Hocam işimiz Allah'a kaldı.Sürekli dua ediyorum.İnşallah herkes için hayırlı sonuçlar gelir.Bu sefer okul önceciler için bir umut ışığı var inşallah...hatice hocam bende sizin gibi merak içindeyim ona göre ümitleneyim diyorum hani
2008 kpss branş sıra öğrenme tıkla çıkıyoryeliz ercen arkadaşım sen ordamısın bu sıralamayı atana bilmek için kaçıncı sırada puan sıralamasını biliyorsan yardımcı olurmusun
rica ederim öğrendinmisağolasın canım sesimi duyduğun için
atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGostersitede bize cevap verecek kimse kalmadı herhalde herkes yatmayamı gitti iyi geceler arkadaşlar
hocam, memurlar.net ten branş bazında sıralama yazıyor. ordan giriyorsun.sağolasın canım sesimi duyduğun için
ne cevabı hocam msjmı attınız göremedimPardon Yeliz hocam cevap verdiğinizi görmedim![]()
Bozma moralini.Vardır herşeyde bir hayır.Hayırlısı olsun diye dua edelim bence.Hayat süprizlerle dolu.mışlı konuşmak istemiyorum ama çevremdeki bu konuda bilgisi olanlardan duyduklarım güzel haberler.inşallah...neşe sağol kesinmi değil galiba çünkü 2008 sıralama bu yakın tahmin ilk 247 kişi falan 600 750 eklersekde ilk 1000 kişi gider görünüyor ama rabbim bilir ki ben 10 atamada gidemeyenlerdenim
Hüseyin hoca bu sıralamaya güvenin demişti. Bu formülüde o verdi bize. Sen neden atanamadın?? Punanın kaç?/neşe sağol kesinmi değil galiba çünkü 2008 sıralama bu yakın tahmin ilk 247 kişi falan 600 750 eklersekde ilk 1000 kişi gider görünüyor ama rabbim bilir ki ben 10 atamada gidemeyenlerdenim
Hocam sen şu sıralamayı yaptınmı? ben anlamadım bundan.sen kaçıncı çıktın?Bozma moralini.Vardır herşeyde bir hayır.Hayırlısı olsun diye dua edelim bence.Hayat süprizlerle dolu.mışlı konuşmak istemiyorum ama çevremdeki bu konuda bilgisi olanlardan duyduklarım güzel haberler.inşallah...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!