Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bu hafta sonuna kadar acıklanır diyorum ben 22 ya da 23 kontenjanlar belli olur haftaya da başvurular başlar gibime geliyo eğer kasımda göreve başlanacaksa

meb bütün stoğu amamak istedi çünkü ihtiyacı var eğer maliye 17.000 e tamam deseydi şimdi herkes atanmış olacaktı.demek ki meb kpss puanına falan bakmıyor mezun olupta sınava giren herkesi almak istiyor.

Bende böyle düşünüyorum arkadaşa katılıyorum fakat bir sürü yorum var ya özel sektör çalışan bulamaz vs. bunlar sanırım bizi gerdi davul yaptı.Lise mezunu arkadaşlar var artık biliyorsunuz devlette çalışmıyorlar neden onlara bütün kapılar kapansın ki özel sektörde çalışan lise mezunu arkadaşım çok var.Allah herkese güzel kapılar açar ben buna eminim bir kapı kapanır öteki kapı daha güzel açılır inanarak dua edelim inş.bu cuma gününe kadar açıklanır da hayırlıca kafamız rahatlar inş.

arkadaşlar hüseyin hocam hayırlısıyla haberleri bekliyoruz inşallah hepimiz atanırız yeter artık 6 yıldır görev alıyorum o kadar uzak yerlere gittimki akıl almaz bir şey bu sene evimin karşısına ücretli olarak verdiler gitmiyorum lanet olsun bu düzene artık ağır konuşuyorum nasıl bir ülkede yaşıyoruz kendimi tanıyamaz oldum ağzım yüzüm sıkıntıdan yara bere içinde

10.000 atama olduğunda meb 17.000 istemişti maliyeden olaya bu gerçekçi noktadan bakarsanız eğer meb in sözleşmeli atama isteğinin ne kadar çok olduğunu anlarsınız.
aslında çok haklısın hocam ama düşüne düşüne kafayı sıyırmak üzereyim ya öyle olursa ya böyle olursa inş dediğin gibi 4000 şimdi 3000 şubatta verse herkes mutlu olsa:36_15_4:

arkadaşlar kasım 2009 baslıklı sayfada konuşalım lutfen bu sayfada dııl

evet haklısın arkadaşım pardon buradan sadece Hüseyin Hocadan gelecek haberlere bakalım arada kaybolmasın yazdıkları ARTIK BU SAYFAYA YAZMAYALIM ARKADAŞLAR

arkadaşlar geçen yıla göre geç kalmadıkmı buhafta kontenjanların açıklanmış ve tercih yapıyor olmamız gerekiyordu hala bize kasımda atama olur olmaz diyen bile yok illerin bakanlığa kontenjan bildirmeleri gerekir mesela ben manisadayım meb daha öyle bişey yapmamış

poffffffff gerçekten sıkıcı beklemek

arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama bazı arkadaşlar okuldan geldim işten geldim diye yazmış ve atama bekliyorlar siz böyle yaptığınız sürece atama sayıları düşecek zaten açık olan yerlerin bir kısmını sizler doldurmuşsunuz böyle yapmayın ücretli olarak görev almayalımki atama sayısı çoğalsın arkadaşlar beni evimin karşındaki okula verdiler ben gitmiyorum 6 yıl gittikte ne oldu ne para ne sigorta birikti

sabredin arkadaşlar geçen yıl 22-23 gibi açıklandı

ekuru arkadaşım o mevzuyuy konuştuk ve şuan sanıyorumki aramızda keyfinden ücreliye başvuran yok. Maddi anlamda imkanlardan dolayı çalışanlar var onları da biliyoruz artık konular dağılmasın ve yeni bir ücretli tartışması çıkmasın die yazıyrm...

arkadaşlar eşim bugün okulunun mebsisine girmiş müdür yardımcısı ile birlikte orada norm bildirme tarihleri 18 eylül ile 2 ekim arası görünüyor yani 2 ekime kadar norm kdaroları güncellendi bence okulların norm kadroları ile ilgili fazla bir şey yazmayalım gerçek bu eşim gözleri ile görmüş...

evt sakin olmalıyız birlik olmalıyız ve atanıcaz biliyorum:) Allah her an yanımızda olsun inşaalh bu yıl bizim yılımız olsun :)

ekuru arkadaşım o mevzuyuy konuştuk ve şuan sanıyorumki aramızda keyfinden ücreliye başvuran yok. Maddi anlamda imkanlardan dolayı çalışanlar var onları da biliyoruz artık konular dağılmasın ve yeni bir ücretli tartışması çıkmasın die yazıyrm...

Haklısın arkadaşım kim ister ki o şartlarda çalışmayı...
okuldaki personel bile kalıcıyım o gidici gözüyle bakıyor bir çok örneği var:(

yanii bundan şunu mu anlamalıyız norm kadrolar bildirildi ve her an kontenjanlar açıklanır ??ben bunu anladım yyanlışmıyım?

:ggggdw:beklemekten yoruldum. yine haber yok. yine yok. sosyalcihüseyin hocam nerelerdesiniz. belirsizlik? daha çok moral bozuyor. inşallah yarın sevinçli haberle görüşürüz.

bizde yemek tarifi vermiyoruz herhalde kasım atamasından konuşuyoruz
arkadaşım benım önerdıgım sayfada da konuşulabılır kasım atamaları buraya yazıyoruz sonra başlıyoruz hüseyın hocam nerdesın demeye.

yanii bundan şunu mu anlamalıyız norm kadrolar bildirildi ve her an kontenjanlar açıklanır ??ben bunu anladım yyanlışmıyım?

hocam şuan tüm türkiyede norm kadroları belli maliyeden atanacak öğretmen sayı ile onay çıkar çıkmaz branşlara dağılımı yapılacaktır.

arkadaşlar özel sektörde çalışan öğretmenlerde okuldan gelmiş oluyor.Yani okulda çalışan herkes ücretli değil özel eğitim de çalışıyorum bende okuldan geldim diyorum valla yazdıklarımı yumuşatmak için gülme işareti koydum herkes o kdara gergin ki dalga geçiyorum sanmayın diye onu bile koyamadım ALLAH HERKESE HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞALLAH atama eğer hakkımızda hayırlıysa olsun...
Ama ne olur biran önce biri bir açıklama yapsınnnnn

arkadaşlar gerçekten herkes gergin görünüyor kuru havadan nem kapmaya başladık. gerçekten atama olacaksa da olmayacaksa da açıklansın en azından önümüzü görelim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri