Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
umarım arkadaşlar 5000dir.. ama başka bir sitede bir arkdaş maliyenin açıklamadığını söylüyor.yinede inanmayalım diyorum ben..

maliye resmi acıklama yapmadıki zaten arkadaşın sölediği duyum sadece ama benim arkadaşımda duyuma göre 5000 diyo umarım dogrudur(mebdeb sölemişler onbin atamasından beri kasımda beş bin alınacak üzülme dedi hep)

bende öyle düşünüyorum.hayırlısı olsun

ya arkadaşlar bırakın bu dalavereleri ..

o diyo 5000 bu diyo 10000 biri de diyo alım yok...

hiç amam hiç bi şey belli değil...

bakar mısınız samsundaki görevli bilecek de mebdeki bilmeyecek.. peeehhh

bir tezat ( zıtlık ) örneği vereyim de anlayın kimseye güvenmemeyi :

geçen hafta iki kez aradım mebi

1.de 10000 atama yapılacak dedi

2.de daha bi şey belli değil dedi..

o yüzden boşuna istatistik yapmayın

sizin bi duyumunuz varmı hüseyin hocam?

bakın hemen hemen her gün buradayım.. ve hergün il memle görüşüyorum telle yada bizzat..aynı şekilde mebin ilgili birimlerini arıyorum

ne sayı belli ne kontenjan..

şu mış mişlere inanıp heyecan yapmayın..

Eğitim -sen 40 yaş için açılan davadan dolayı atamaların acıklanması uzayabilir mi

hiçbirşey belli değil.herkes birşey söylüyor.ama kesin bir şey yok.

ben hiç kimsenin sözüne inanmıyom kimse ne olucağını bilmiyo herkez kafadan birşey diyo

Arkadaşlar şöyle genel olarak mesajlara bakıyorum da herkes de bir karamsarlık var... Biraz mantıklı düşünelim... Sınıf Öğretmenleri de seminer sonucu Okul Öncesine giriyor... Dışarda kalıp atanamayan sayı belli... Kasım ve Şubatta yüzde 99 herkes atanacaktır. Yoksa açıkta 10 bin kişi bile yokken neden başka branştaki öğretmenlere böyle bir seminer verilsin. Devlet biz dururken başkasını atamaz. Biraz umutlu olun... En azından hayal edilmeyen hiç bir rüya gerçekleşmez... Biraz sabır...

:) o şu bu deil olması yeterli :) mışlarla kalmayalım olacak inşaalh beklemek ve sabır göstermek yeterli

hüseyin hocam bu bekleyiş ne kadar sürecek.her sabah forumu açtıgımda müjdeeeeeee diye sizden gelecek haberi bekler oldum.umarım uzun sürmez.

hüseyin hoca nimet çubukçu'nun yanındamı çalışıyo.oda bizim gibi kesin birşey bilmiyo.

arkadasım cok dogru söylüyorsun.zaten biz beklerken onları alırlarsa kıyamet kopar bu haksızlığın peşini bırakmayız

benim puanım 43.300 sizce kasımda atama olursa atanabilirmiyim nolur cevap yazın ..kasımda olursa diye düşünerek cevap verin hüseyin hocam sağolun

açıklama haftaya kalacak gibime geliyor

yok daha neler???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri