Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bencede eskı haber bu
bu arada arkadaslar
Atamalar.Biz - 17 bin kontenjanlar 2009
bu lınkte kontenjanları yayınlamıslar ve 29 ekımde acıklayacaklar yazmıslar bılmem ne kadar dogru inanmak ıstıyorum
okudum neredeyse 4 bin kontenjan ayrılmıs ama yinede cok güvenilir
degil:( resmi acıklamanın 29 ekimde yapılacagı yazılmıs...29 ekimi bekleyelim bakalım... Bize meb.acıklaması resmi acıklama lazım...bence dogruysa bu sayı güzel umut verici...

selam öğretmen arkadaşlar uzun süredir sizin yazdığınız yorumları okuyorum ve bazılarınız umutsuzluğa kapılmış...ama neden dertediyorsunuz ki..2015 e kadar her şehirde zorunlu olacak ve emin olunki burada yorum yazan herkesin bir şekilde ataması çıkacak...bu belki kasım belki şubat..ama hiç birini olmadı saysak bile daha önümüzde bu bölümün parlayacağı ve alımın bol olacağı 5yıl var.bizler koskoca okyanusu aştık geldik buralara küçücük nehir kaldı ve bizim için bu nehre bir köprü yaptılar ve hepimiz geçene kadarda kaldırmayacaklar ....ben sözünü aldım :))
kimden aınız? sizin eve kim misafir geldi:))

yani resmi deil hadi ya yüreğime iniyordu az kalsın resmi olsa kalpten gidicem heralde o hale geldik yaaaa

inşallah resmileşir

onlar sewiyelerini belli ediyorlar arkadaşım boşwer aldırma onlara

Evet katılıyorum, seviyesizlerle uğraşmamak gerek..

bu hafta bizim için inşallah hayırlı olurda güzel haberler alırız...

kimsenin bekleyecek sabrı kalmadı bitikleri oynuyoruyz artık:)

hüseyin hocam beklıyoruz kontenjanları:36_15_4:

Bu hafta umutlarımızın hayırlısıyla en güzel şekilde gerçekleştiği bir hafta olsun hepimiz için..

ben siteye üyeyim hep okuyorum ama pek bişey yazmamıştım umarım doğru yere yazmışımdır.
ben 10.000 atama da sözleşmeli atandım[58 puan ile] şimdi kasımda kadrolu alıma başvuru yapabiliyormuyuz ve başvuru yapılırsa şansımız tahminen 58 puanla olurmu yazarsanız sevinirim:ggggdw:

sabaha hayırlı haberlerle uyanırız inş,bir kaç gün sonrada birbirimize tebrik msjları atarız umarım,

Aminnn
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar

duygu hocam 4550 sıran hüseyin hocanın yorumlarına göre 500 600 ilave edersek 5050olur
yeliz hocam bende kime inanacağımı şaşırdım neyse bekleyelim görelim hayırlısı olur inşallah benim ve bütün bekleyenler için

az kaldı arkadşlar birbirimize tebrik msjları atmaya biraz daha sabır sabır eden derviş muradına ermiş olacağız sabaha güzel haberler uynmak dileğiyle iyi geceler:474cu:

51 puanla nerelerı yazmam lazım.bı fıkrım yok.nolur acil yardım... dogu mu batı mı.ters köşe olmak ıstemıyrum.

51 puanla nerelerı yazmam lazım.bı fıkrım yok.nolur acil yardım... dogu mu batı mı.ters köşe olmak ıstemıyrum.

Arkadaşım acil diyorsun da saat gece yarısı olmuş hem yarın başvurumu yapacağız:) panikleme istersen sabah ola hayrola inş.o gün gelsin konuşuruz hep beraber paylaşımda bulunuruz inş.iyi geceler

huzurkoyu hocam süpersin son noktayı koymuşun yine koptum:)))))))

huzurkoyu cok huzurlu galıba rumuzundan anlaşılacgı gıbı....bız gıbı dıken ustunde dııl!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri