1 kasım pazar gününe geliyor nasıl görev olsun bi yanlışlık olmasınaralıkta atama yok arkadaslar... bu hafta acıklanır sanırım ...cünkü 1 kasımda görev var deniliyordu gecen haftaki yazıda ....
allah razı olsunarkadaşlar eni sonunda kesin atanacağız merak etmeyin .ben 20 gün önce bir rüya gördüm rüyamda 5000 kişi kontejan açıklanmıştı .umarım rüyam doğru çıkar.hep sadece benim için değil bütün arkadaşlar için
arkadaşlar diğer linkte bir arkadaş türkiye gazetesinin yayınladığı bir haberi göndermi 18. sayfada 2010 yilında bin 19 anaokulu 12 bin anasınıfı açılacak 7.000 öğretmen ataması yapılacak 30.000 ustaöğretici alınacak diye saçmasapan bir haber ustaöğreticilik zaten kalktı böyle bir haberi nasıl buluyorlar anlamadım
diğer yerde de yazdım ama burada da yazayım eğer doğruysa okulöncei öğretmenine yardımcı olarka verirler, yönetmelikte olan bir şey. danıştayın bozduğu karar şu: usta öğreticiye bağımsız sınıf verilemez.iyi akşamlar arkadaşlar türkiye gazetesinin yazdığı haberi okudumda ustaöğreticilik zaten kaldırıldı 12 bin anasınıfı açacak 30.000 ustaöğretici alacak çok saçma bir haber olduğunu düşünüyorum
hocam iyi aksamlar. KAçıncı sırada oldugumuza nereden bakıyoruz acaba?inşallah hep çok alınmasını istiyorum benim sıra 568 1250 alınırsa kesin atanırım ama ben hep 5000 alınması için dua ediyorum sizde arkadaşlar dua edin işimiz Allaha kaldı.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!