Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
şu sıralamalarınızı kaçıncı sırada olduğunuzu nasıl öğreniyorsunuz gözdeğmez hocam yardımcı olrmusun

hatice hocam bende sizin gibi merak içindeyim ona göre ümitleneyim diyorum hani

gözdeğmez arkadaşım cevap bekliyoruz sıranızı nasıl öğreniyorsunuz bir yardımcı olsanız

hatice hocam bende sizin gibi merak içindeyim ona göre ümitleneyim diyorum hani
Hocam işimiz Allah'a kaldı.Sürekli dua ediyorum.İnşallah herkes için hayırlı sonuçlar gelir.Bu sefer okul önceciler için bir umut ışığı var inşallah...

yeliz ercen arkadaşım sen ordamısın bu sıralamayı atana bilmek için kaçıncı sırada puan sıralamasını biliyorsan yardımcı olurmusun

sitede bize cevap verecek kimse kalmadı herhalde herkes yatmayamı gitti iyi geceler arkadaşlar

yeliz ercen arkadaşım sen ordamısın bu sıralamayı atana bilmek için kaçıncı sırada puan sıralamasını biliyorsan yardımcı olurmusun
2008 kpss branş sıra öğrenme tıkla çıkıyor

7​
BİN ÖĞRETMEN DAHA

Anaokulunda okuyan
öğrenci say›s› bir milyon
179 bine ç›kacak. 2013-
2014 öğretim y›l›nda
okul öncesi eğitim yaş›
5’e düşürülecek. 2010
y›l›nda 7 bin sözleşmeli
öğretmen al›nacak. S›-
n›f mevcutlar› 30 kişiye
indirilecek. 30 bin usta
öğretici al›nacak. Tasar›
da, önümüzdeki dönemde
her öğrencinin
en az bir yabanc› dil öğrenmesinin
sağlanacağ›​
da belirtildi.

sağolasın canım sesimi duyduğun için

kaynak türkiye gazetesi sayfa 18

sitede bize cevap verecek kimse kalmadı herhalde herkes yatmayamı gitti iyi geceler arkadaşlar
atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster
Çıkan sıralamadan 14391 çıkarın, sapmalar için 600-750 ekleyin.

Pardon Yeliz hocam cevap verdiğinizi görmedim :(

neşe sağol kesinmi değil galiba çünkü 2008 sıralama bu yakın tahmin ilk 247 kişi falan 600 750 eklersekde ilk 1000 kişi gider görünüyor ama rabbim bilir ki ben 10 atamada gidemeyenlerdenim

arkadaşlar ikinizinde duyarlılığı için teşekkürler sağolun dilerim rabbim hepimizi atarda yine bu sitede yazışırız

neşe sağol kesinmi değil galiba çünkü 2008 sıralama bu yakın tahmin ilk 247 kişi falan 600 750 eklersekde ilk 1000 kişi gider görünüyor ama rabbim bilir ki ben 10 atamada gidemeyenlerdenim
Bozma moralini.Vardır herşeyde bir hayır.Hayırlısı olsun diye dua edelim bence.Hayat süprizlerle dolu.mışlı konuşmak istemiyorum ama çevremdeki bu konuda bilgisi olanlardan duyduklarım güzel haberler.inşallah...

Hüseyin hoca bu sıralamaya güvenin demişti. Bu formülüde o verdi bize. Sen neden atanamadın?? Punanın kaç?/

Bozma moralini.Vardır herşeyde bir hayır.Hayırlısı olsun diye dua edelim bence.Hayat süprizlerle dolu.mışlı konuşmak istemiyorum ama çevremdeki bu konuda bilgisi olanlardan duyduklarım güzel haberler.inşallah...
Hocam sen şu sıralamayı yaptınmı? ben anlamadım bundan.sen kaçıncı çıktın?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri