Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
uyanın çok kötü bi gelişme var diyen arkadaşa sesleniyorum,arkadaşım herkes uyanık zaten sen anlaşılan uyananamışsın okuduklarını felaket tellallığı yaparak değil mantıklı yorumlar yaparak bizlerle paylaş,yok bunu yapamıyosan suss,milletin sinirlerini daha fazla germe,olup biten bişiy yok o açıklamada yeterli olmadığı taktirde alım olucak ayrıca bizler atandıktan sonra eğer acık kapanamazsa ücretli görevlendirilecek olanlar sınıfcılar,sen anlamak mı istemiyosun yoksa burda adrenalin yaratmak için bi böyle bi haber attın ortaya

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevapppppppppppppppppp

arkadaşım felaket tellalı mısın yoksa okuduklarını mı anlamıyorsun.sınıfçılar sadece ücretli alınabilecek diyor sözleşmeli atanacak demiyor.2 gündür çıktın ortaya milletin sinirini bozuyorsun ayıp sana....
:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4
ARKADAŞIM BU SİNİR BOZMAK İÇİN YOĞUN BİR İLGİYLE ÇALIŞAN ARKADAŞA GAYET GÜZEL BİR CEVAP VERMİŞSİNİZ TEŞEŞKKÜR EDİYORUM .....ELİNİZ DERT GÖRMESİN.

aarkadaşlar bakanlık bugün illerden norm kadroları istedi kesin bir haber

teşekkür ederim...arkadaşım sizler bakmayın ona..kasımda atanacağız ve gideceğiz...:36_6_3: bu dili o arkadaşa çıkarıyorum....:362jf::362jf::504xn:hatta bunlarıda yolluyorum...

:36897fd:Hocam yaa ne zaman açklanır artık çok sıkıldık

doğudabir ilde sadece 500 okul öncesi öğretmenine acil ihtiyac var

ohh hocam ordamıydınız yaw bu milletin mışı mişi de bitmiyo ya yok şu şununla konuşmuş yok bu bununla konuşmuş bu bunu demiş şu şunu demiş oofffff,yaw Allah aşkına bırakın şu mışları mişleri ya daha ortada ne resmi açıklama var ne bi haber ama maşallah millet konuşmaya konu bulamayınca mışları mişleri konuşmaya başlıyo,ya sabır arkadaşlar sabır..

arkadaşlar benim kafa iyice karıştı. hangi branştan nekadar alım olacak.Kesin bir bilgisi olan yok mu? herkes birşeyler söylüyor.herkesin sonu hayır olur inşallah..

bencede oda sınıf çı olabilir arkadaşlar içimize bir hayın sızmış olabilir kafamızı bulandırmaya çalışıyor

ya arkadaŞlar Şu yeŞİlm denen Şahis Çok İlerİ konuŞuyo ben ona takildim

arkadaşlar kendi arkadaş grubunuzla forumda paylaşım yapın..
vızıltıları da dikkate almayın... cevap yazmazsanız öylelerine zaten kendileri bu forumu terkeder....
ataların bir sözü var ..... ürür , kervan yürür...
sıkmayın canınızı

taşking 2008 puanıyla 2010'da başvuru yapabilirsin sonuç 2 yıl geçerli

:ggggdw::ggggdw::ggggdw:

hocam hoşgeldiniz size kesin bir bilgim var .meb bugün morm kadroları illerden istemiş bdoğuda bir ilde acil 500 okul öncesi öğretmenine ihtiyaç var bilgi kesin

gözdeğmez arkadaş kesin haber demişsin kesinliği nerden bi açıklama falan mı oldu da biz gözden kaçırdık acaba?

eşim milli eğitim müdürlüğünden öğrenmiş

evet arkadaşlar sabah sitenin halini görseydiniz cadı kazanına dönmüştü felaketçilere meydan vermeyelim yarın güzel haberler almak ümidiyle :36_15_4:

sosyalcihüseyin hocam sizce nezaman acıklanır kontenjanlar?bugünü ümit ediyorduk olmadı acaba yarını ümit etsek yine mi beklentimiz sonuçsuz kalıcak acaba?

geçtiğimiz cuma günü de bu forumda bi arkadaş norm kadro acıklarının bildirildiğini söylemişti ya kime inanıcaz şaşırdık?hangi ildesiniz hocam siz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri