Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
kesinlikle katılıyorum gelsin artık bi açıklama atancam hawasına girip ders çalışmak bile içimden gelmiyo ki çalışamıyorum. netliğe kawuşsun artık yaaaaaa

slm arkadaşlar,bende sizin gibi kasımda atama olup olmayacağını merak ediyorum.inş.olur diye ümit ediyorum.puanım 45.984 utanıyom yazmaya ama sonuç bu.dua ediyorum herkes için hayırlısı olsun.

yinemi bi haber yok bu kezde yıkıma ugramayız inşallah ben bütün atama bekleyenler için valla türbeleri gezip dua ediyorum sizde dua edin arkadaşlar bakarsınız birimizin dilek kapısının açık oldugu ana gelirizde dualarımız kabul olur:(((

arkadaşlar merhaba bugün bilgi alan varmı atamalarla ilgili?

günaydın herkese yine hayırlı bir haber yok cumaya kadar sabır beklicez gibi görünüyor

arkadaşlar sizlerle kasım ataması hakkında fikirlerinizi doğru , dürüst paylaşmaya davet ediyorum?

lütfen doğru bildikleriniz ve SADECE KASIM ATAMASI konusunu paylaşın..

özel meselelerinizi kendi özelinizden yapın..

nereye forum açtıysam hep amacından çıktı...
ya doğruyu paylaşalım ya da hiç konuşmayalım

Arkadaşlar diğer tarafta sohbete devam edilse burada kontenjanlar açılınca konuşsak konular karışmamış olur .

günaydın arkadaşlar,evet bir haber yok daha..

Meb'in iş takviminde:
''2009 yılına ait öğretmen kadrolarından boş kalanlarına,yoğun ihtiyaç duyulan alan/alanlardan kadrolu öğretmen atamasının yapılması,sonuçların duyurulması,göreve başlamalarının sağlanması(16 Kasım-31 Aralık)''Diye yazıyor.

yani arkadaşım daha var duyuruların başlamasına ve tercihlere değilmi

bir haber yok sanırım ekim 22 oldu daha ne zamana kadar bekleyeceğiz:ggggdw:

T.C.
SAMSUN VALiLiGi​
il​
Milli Egitim MudurlUgu
195345

Say.
B.08A.MEMA.55.00.1l/​
09.10.​
20U9 *

41170​
Konu
ilc;elere istatistiki Veriler Konusunda
HatIrlatma
..............................KAYMAKAMLIGINA (ilc;e Milli Egitim MtidtirlUgti)
Bakanhglmlz Okul oncesi Egitimi Genel Mtidtirltigtintin 2009-20 I0 egitim-ogretim yill istatistiki verilerin bilgi
giri~ ve takip i~lemleri ic;in 7 Ekim 2009 tarihi itibariyle yapIlan inceleme sonucunda ilimize bagh resmi ve ozel okul oncesi egitim kurumlannda (anaokulu,anasllllfl,uygulama Sllllfl) c;ocuk sayIlanllln incelenmesi sonucunda;
Aday kaydl yapIlan c;ocuklann kesin kayda gec;irilmedigi, Yeni kayltlann sisteme
i~lenme i~lemlerinin zamallinda yapIlmadlgl gozlenmi~tir.

Aynca ilc;enizde faaliyet gosteren
Ba~bakanhk Sosyal Hizmetler ve <;:ocuk Esirgeme Kurumuna bagh Kre~ ve Gtindtiz Baklmevleri ile 657 sayill Kanunun 191. maddesi kapsamillda ac;Ilan <;:ocuk Baklmevlerine ait verilerin giri~ i~lemlerinin takip edilmesi gerekmektedir.
9. Kalkillma Plal11 ve Htiktimet Programl hedeflerinin
gerc;ekle~tirilmesi amaclyla veri giri~lerinin en kIsa zamanda tamamlanmasl ve aday kaydillda bekleyen c;ocuklann e okul ve meis modtilUnden kesin kayda aktanlmasl hususunda okul bazillda gerekli uyanlann yapIlmasllll onemle rica ederim.
Htilya ERTURK KO<;: Vali a il Milli Egitim Mtidtir V.
DAGITIM: 17 ilc;e Kaymakamhgilla (ilc;e Milli Egitim Mtidtirltigti)

[8]​
Adres Ataturk Bulvan Valilik Binasl Kat 3 -SAMSUN ~ Santral (362) 4355450 -4355046-4358063-4358064

DANISMA​
~​
Faks (362) 4319376 @ E-posta samsunmem@meb.gov.tr 4440632 Q Internet http://samsun.meb.gov.tr

HAT T​
-I I

BU HABERE GÖRE KONTENJANLARIN NEZAMAN ACIKLANACAGINI BİLEMİYORUM

Bu yazıda ne demek istemişler ki?

Arkadaşlar diğer sitelerdeki yorumlara göre malıye ınce hesap peşinde kasım 15den sonra atama yapılır çünkü 1 aylık maaş vermemek için dıyorlar,bir düşündümde haklılara galıba

kimse yokmu arkadaşlar umutlar yitiriliomu

merhaba arkadaşlar ben az önce okul öncesi meb i aradım onlar açıklarını maliyeye bildirmişler maliyeden haber bekliyorlarmış ama büyük bi ihtimalle bu hafta açıklamayacaklar

hangi numarayı aradın arkadaşım?? bizede verir misin o numarayı?

bencede dediğiniz mantıklı,bir aylık maaş vermemek için uzatabilirler.beklemekten usandım.ona göre umudumu kesicem.:hhf:

açıklansın artık ya bende tanıdığımız bi müfettiş var onu aradım dün gece personelde tanıdıkları var onlara sorup bana söyleyecek bekliyrm bakalım

burça hocam haberi alır almaz bizimle de paylaşır mısın?

burça hocam ne zaman arar tanıdığınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri