorum.bir yandan da dersaneye gidiyorum.eger atanma sansm olursa dersaneyede gitmeyeceğim ne güzel...

tşk.ederim.artık belli olsada rahatlasak.

baktınızmı hocam linki gönderebildim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri