Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bilmiyorum düşünmekte artık istemiyorum giden gitti hocam bende şuan çalışıyorum herşey güzel ama tadıyok diğer senelere göre olacaksa olsun sonuçlansın her şey bizde işimize bakalım beklemek çok zor

amin nova arkadaşım ağzından bal akıyor

memnun oldum duygu hocam ben reyhan istanbuldayım hayatımda okul öncesi etkinlik paylaşım sitesin den sonra ilk kez burda vakit geçirdim ne oldu ne olacak inşallah herkes atanırda atandımmmmmmmmmmmm yazılarını görürüz şurası burası diye

ben zaten kasımda falan atanmayı beklemiyorum 34 puanla ama sinir oldum ya dalga geçiyorlar bi umut bizimkide belki olur diye bekliyoruz şubatta haber falanda yok yeliz ercan arkadaşım

hocam bana gülüyorlar demişsiniz çok üzüldüm evet ben sizin domuz gribi espiniz çok hoşuma giittiği için gülmüştüm. puanınızdan haberim bile yoktu. yanlış anlaşılıp sizi kırdıysam kusuba bakmayın inanın ki ben yaptığınız espiriye güldüm.

hocam bana gülüyorlar demişsiniz çok üzüldüm evet ben sizin domuz gribi espiniz çok hoşuma giittiği için gülmüştüm. puanınızdan haberim bile yoktu. yanlış anlaşılıp sizi kırdıysam kusuba bakmayın inanın ki ben yaptığınız espiriye güldüm.
sen yanlış anladın galiba hocam yeşilim adında bir arkadaş dalga geçiyor gibi birşeyler yazmış sizinle alakası yok birde domuz gribi şakasını ben yapmadım ki

arkadaşlar hala bir haber yok mu ? :(

arkadaşlar hala bir gelişme yokmu sanırım cumayı bulcak bu gidişle

arkadaşlar bu belirsizlik hepimizi yıpratıyor ama sabrın sonu selamet demişler
ben afyondayım
burada ki mem ücretli öğretmen atamalarında bütten geçipte diplomalarını götürenlere görev vermediler
bekletiliyoruz
önlisanslar yerleştirildi yedekteki önlisanslar bile yerleştirildi.buradaki şube müdürü görev alacak acele etmesinler demişti bir abimize bakalım sabır diyoruz

artık atama olacağı için mi öyle dedi bekliyoruz pc başındayız

daha ne kadar bekliycez ya lütfen açıklansın artık bekleye bekleye ömrümden ömür gidiyor valla.atanırmıyım orasıda meçhul ya.

arkadaşlar şimdi ardım izmir meb i resmen başlarından savuyorlar bir bilgimiz yok deyip kapatıyorlar

Arkadaşlar, Hüseyin hoca yokken aramızdaki konuşmaları "kasım 2009 atamaları" başlığında yapalım olur mu? Hocayı kızdırmayalım :))

offfffffffff çok bunaldım resmen yaa:(((

bugünde bitti hala bi tık yok.bakalım ne zamana kadar bekliycez,işallah bu hafta açıklanır da haftasonunu ıyı geçiririz

kimse bir bilgi edinemedi sanırım arkadaşlar?? ben aradım ama bilgimiz yok diyorlor tarih bari belli olsa ona göre beklesek çokmu aceleci davranıyoruzki?

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bişey sorucam bizden alım yapacaklar heralde degil mi bekleye bekleye valla çok kötü oldum

offf bugünde bi haber yok inş. akşam haberlerinde werirler

ya bugünda akşam oldu yine bişey yok offffffff offffff,bu dünyada atanamadan öbür dünyaya atanıcaz sinirdenssaassrrre

bende dün ist. meb aradım daha kesin bi bilgi yok ama dedikodusu war ve dedikoduda boşuna çıkmamıştır dedi.size ne zaman haber gelir dedim atamalardan 1 hafta önce dedi

haklısın hocam çıldıramaya az kaldı ne olacaksa belli olsa artık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri