Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bencede arkadaşlar herkes burda düşüncelerini belirtiyor.sürekli burdayım bende sizin gibi haber bekliyorum.herkes istediği yorumu yapabilir.şuana kadar kisenin saçmaladığını görmedim.

bence pazartesi açıklama olur.yada hafta içi birgün olur çünkü ekimin sonu

ben yeni katıldım bir kaç gündür takip ediyorum. benim 40.85 puanım var 1500 lerde görünüuor 2008 sıralamasına göre 42 puan nasıl 2000 de oluyor anlayamadım. ben mi yanlış hesaplıyorum

ben yeni katıldım bir kaç gündür takip ediyorum. benim 40.85 puanım var 1500 lerde görünüuor 2008 sıralamasına göre 42 puan nasıl 2000 de oluyor anlayamadım. ben mi yanlış hesaplıyorum
siz hangi yıla göre hesapladınız nasıl hesapladınız

BU YAZI TÜMÜYLE ALINTIDIR
kaya:
hocam yeni haberler var mı??
xxx:
18 kasımda başvurular
başlıyacak
kasım sonunda atama yapılacak
kaya:
sözleşmeli alınacak
??
xxx:
evt 10.000+7.000
gibi bir rakamdan bahsediyrlar
10.000kadrolu
7.000
sözleşmeli

arkadaşlar hani herkes diyor ya güvenilir kaynak güvenilir kaynak diye..bu konuştuğum kişi şimdiye kadar kpss hakkında ve atamalar hakkında ne söylediyse çıkmış biri..o yüzden ben bizzatta tanıdığım için güveniyorum..sadece sizinle paylaşmak istedim..

eğer haber doğruysa daha beklemek gerek

BU YAZI TÜMÜYLE ALINTIDIR
kaya:
hocam yeni haberler var mı??
xxx:
18 kasımda başvurular
başlıyacak
kasım sonunda atama yapılacak
kaya:
sözleşmeli alınacak
??
xxx:
evt 10.000+7.000
gibi bir rakamdan bahsediyrlar
10.000kadrolu
7.000
sözleşmeli

arkadaşlar hani herkes diyor ya güvenilir kaynak güvenilir kaynak diye..bu konuştuğum kişi şimdiye kadar kpss hakkında ve atamalar hakkında ne söylediyse çıkmış biri..o yüzden ben bizzatta tanıdığım için güveniyorum..sadece sizinle paylaşmak istedim..
teşekkürler paylaşım için.umarız buda çıkar

herkesban bişeyler söylüyor. ama pek inandırıcı gelmiyor bana bunlar artık

o kişide bahsediliyor gibi bir tabir kullanıyor yani emin degil tahminleri dogru cıkıyor olabilir... bence en gercekci olan şu EVET ATAMA OLACAK AMA NE KADAR? bekleyip görücez...necmettin yalcın acıklamayı yaptı EKİM SONU KASIM BASINDA ATAMA OLACAK dedi bu resmi bir makamın acıklaması... bence bekleyelim görelim ve iyi düsünleim iyi olsun...suanda herkes stresli ve gergin o yüzden duyumlara inanmamaya calısalım resmi acıklamayı bekleyelim diyorum arkadaslar... umarım güleriz... hepimizin canı sagolsun en önemlisi bu...

lütfen kimse de üzerine alınmasın arkadaslar herkesin iyi niyetle belirsizlikten dolayı bir umutla yazdıgını biliyorum ve anladıgımızı düsünüyorum...umarım herkesin gönlünce olur seviniriz bayram öncesi gercek bayramı atamalarla erkenden yasarız...

yeni konu nasıl açılıyor

atamalar sayfasının sol en üstte yeni kou yazısı var oraya tıklayarak yazabilirsiniz...

sol üstte yesil yazının üstünde turuncu kutu içinde yeni konu yazıyor ordan yazınız lütfen kolay gelsin...

teşekkür ederim

rica ederim... yapabildiniz mi?

hayır göremiyorum cevap yaz butonu var

mesai saatlerinde yapılan değişiklik bizi etkiliyor mu
12:30giriş 17:15 çalışıyorum kamu kurum ve kuruluşlarında 16:30 indirilmiş bilgisi olan var mı

bu sayfadan cıkın ATAMALARIN oldugu ana sayfaya git orda göreceksin turuncu renkli buton var yesil seridin üstünde YENİ KONU yazıyor bu sayfadan cıkarak yapın lütfen...

okulunuza baglı evet degişmiş mesai saatleri ama okulunuzda olsa bile 10,15 dk. degişir bence...daha öncesi görev yaptıgım okul i.ö idi 15 dakika daha erken giriyorduk derse zaten yarım saat fark ediyor diger kurumlarda da...mesala önceki zamanlarda bagımsız anaokulunda idim hiç degişmedi bizde saatler vs...

sizin saatiniz 16,30 olmaz yani ben hiçbir zaman öyle durumlarda okulun 17:15den 16:30 alınıdıgını duymadım...ama saglık ocaklarında saat uygulamasıyla calısma saatleri 08:00-08:30 --16:30-17:00 olarak degiştirilmiştir ....okullarda bu olmuyor diye biliyorum görmedimde ...ama 10,,,15 dk olabilir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri