Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sude zehra hanım olmazmı sizce 43.700 ile

ortaya bi laf atıp geziyo konularda maşallah mesajlarıda çok imalı

43.7 alan arkadaş 2000 alım olursa içndesin zaten hüseyin hocanın değerlendirmesine göre söylüyorum. yok artık diyen şahısıda anlamadım doğrusu

arkadaşlar işallah haftaya açaklanırda eski heyacanımızdan daha fazlasını yaşarız buralarda.herkeste bir suskunluk var gibi bu bekleyiş insanı çok yıpratıyor ayrıca boş verin çekemeyenler var cvp vermeye degmez sosylcihüseyin hoca nerelerde acaba

ya arkadaşlar nerdesiniz ne bu sessizlik

mahmut hocam selamlar.ben 67 ıle atandım kasım atamasında kadroya gecebılırmıyım.bu arada cevre okullara bakarak puanım baya ıyı ne dersınız.insallah kadro olur.

ooooooffffffff nerdesiniz arkadaşlar ben çok msj yazmıyordum ama her zaman takip ediyordum allah hepimize sabır versin haftaya açıklanması dilegiyle işallah

nere kayboldu herkes

ya arkadaşlar nerdesiniz ne bu sessizlik

hep burdayım tüm yorumları eksiksiz okuyorum ama sık cvp yazmamaya dikkat ediyorum.

çünkü sinirler gergin ve insanlar konu saptırmayamana arıo gereksiz tartışma olacağına yeni ve resmi bir haber çıkana kadar yazmamayı tercih ettim ;)

bende; yapılan saçma sapan+boş yorum ve diyaloglardan dolayı yazmamayı tercih ediyorum .))))

merhaba arkadaslar sitedeki sorundan dolayı bir kopukluk oldugu dogru...herkes suan beklemede ve resmi acıklama bekliyoruz...herkes gergin ve stresli inş. yüzümüz gülecek...buradayız ama yazacak birşey bulamıyoruz gelin takip ediyoruz...umarım güzel haberler duyup yine senlendiririz güleriz...

merhaba arkadaslar sitedeki sorundan dolayı bir kopukluk oldugu dogru...herkes suan beklemede ve resmi acıklama bekliyoruz...herkes gergin ve stresli inş. yüzümüz gülecek...buradayız ama yazacak birşey bulamıyoruz gelin takip ediyoruz...umarım güzel haberler duyup yine senlendiririz güleriz...

inşallah canım hoşgeldin..... :474cu:

bende; yapılan saçma sapan+boş yorum ve diyaloglardan dolayı yazmamayı tercih ediyorum .))))
ben burayı paylaşım sitesi olarak düşündüm hep boş dolu yorum yapılmadı herkes duyumunu fikrini paylaştı

arkadaşlar vallahi bütün sitelerde herkes bir rakam yazıyor .bizde hangisine inanacağımızı şaşırdık

ben burayı illa atanacam diye takip etmiyorum biraz bişeyler belli olur ona göre kps çalışmaya başlayacağım yoksa şuanda bu kafayla çalışamam
hayırlısı olsun inşallah hiç ders çalışmamıza gerek kalmasın

inşallah canım hoşgeldin..... :474cu:
TŞKLR CANIM H.BULDUM...sitede sorun var galiba degişik iletiler alıp duruyorum takip etmekte güclük cekiyorum yöneticilere msj yolladım bakalım artık...:36_3_12:bu da benden sana ...öpüyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri