Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
alıntıyı yanlış yaptın heralde o laf sana deildi sudezehrayaewt ne demek şimdi olmazmı sizce
alıntıyı yanlış yaptın heralde o laf sana deildi sudezehrayaewt ne demek şimdi olmazmı sizce
pardonalıntıyı yanlış yaptın heralde o laf sana deildi sudezehraya
sudezehradan bahsediyomortaya bi laf atıp geziyo konularda maşallah mesajlarıda çok imalı
ya arkadaşlar nerdesiniz ne bu sessizlik
merhaba arkadaslar sitedeki sorundan dolayı bir kopukluk oldugu dogru...herkes suan beklemede ve resmi acıklama bekliyoruz...herkes gergin ve stresli inş. yüzümüz gülecek...buradayız ama yazacak birşey bulamıyoruz gelin takip ediyoruz...umarım güzel haberler duyup yine senlendiririz güleriz...
ben burayı paylaşım sitesi olarak düşündüm hep boş dolu yorum yapılmadı herkes duyumunu fikrini paylaştıbende; yapılan saçma sapan+boş yorum ve diyaloglardan dolayı yazmamayı tercih ediyorum .))))
hayırlısı olsun inşallah hiç ders çalışmamıza gerek kalmasınben burayı illa atanacam diye takip etmiyorum biraz bişeyler belli olur ona göre kps çalışmaya başlayacağım yoksa şuanda bu kafayla çalışamam
TŞKLR CANIM H.BULDUM...sitede sorun var galiba degişik iletiler alıp duruyorum takip etmekte güclük cekiyorum yöneticilere msj yolladım bakalım artık...:36_3_12:bu da benden sana ...öpüyoruminşallah canım hoşgeldin..... :474cu:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!