bu numara kimin ben aradım cevap vermiyorlararkadaşalar başka bu numarayı aarayan varmı arasanız bakalım verilen cevap aynımı
3624358063
arkadaşlar birde kadrolu alım olursa atanan bütün sözleşmeliler kadroluya başvurur bizim durum vahim o zman kaçta kalır bilmem ama en son 72 fln dı galiba
ben birşeylerimi kaçırdım aralıkmı oldu şimdidehocam bilgi bakanlık personelinden kasımda yok ama onu takip eden aralıkta var bence üzülecek bişey yok daha sevinmeliyiz aralık kesin
evt hocam aralık ortasıben birşeylerimi kaçırdım aralıkmı oldu şimdide
evt hocam aralık ortası
nerden ne duydunuz anlamadım hocamevt hocam aralık ortası
evt hocam aralık ortası
sözleşmelimi kadrolumu sormadım sadece atama nezamn olcak kesin dedim verilen cevap aralık ortası kasım değil amasizin duyumunuz nedir?? sözleşmeli mi, kadrolu mu?
valla iyi takip ediyosunuz hocamYa zaten Meb'in iş takviminde de 16kasım- 31aralık yazıyor.
Ya zaten Meb'in iş takviminde de 16kasım- 31aralık yazıyor.
Ya zaten Meb'in iş takviminde de 16kasım- 31aralık yazıyor.
bende 24 kasımdan sonra yapılacağını duydum
selam sabırlı gençlik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı bence hepimiz gideceğiz inşallah belkide yetmeyeceğiz bile arkadaşlar bende sadece duyumlarla konuşuyorum 5000olur diyorlar ben ankarada yaşıyorum bir hafta öncesi çok ümitsizdim ama şimdi biraz daha ılımlı düsünüyorum insallah hepimiz gideriz:36_7_8:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!