arkadaşım bu forumda herkes atama peşinde siz neyden bahsediyorsunuz zaten atanmışsınız kadro diye msj atıp duruyorsunuz allaha şükür deyip geçeceğinize KADRO istiyorsunuz kusura bakmayın ama çok şey istiyorsunuz
özür dilerim sizi yanlış anlamışım o zaman inanın kafa kalmadı şu sıkıntılardan:36_3_12:Arkadaşım ben atanmış değilim, sadece kadrolu yerleşebilir miyim diye araştırma yapıyorum. Sözleşmeli yerleşsem nankör müyüm bu durumda burayı meşgul edeyim. Sadece sözleşmeli istemiyorum ve kadrolu yerleşebilmek için sizlere soruyorum. YANİ ATANMADIM, SÖZLEŞMELİ DE ÇALIŞMIYORUM...
Arkadaşım ben atanmış değilim, sadece kadrolu yerleşebilir miyim diye araştırma yapıyorum. Sözleşmeli yerleşsem nankör müyüm bu durumda burayı meşgul edeyim. Sadece sözleşmeli istemiyorum ve kadrolu yerleşebilmek için sizlere soruyorum. YANİ ATANMADIM, SÖZLEŞMELİ DE ÇALIŞMIYORUM...
arkadaşım bu gönderdiğin linkte hiç birşey yok haber açılmıyo bi yanlışlık olmasın biz warken ne hakla ve hangi akla hizmetle sınıfçıları alıyorlarhttp://ooegm.meb.gov.tr/personel/usta_ogretici_yargi_karari.pdf
arkadaslar bu yazıyı okudunuz mu?
ama sorunuzda çok enteresan sizin kadrolu olarak atanabilmeniz için 10.000 civarında kadrolu okulöncesi öğretmeni atanmalı ki size sıra gelsin. şuan da 26.000 sözleşmeli öğretmen var mebde okul öncesinde. eğer onların puanları hala geçerliliğini koruyorsa sizin kadroya geçmeniz hele ki 53 puanla hayalden öteye geçemez. umarım güzel bir cevap olmuştur. umarım kafanızda soru işareti kalmamıştır anaokul öğretmeni (!)
dalgami geÇİyorsunuz??????????o yazdığın 34---32 kpss puanlarınız mı arkadaşlar kesin şubatta evinizin karşısındaki okula atanırsınız kesin merkezi merkezi süper.
arkadaşlar uyanın çok kötü bi gelişme var bu alımdan bizden 500 kişiyi zor alacaklar sınıfcılara sertifika proğramı uygulamaya başlıyor bugğünden itibaren ücretli olarak çalıştırılacaklar bizde aynı şekilde kesin bir bilgidir atanmayı beklemeyin bişeyler yapın başka bir sitede mektup hazırlandı ve herkez bakanlığa mektup yazıyor sizde yazın faks çekin şubatta bile atama olmayabilir
arkadaşlar sanırım bi gelişme haber yok?meydanı boş bulup atıp savuranlar var dalga geçenler??konu dışı konular var?sosyalci hüseyin hocam nerdesiniz ya
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!