Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
semra arkadaşım başınız sagolsun allah geride kalanlara sabır hayırlı ömürler versin.

aralıkta atama yok arkadaslar... bu hafta acıklanır sanırım ...cünkü 1 kasımda görev var deniliyordu gecen haftaki yazıda ....
1 kasım pazar gününe geliyor nasıl görev olsun bi yanlışlık olmasın

gözdeğmez hocam bişiler yazında moralimiz yükselsin biraz.Hoşgeldiniz..

arkadaşlar hergün meb kapısını aşındırıyorum adamlar hiş bi haber vermiyorlar

arkadaşlar eni sonunda kesin atanacağız merak etmeyin .ben 20 gün önce bir rüya gördüm rüyamda 5000 kişi kontejan açıklanmıştı .umarım rüyam doğru çıkar.hep sadece benim için değil bütün arkadaşlar için

arkadaşlar eni sonunda kesin atanacağız merak etmeyin .ben 20 gün önce bir rüya gördüm rüyamda 5000 kişi kontejan açıklanmıştı .umarım rüyam doğru çıkar.hep sadece benim için değil bütün arkadaşlar için
allah razı olsun

inşallah hocam.rüyalarınız çıkarmı peki hmmm..

çoğunlukla çıkar

gözdeğmez hocam inşallah rüyanız çıkarda hep birlikte şura ya bura ya atandığımızı yazarız

hadi inş hocam bekledikçe ben daha çok ümitleniyorum.Olacaksa olsun olmayacaksada olmasın ama bir açıklama yapılsın artık..

inşallah hep çok alınmasını istiyorum benim sıra 568 1250 alınırsa kesin atanırım ama ben hep 5000 alınması için dua ediyorum sizde arkadaşlar dua edin işimiz Allaha kaldı.

arkadaşlar diğer linkte bir arkadaş türkiye gazetesinin yayınladığı bir haberi göndermi 18. sayfada 2010 yilında bin 19 anaokulu 12 bin anasınıfı açılacak 7.000 öğretmen ataması yapılacak 30.000 ustaöğretici alınacak diye saçmasapan bir haber ustaöğreticilik zaten kalktı böyle bir haberi nasıl buluyorlar anlamadım

hocam diyelim ki doğru o zaman olacağı şu: usta öğreticiler öğretmenlere yardımcı olarak verilir. yani bağımsız sınıf verilemez çünkü bu yönetmelikte var. usta öğreticler ancak okulöncesi öğretmeni kontrolünde çalışabilir.

meryemr hocam hangi günün gazetesinde çıkmış linki verebilirmisiniz

iyi akşamlar arkadaşlar türkiye gazetesinin yazdığı haberi okudumda ustaöğreticilik zaten kaldırıldı 12 bin anasınıfı açacak 30.000 ustaöğretici alacak çok saçma bir haber olduğunu düşünüyorum
diğer yerde de yazdım ama burada da yazayım eğer doğruysa okulöncei öğretmenine yardımcı olarka verirler, yönetmelikte olan bir şey. danıştayın bozduğu karar şu: usta öğreticiye bağımsız sınıf verilemez.

ustaöğreticilere çocuk gelişimi mezunu liseler görevlendirilecek diyor haberin devamı

inşallah hep çok alınmasını istiyorum benim sıra 568 1250 alınırsa kesin atanırım ama ben hep 5000 alınması için dua ediyorum sizde arkadaşlar dua edin işimiz Allaha kaldı.
hocam iyi aksamlar. KAçıncı sırada oldugumuza nereden bakıyoruz acaba?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri