Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşım internetten aldığım bilgi deil link mink yok güvenmek zorunda değilsin tabi kasımda olsunda bende atanayım
güvenip güvenmemek değil arkadaşım konuyu öğrenmek için diyorum,yani burda herkes herşeyi konuşuyor ama kesin mi değilmi bilen yok sadece varsayımlar,kesin açıklama yapıldımı demek istemiştim bu kanıya nerden vardınız demek istemiştim bizde okuyalım bizde görelim manasında..

meraba arkadaşlar.bende eylül ayında atandım.bursada oturuyorum ama bursada 5 açık olduğu için gölcüğü yazdım(yakın diye)şimdi gölcükte görev yapıyorum.Benimde umudum kasım atamasında bursada kadrolu yer olması yoksa burda kalırım.puanım 75 küsürdü.
ne güzel inşallah kadroya geçersiniz

meraba arkadaşlar.bende eylül ayında atandım.bursada oturuyorum ama bursada 5 açık olduğu için gölcüğü yazdım(yakın diye)şimdi gölcükte görev yapıyorum.Benimde umudum kasım atamasında bursada kadrolu yer olması yoksa burda kalırım.puanım 75 küsürdü.
hocam sizin kadro olr meraketmeyin maşallah puan çok iyi ben bursalıyım gölcüğü iyi bilirim iki yıl önce eşim oradaydı iznikte benm ilçem

offf yine başladı mış lar mişler

kasımda sözleşmeli alınacak mı?lütfen bilen cevap yazsın
kadroludan bahsediyosunuz

of ki ne offff!!!!!!!

iyi akşamlar arkadaşlar türkiye gazetesinin yazdığı haberi okudumda ustaöğreticilik zaten kaldırıldı 12 bin anasınıfı açacak 30.000 ustaöğretici alacak çok saçma bir haber olduğunu düşünüyorum

umarım güzel haberler duyarız...

neşe arkadaşım burça arkadaşın duyumuna ne diyorsunuz bi fikriniz varmı
Aralıkta.atama.olduğunu.hiç.duymadım.bu.zamana.kadar..MEB.in.iş.takviminde.aralık.ayında.öyle.bir.planlama.yok

teşekkür ederim fikirlerin için mantıklı yorumlar yaptığınız için size sordum

aralığı nerden çıkardınız.şu an kasımda olup olmayacağını bilmiyoruz.

Teşekkür.ederim.ama.bende.sizin.gibiyim.Siz.ne.biliyorsanız.bende.onu.biliyorum!
Bu.arada.klavyem.bozuk.zor.yazıyorum.:))

Meb'in iş takviminde:
''2009 yılına ait öğretmen kadrolarından boş kalanlarına,yoğun ihtiyaç duyulan alan/alanlardan kadrolu öğretmen atamasının yapılması,sonuçların duyurulması,göreve başlamalarının sağlanması(16 Kasım-31 Aralık)''Diye yazıyor.

aralıkta atama yok arkadaslar... bu hafta acıklanır sanırım ...cünkü 1 kasımda görev var deniliyordu gecen haftaki yazıda ....

cevap için tşk.ederim.

sadece.aralık.ayına.bak..Her.ayı.ayrıntılı.olarak.vermişler.

nerden bakıyosunuz.

arkadaşlar diğer linkte bir arkadaş türkiye gazetesinin yayınladığı bir haberi göndermi 18. sayfada 2010 yilında bin 19 anaokulu 12 bin anasınıfı açılacak 7.000 öğretmen ataması yapılacak 30.000 ustaöğretici alınacak diye saçmasapan bir haber ustaöğreticilik zaten kalktı böyle bir haberi nasıl buluyorlar anlamadım

ben de şunu anlamadım.Meb'in iş takviminde neden 16 kasım-31aralık var??Çok uzun bir süre değil mi??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri