Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar birde kadrolu alım olursa atanan bütün sözleşmeliler kadroluya başvurur bizim durum vahim o zman kaçta kalır bilmem ama en son 72 fln dı galiba

arkadaşlar birde kadrolu alım olursa atanan bütün sözleşmeliler kadroluya başvurur bizim durum vahim o zman kaçta kalır bilmem ama en son 72 fln dı galiba

Ama kadrolu olursa yeni alım olur.Sözleşmeliler kadroya geçecekse açık nasıl kapanacak?

hocam bilgi bakanlık personelinden kasımda yok ama onu takip eden aralıkta var bence üzülecek bişey yok daha sevinmeliyiz aralık kesin
ben birşeylerimi kaçırdım aralıkmı oldu şimdide

ama başvurma hakları yokmu onların?? evet o zman açık kapanmazki

bunaldık resmen ya .kesin kararverilsede rahatlasakkk...... bunca insan bunca umutttttt yazık bize yaaa.

sen nerden duydun arkdaşım???

o zaman kadar ne yapacaz nasıl bekliycez ya ders çalışıcaz heralde ne olacagı belli degil atama var ama bizden ne kadar o zamana kadar bekleyip boşa düşmeyelim

bende 24 kasımdan sonra yapılacağını duydum

Ben pazartesiden ümitliyim.. Yarın da açıklamayabilirler, gündem çok yoğun. MEB şu sıra açıklarsa; öğretmen atadıkları gölgede kalacak, diye düşünüyor olabilirler. Dikkat çekmezler yani.. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ben böyle düşündüm..

selam sabırlı gençlik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı bence hepimiz gideceğiz inşallah belkide yetmeyeceğiz bile arkadaşlar bende sadece duyumlarla konuşuyorum 5000olur diyorlar ben ankarada yaşıyorum bir hafta öncesi çok ümitsizdim ama şimdi biraz daha ılımlı düsünüyorum insallah hepimiz gideriz:36_7_8:

kim diyor hocam 5000 kişi diye.??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri