allah herkezin gönlüne kalbine göre versin.morolem çok bozuk tüp bebek tedavisi gördüm bebegim de olmadı gelince herşey üst üste geliyo atanırsambüyük morel olucak bana .hem manevi hem maddi çok yıprandık bize 5 tl maloldu çok zor hayat şartları.
geçmiş olsun canımallah herkezin gönlüne kalbine göre versin.morolem çok bozuk tüp bebek tedavisi gördüm bebegim de olmadı gelince herşey üst üste geliyo atanırsambüyük morel olucak bana .hem manevi hem maddi çok yıprandık bize 5 tl maloldu çok zor hayat şartları.
allah herkezin gönlüne kalbine göre versin.morolem çok bozuk tüp bebek tedavisi gördüm bebegim de olmadı gelince herşey üst üste geliyo atanırsambüyük morel olucak bana .hem manevi hem maddi çok yıprandık bize 5 tl maloldu çok zor hayat şartları.
kimse kesin bişey söyleyemez arkadşım ortalıkta resmiyet yok çünkü hem alım olursa herkesin gideceğinden nasıl emin oluyorsunuz çünkü çok emin konuştunuzşu 5 binler aldığınız puan vs bı kenara bırakın arkadaşlar atama varmı önce onu bır öğrenelım varsa zaten çogumuz gıder sız varmı onu dıyın sağlam bılgı alan varsa soylesın
geçmiş olsun acının her turlusu kotu 3 hafta once kardeşimi, yangında kayıp ettım allah hepımıze sağlık ve sabır versin
sizin bildiğiniz bişey var heraldekasım ataması hakkında ne bılıyorsanız yazın beklıyorum
önceki sayfalardaki yazılara bakılırsa evetkimdi kaımda keşin var demek mı oluyor atama bu yazdıklarınıza bakılırsa
inşallah belli olurinallah pekı bu hafta bellı olurmu sızce
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!