Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben dua ederken hepimiz için duacıyım diğer sitelerde öğle seviyesizce o.ö.ö. saldırıyorlarki okumak bile midemi bulandırıyor onlarda nasıl öğrt olacaksa nasıl öğrenci yetiştirecekse bencil kişiler onlara bu imkan sağlansa idi balıklama atlarlardı eminim şuan çok boş konuşuyor ve yorum yapıyorlar bilmem katılıyormusunuz onlara inat ayakta yıkılmadan duralım derim

İstanbul da bir okuldayım 4 öğretmeniz 1 sözleşmeli 1 kadrolu 2 ücretli ve 10000 atamada ücretli gönderildiğim okulun açığı gözükmüyordu yine gözükmeyecek yıllarca boşuna okumuşuz 3-5 puan la kaderimizle duygularımızla oynuyorlar

daha öncede yazdım 47.301 bütünüyle doğu illeri yazdım tamamen bir de 21. tercihide yaptım yok olmadı gerçekten olmadı bazı arkadaşlar bir şey unutmuş yada atlamış olmayasın diyor ama yok imkansız

daha öncede yazdım 47.301 bütünüyle doğu illeri yazdım tamamen bir de 21. tercihide yaptım yok olmadı gerçekten olmadı bazı arkadaşlar bir şey unutmuş yada atlamış olmayasın diyor ama yok imkansız
akadaşım senin sıralama yapmana gerek yokki taban 46da kapandı

Arkadaşım, yakın tanıdıklardan duydum.43le gidenler olmuş.

Arkadaşlar, en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah.herkese iyi geceler:)

Peki milli eğitim müdürlüğü onaylamışmıydı başvurunu?

50-60-70 le atanamayanlar da var mantık aramamak lazım olan bitenden inşallah dualarımız kabul olur Rabbimin adaletine sığınıyorum bizi bu hale getirenleri de Allah' a havale ediyorum

valla onay bekliyor yazıyordu

sitede meb beni atladı galiba

1 saatir sıralamamı öğrenmek için arıyorum nerden bakılıyor.yardımcı olun arkadaşlar

hayırlı geceler arkadaşlar evde internet kırizi çıkmadan ben yatmaya gideyim sabaha hayırlı haberler alırız inşallah

reyhan pravakatörlüğün lüzumu yok.neden atanamadığını sen bal gibi biliyorsun milletin kafasını bulandırma.arkadaşlar bilgisayar atamasında torpil ve başka düzenlerin olması mümkün değil bunu aklınızdan çıkarmayın.reyhan hanım sırf meb'i karalamak için yazıyor bunu,kendisi pek ala neden atanamadığını pek ala biliyor.sırf karalamak için yazıyor.tabi ki meb in eleştirilecek yanları var ama böyle cahilce karalamakta olmaz.benim tahminim reyhanın puanı ilk atamada yetmedi burada yazdığından daha da az puanı var yada kendisinden kaynaklanan başka bir eksiklik var.

benim arkadaşlar mebe gidip onaylatacak gibi şeyler söylemediler ttnet yaptık herşeyi onlarda böyle yaptı biliyorum nasıl yani cevap verirmisin

arkadaşım arkadaşlarının söylemesine gerek yok formu doldururken oynalatacagınız il ve ilçe diye geçiyor zaten formu okumadınız mı.

ayseze yada kimsen neden dalga geçeyim söylermisin sen ne hakla beni böyle itam edersin benimde neler çektiğimi yalnız ben bilirim birde allah tamammı senin gibi pravakotörlere ben asıl cevap vermem meb senin dayınmı itamlarına dikkat et bende herkes gibi derdimi yazdım çare ardım sen dalga geçme işine bak lütfen düzeyli ol.

benim arkadaşlar mebe gidip onaylatacak gibi şeyler söylemediler ttnet yaptık herşeyi onlarda böyle yaptı biliyorum nasıl yani cevap verirmisin
Canım benim, bilgisayarda yaptığın tercihleri il yada ilçe milli eğitim müdürlüklerinden birisinde onaylatman gerekiyordu.
Bu arada umarım hakkında yapılan yorum doğru değilidir. Çok üzülürüm .(

sude böyle yapılacağını gerçekten bilmiyordum inanınnnnnnnnnnn ya niye dalga geçeyi arkadaşın biri bana ağzına geleni yazmış sanki dalga geçiyorum yazılanlara göre şimdi anladım bende hata benden kaynaklanıyor ama arkadaşlarla yaptık onlar bu konuda hiç uyarmadı inanın ben onay aldıktan sonra mebe gidildiğini biliyorum bilsem neden böyle olsun dertleşmek yada çare aramakda kabahat oldu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri