Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ya ne bu ya bu yarın bi bugün derken hafta bitti şimdide aralığa mı kaldık bu tahminleri nasıl yürütebiliyosunuz bu kadar kesin,kasımda atama yok diye bi kesin duyuru açıklama olmadan mebten birinin kalkıp aralık ortası demesiyle aralık mı oldu şimdi,hani ekim sonu kasım başı idi,personel genel müdürü böyle açıklama yapmıştı,şimdi aralık diyosunuz,eğer farklı illerdeki meb te çalışanların demesine kalıcaksa ohh biri de çıksın ocak desin ozaman o na da inanalım oh ne ala ne güzel,gidin Allah aşkına ya kimsenin bişey dediği yok onun bunun dediklerine inanmayın,kasımda atama olucak olmalı,aralığa kalmaz bence.

yaw kime neye inanıcaz şaşırdım ya öbür başlıktada kasımda yok aralık ortası dediler diyolar,öffffffff ne bu ya ağzı olan konuşuyo misali herkes bişiy söylüyo,var veya yok diye nasıl tahmin yürütebiliyosunz ben anlamıyorum,personel genel müdürünün açıklaması ekim sonu başım başı değilmiydi???

meb in iş takviminde 16 kasım 31 aralık atamanın yapılması göreve başlanılması yazıyor zaten kasımda olucakkkk bundan önceki atama tarihlernide kontrol edin hepsi tutuyor adamlar iş takvimi yazpmış zaten tarihleri sölemiş daha ne

diğer atama tarihlerinde duyuruların ayrı tairhi var ,bu atmada hepsi içinde ama duyuru, atama, göreve başlama, tek tarih 16 kasım 31 aralık

şuraya her girdiğimde sinirlerim bozuluyo ya bi mantıklı yorumlar yapın Allah aşkına ya,aralıkmış haahhh yok ocak olucak o yanlış söylemişler,ocakk

arkadaşlarrr kimse canını sıkmasın...çünküü en geçç pazartesii açıklanacakk yanii haberlerdee söylendii..meb sayfasınada bakabilirsiniz..ayrıcaa bence ankaraa artık dalga geçiyoo biri diyoo alım olcakk başkaa biri çıkıyoo alım aralıkta olcakk moraliimizi bozmayalım..resmii birr açıklama yok henüz..:)

şuraya her girdiğimde sinirlerim bozuluyo ya bi mantıklı yorumlar yapın Allah aşkına ya,aralıkmış haahhh yok ocak olucak o yanlış söylemişler,ocakk

hocam çok gerginsiniz tamam sakin olun olalım yani herşeyin hayırlısı stres en kötü şey rahat olmanızı tavsiye ediyorum olacak inş sadece beklemek zor okadar herşeyin hayırlısı.İnanın gözüm atmaya başladı stresten ve bıraktım stresi sakin olmaya çalışıyorum faaliyet araştırıp arşiv yapıyorum ben tavsiye ederim zaman nasıl geçiyo anlamıyosunuz.

arkadaşlarrr kimse canını sıkmasın...çünküü en geçç pazartesii açıklanacakk yanii haberlerdee söylendii..meb sayfasınada bakabilirsiniz..ayrıcaa bence ankaraa artık dalga geçiyoo biri diyoo alım olcakk başkaa biri çıkıyoo alım aralıkta olcakk moraliimizi bozmayalım..resmii birr açıklama yok henüz..:)

ssaassrrrehangi kanal ve sitenin neresinde !!!!!!!!!!!!!

bakalım ne kadar doğru bi de öğrenelim...
ben sitede bulamadım...hangi kanal ( mış )

Alıntı:
esko Yazdı:

evet bizde okuyalım seyredelim netten hangi kanalmış muş müşş..

ben cevabın gelmeyeceğini biliyorum yanar hocam....

meb sayfası diyosunuz arkadaşım mebi alt üst ettim bulamadım yardımcı olurmusun..

:)) gülüyorum artık sadece..

hem resmi açıklama yok.. hem de sitede yayınlandı..kanal gösterdi...

laf işte

haftaya da açıklanmazsa '' atama olur mu '' diye forum açmak gerekecek...

şimdi kaç olur diye düşünüyoruz ya... o ordan atıyo bu burdan atıyo...halbuki değişen açıklanan söylenen hiç bi şey olmadı

Hala haber yok anladgım kadarıyla kesin olan

hocam ses yok bknz..

bazı arkadaşlar.. böyle safsata bilgileri buraya yazarak , gerçeği yansıtmayan bilgileri doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışıyorlar ya acaba ne kazanıyorlar?
ya açıklama olsa en başta ajanslar bilgi verir?

ben onu aradım 5000 dedi , yok ben aradım 10000 dedi , ben de aradım olmaz dedi , bana da bugün git yarın gel dedi..

ARTIK BUNLARA KANMAYIN... HİÇ Bİ ŞEY OLMADI... AÇIKLAMA YOK

ben bir tek size inanıyorum zaten hocam:))istisna durumlar var tabe..

yok a şehrinden bir memur söyledi , yok personelde arkadaşım vardı , yok kadro dairesinde tanıdık söyledi ,kazan dairesinde kazan patladı , eeeeeeeeeeeeeeee başka hangisi doğru çıktı... bu hafta açıklancaktı nerdeeeee??

arkadaşlar artık şu deli saçması örneklere inanmayın?

olacaksa bu mebin sitesindeki resmi açıklama ile olacak...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri