Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Ertanx hocam lütfen özre gerek . O kadar gerginiz ki, bizim için çaba harcayan insanları da yanlış anlamaya başladık. Bu hepimiz için geçerli..
Gözdeğmez hocama katılıyorum. Gerek meb, gerek mem gelen telefonlardan bıkmışlardır ki bu da çok doğal. Orda çalışan biri olsaydım bende bilip bilmediğim şeyler hakkında yorum yapardım. Hüseyin hoca da belki bu yüzden inanmayın diyordur.

diger sitelerde bize tepkiler bitmiyor, biryandanda bizim bölüme geçmenin yollarını arıyorlar . moralimizi yüksek tutalım atanacagız hepimiz

Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.
Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu.

diger sitelerde bize tepkiler bitmiyor, biryandanda bizim bölüme geçmenin yollarını arıyorlar . moralimizi yüksek tutalım atanacagız hepimiz
Hah şöyle işte, moralimizi yüksek tutalım. :congratulationscut4

arkadaşlar şubata kadar hiç mezun kalmaz buna inanın arkadaşlar

arkadaşım bu açıklama yeni bi açıklama mı?önceki proğramdan mı?

önceki program

en azında bize yol gösterir

önceki program derken yani eylül alımından sonra yapılan bi aıklam meb personel müdürünün dedigi ben öyle biliyorum

evet 16 eylülde

hocam 5 binden bahsettiniz size kimler söyledi?

önceki konuşma değil mi bu:)

:) ekim sonu yani şurda som haftasına kaç gün kaldı derin bir defes alıp az daha bekliyecez:D

inanmak başarmanın yarısı ki başaracagız:) bu yıl biizm yılımız olacak inşaalh

açıklansın artık ya bende tanıdığımız bi müfettiş var onu aradım dün gece personelde tanıdıkları var onlara sorup bana söyleyecek bekliyrm bakalım
arkadaşlar haber az önce geldi denilmişki kasımda atama yok atama aralık ortası olacakmış hepimize hayırlısı olsun

kasımda atama yok

bu haber kesin mi?

arkadaşlar nerdesiniz önümüzdeki ayda evdeyiz

evt bakanlıktan

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri