Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
aynen ark. atama var ama günü zamanı belli değil
inanırmısınız bugün bütün gün benimde gözüm yerinden çıkacakmışcasına attı hep hayırdır inşallah dedim hayra yordumhocam çok gerginsiniz tamam sakin olun olalım yani herşeyin hayırlısı stres en kötü şey rahat olmanızı tavsiye ediyorum olacak inş sadece beklemek zor okadar herşeyin hayırlısı.İnanın gözüm atmaya başladı stresten ve bıraktım stresi sakin olmaya çalışıyorum faaliyet araştırıp arşiv yapıyorum ben tavsiye ederim zaman nasıl geçiyo anlamıyosunuz.
arkadaşım başka hangi sitelere bakıyorsunuz link atarmısınız bende bakıymdiger sitelerdede bir haber yok varda zaten moraller bozuk boşverin. umarım iyi haberler alırız yetkili kişilerden, yoksa birçok duyum var kesin olmayan yorumlar .
SORUMLU
B
İRİM YAPILACAK ÇALIŞMALAR
BA
ŞLAMA/
B
İTİŞ
TAR
İHİ
Personel Genel
Müdürlü
ğü
•
2009 yılına ait öğretmen kadrolarından boş
kalanlar
ına, yoğun ihtiyaç duyulan
alan/alanlardan kadrolu ö
ğretmen atamasının
yap
ılması, sonuçların duyurulması, göreve
ba
şlamalarının sağlanması
16 Kas
ım
31 Aralık
meb iş sayfasından alıp yolluyorum kasım sonu biziiş ark. haftayıda beklemeyelim
[/QUOT
arkadaşım bu yazıdaa demiyorkii sözleşmelii öğretmen alımı...bencee uygun değil.. asıl sen meb ile ilgili son haber iyazısını tıklaa pazartesii açıklama olacakk diyorum ben..
dalga değil arkadaşım burda ciddi şeyler konuşuyoruz,ve şuraya birileri bi laf atıyo ortalık karışıyo,yok şurayı aradım bunu dedi bunu aradım bunu dedi,şimdiye kadar söylenilenlerden hangisi doğru cıktı bi geriye dönüp bakarmısınız,pazartesi salı açıklanıcak denildi bugün perşembe oldu bi açıklama yok,ekim değil kasımda denildi şimdide kasım da yok aralık ortası denildi,mış miş muş tan başka gerçekliğigüvenirlilliği olmayan şeyleri yazanlara kızıyorum ben ayrıca siz niye alındınız arkadaşımhocam üniversite okumuş insanlarız değilmi niçin yorumlara bakarak haha hihi die dalga havası yansıtıosun kaılıp katılmamakta serbestsn
ayıp ama bu yaptığın arkadaşım resmen dalga geçiyorsun bizimle olmaz ama biz burda ciddi ciddi mücadele peşindeyiz sende böyle yaparsan biz ağzımızı açıpta tek kelime etmeyelim 44-45'lerle :ggggdw:benim puanım 67.591 acaba olur mu
hüseyin hocam 2010da 7000 öğretmen alınacak 12bin anaokulu açılacak 30bin ustaöğretici alınacak haberinden bahsediyorsanız o haberi bende okumuştum yanlış hatırlamıyorsam syf.18Türkiye Gazetesi (E-Türkiye)
türkiye gazetesinde haeri okuduğunu idda eden arkadaş... bana sayfasını gösterri misin
ben bulamadım
benim puanım 67.591 acaba olur mu
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!