Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet ama kasım ataması dava açıldıktan sonra belli olduğu için mahduriyet yaşanmaması adına danıştaya dilekçe vereceğiz diyor

selam sabırlı gençlik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı bence hepimiz gideceğiz inşallah belkide yetmeyeceğiz bile arkadaşlar bende sadece duyumlarla konuşuyorum 5000olur diyorlar ben ankarada yaşıyorum bir hafta öncesi çok ümitsizdim ama şimdi biraz daha ılımlı düsünüyorum insallah hepimiz gideriz:36_7_8:

arkadaşlar sözleşmeli alım olmama ihtimali varmı

hocam bence 200-300 kişi için 10000 kişi bekletmezler diye düşünüyorum çünkü Türkiye de davalar aylar sürebiliyor bu benim fikrim

arkadaşlar sözleşmeli alım olmama ihtimali varmı ? lütfen cevap verin

alımların hepsi sözleşmeli diyorlar

benim eşimde 51 almıştı ancak ankara dışı tercih yapmadığımız için atanamadı

bencede bekletmezler ben atama olacakmı diyen arkadaşlara olacağına inandırmak için bu haberi söyledim tarihede bakın atama olacak yani kasımda belki bundan dolayı geç kalmış olabilir diye de fikrimi söyledim

peki 51 ile ankara çevresi olurmu sizce?

arkadaşalar başka bu numarayı aarayan varmı arasanız bakalım verilen cevap aynımı

3624358063

kadrolu alım olursa kaç puana kadar alım olur???Tahmin lütfen...

peki 51 ile ankara çevresi olurmu sizce,lütfen cevap yazarmısınız.

kadrolu olursa atanamaz diye tahmin ediyorum

o zaman bu bilgiy ibize ilk veren (yanlış hatırlamıyorsam) burça arkadaşımıza ve sana çok teşekkürler.
nedemek hocam teşekkür etmeniz beni sevindirdi aynı umudu paylaşıyoruz sonuşta

burça arkadaşım kasımda atama yokmuu şimdii ??herkes farklı bir şeyler söylüyorr artık neye inanacağımı şaşırdım..
hocam bilgi bakanlık personelinden kasımda yok ama onu takip eden aralıkta var bence üzülecek bişey yok daha sevinmeliyiz aralık kesin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri