Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
haklısın esko okudum buna göre önümüzdeki haftaya kalıyor gibi açıklama hayırlısı

bende bütün arkadaşlara teşekkür ederim unutmadıgınız icin inşl 5.000 olacak arkadaşlar

arkadaşlar dün bir arkadaşın verdiği milli eğitim numarasını aradım...bugüne kadar hep ankara personeli falan arayıp hep olumsuz şeyler duymuştum... çalışmamız yok,basını takip edin,şöyle böyle sürekli olumsuzluk...bugün son umut arkadaşın verdiği numarayı aradım. size yemin ederim resmi yazı gelmedi ama 5000 alınacak sizden dedi adam... amacım umut tacirliği değil inanın...diğer formlardada bunu yapan çok ama ben 50.654 puanla açıkta kaldım 21den dolayı...artık yoruldum ve bunaldım...gerçekten kulaklarımla duymasam asla yazmam...

haaa resmi bir yazı yokmuş adam 5000 dedi ama en kötü olsun 3000-4000.... benim içim bi nebzede olsa rahatladı...umarım sizlerede umut olur arkdaşlar...
arkadasım sanada 5.000 alım olacak puanda 40 a düşecek dedilermi ya nedicem bir kac kişide arasın sorsun bakalım başka bir cevap veriyolarmı

arkadaşlar umutsuzluk yaratmasın ama bakanlıktan adem orakçı ile görüştüm. sözleşmeli alımın olmayacağını söyledi.bir de siz arayın 03124131312

kimin ne dediği belli değil yaaaa

valla bende şaşırdım.lütfen sizlerde arayın.

meydan boşken atıp tutanlara inanmayın...
dün bi şey belli değildi bugün de

=) kim atıp tutan bakanlıktan adem orakçı'mı?=)))

arıyorum açan yok

dün akşam haberlerde maliye bakanlığının 26ekimde bütçeyii açıklayacağı yazıyor....millieğitim bakanlığının da 6kasım cuma günü ele alınacakmış..mantıklı düşündüğümüzde biraz daha var diyorum ben Son Dakika Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri sizde bir okuyun.yorumlarınızı bekliyorum. forumda bir arkadaş eklemiş..

arkadaşlar bende bugün meb aradım bana kasım atamasının kesin olacağını söyledi kontejanların belli olduğunu maliye bakanından haber beklediklerini söylediler

madem herkes o kadar samimi ve gerçekçi neden hep farklı farklı duyumlar alıyoruz atandıkatn sonra da bu siteyi kullanacağınızı unutmayın fikir edeinmek için, atanınca iş bitmeyecek yani

o zaman haftaya mı kaldı arkadaşlar....

ayrıca okul öncesinden alım olacakmı dedim evet olacak dedi kontenjanların diğer bölümlere eşit şekilde dağıtılacak söyledi
kime inacağımızı şaşırdık valla

bende aradığım kişiye herkes birşey söylüyor biran önce açıklama yapın bizde rahatlıyalım ve yolumuza bakalım dedim meb maliye bakanlığının üzerine atıyor maliyede meb yok dedi hocam gerçekten biz maliyeden haber bekliyoruz dedi bende dedim maliye çokmu uzak yerde birbirinizden haber bekliyorsunuz

atama kesin olacak arkadaşlar,, olmaması için hiç bir neden yok ama olması için çok neden var sizcede öyle değilmi :)

artık beklemekten sıkıldım evde internetin başında haber bekliyoruz bi açıklansada kurtulsak iyisiylede kötüsüylede yolumuza bakarız ders çalışsam bile birşey anlamıyorum kafam atamalarda

40YAŞ NEDENİYLE ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU YAPAMAYAN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI İÇİN DAVA AÇTIK - 2009-10-15

Bilindiği gibi sendikamız hukuksal çabalarıyla okul öncesi eğitimde öğretmen yerine usta öğretici çalıştırılamayacağı Danıştay 2.Dairesinin 16.2.2009 gün ve E: 2009/377 sayılı ve 20.8.2009 gün ve E: 2009/4055 sayılı yürütmeyi durdurma kararlarıyla ortaya çıkmış, bunun üzerine Milli Eğitim Bakanlığı bugüne dek görülmedik oranda okul öncesi öğretmen ataması yapmıştır. Milli Eğitim Bakanlığının öğretmen ihtiyacı gerekçesiyle 2000-2001 öğretim yılında geçici olarak başlattığı öğretmen yerine usta öğretici çalıştırma uygulamasını kalıcı hale getirdiğinden okul öncesi eğitimde atanması gereken öğretmen sayısının çok altında öğretmen ataması yapılmıştır. Bu nedenle okul öncesi öğretmen adaylarının yıllarca öğretmen olma hakkı hukuka aykırı biçimde engellenmiştir. Bu süreçte söz konusu öğretmen adaylarından bazıları tümüyle Milli Eğitim Bakanlığının hukuksuz uygulaması yüzünden atanamamış, 40 yaşına gelmiştir. Bu doğrultuda 2009-2 öğretmen atama döneminde 40 yaş koşulu nedeniyle birçok okul öncesi adayı öğretmenlik başvuru yapamamıştır. Sendikamız Web sayfasında “Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Öğretmen Adaylarını Mağdur Etmeye Devam Ediyor” bu sorunu duyurmuş ve dava açacağını belirtmiştir. Bu bağlamda sendikamız Genel merkez ve mağdur olan bir okul öncesi öğretmen adayı yerine iki ayrı dava açtık. Milli Eğitim Bakanlığının Kasım ayında atama yapacağı dava açtıktan sonra ortaya çıktığından davanın ivedi görülerek doğabilecek mağduriyetlerin önüne geçebilmek için Danıştay’a ek dilekçe vereceğiz.

bakın eğitimsenin sitesinde bile kasımda atama olacak diyor daha niye kanıt bekliyoruz zaten sinyallari vardı bu da bir kanıt bence tabi ,,son cümleleri okuyun hatta belkide ondan geç kalımıştır bir fikir sadece

bu dava uzun sürede bilir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri