Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ee diğer başlıkta ücretli çalışan arkadaşa söylemişler dedmişin!!!!!! nasıl oluyo bu....

evet dogru ama subi gercek okulöncesi kasım alımı 5000 alacak puanda 40 düşecekmiş

yeni bir haber
kasımda 5000 alım olacakmış resmi yazı gelmemiş ama alım 5000 olacakmış okulöncesi il meb den ögrenmişler samsunun
bu 5.000 sadece okul öncesi kontenjanı mı yoksa toplam kontenjan mı?

sadece okulöncesi

arkadaşım diger forumda bana dediler emişsin 5000 alım için sen mi konuştun

mevzunu değil mezunu. Sonra da diğer branşlar bize hakaret edip duruyorlar.Lütfen yazım kurallarına dikkat edelim.Kendimizi başkalarına güldürmeyelim.

hala kesin bir açıklama yok mu:(

ertanx arkadaşım ii niyetli olduğuna eminim ama hem doğru diyosun dedin hemde 5000 kesin 40 a düşecek diosun gerçekten anlamadım....

ya arkadaşlar ücretli calısan arkadaş samsun meb aramış bu sınıfcılara verilecek seminer hakkında bilgi almak icin bizlerinde gitmesine gerek varmı diye ayrıcada kasım alımı ile ilgilide bil alabilirmiyim diye sormuş oda direk 5.000 alım olacak zaten demiş ama resmi yazı varmı gelen diye sormuş resmi bir yazı suan gelmedi ama alım 5.000 demiş görevli

gelmedi şu haber taaaaaaaaaaaaaaa bağdattanmı geliyor ne

tamam arkadaşım arkadaşına bi sorsana samsun meb in telefonunu ve hangi bölümle görüştüğünü söylesin bende aricam....

ögrendigim en yeni haber bu işte paylaşmak istedim
sadece umarım meb calısanın dedigi dogrudur adam yoksa direk 5.000 alım olcak neden desinki arkadaş puanını söylemiş gidemedim eylülde diye

Puan 40 düşecek diyedemi milli eğitimden söylemişler 5000 alım Hüseyin Hocaın eski yaptığı hesaplara göre 35lere kadar alır denmişti

arkadaşım noyu bizede ver?arkadaşının ouanı kaç?

yanılmıyosam 42 küsürlerde telefonuda ögrenecem yazacan tmm

arkadaşım noyu bizede ver?arkadaşının
puanı kaç?

3624358063 burdan sınıfcıların senineri hakında bilgi icin demiş sekretere oda konuşma yaptıgı kişiyi baglamış 5.000 alımıda ordan ögrenmiş

evet sizlerde arayın bakalım nederece dogru umarım dogrudur
ama yarına kaldı kapalıdır suan kimse kalmamıştır

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri