bu da samsu il meb.
http://samsun.meb.gov.tr/duyurular/seminer_15102009/seminer_15102009.pdf
http://samsun.meb.gov.tr/duyurular/seminer_15102009/seminer_15102009.pdf
nimet çubukçunun niyeti bizdeki mezunları kasımda atamaktı fakat müşavirleri buna karşı çıtı çünkü özel eğitimde çalışacak kimse kalmadığı için daha öncesinde bu duruma çözüm getirilmesi için söz verilmişti o yüzden fazla tepki çekileceği için bizden atamaların kasımda çok az yapılmasını istediler bakanda bizleri atayarak boşluğu doldurup doğacak boşluk içn seminer düzenlenmesini istiyordu fakat öyle olmadı bakan yeni olası ve sistemin oturmaması nedeniyle bakandan çok müşavirlerin sözü geçiyordu cuma gününden belli olması gerekirken bugün bile belli olmadı kontenjanlar sırf bu yüzden hatırlarsanız 8 bin alım olacak dedi bakan 5 bine düşürdüler
meryam hocam pürüz kalmasın tamamda artık bi haber gelsn rahatlıcaz belki ozamandoğru bir haber ama bakan çubukçunun düşüncesi aynen şu arkadaşlar.
ben şubata kadar okulöncesi öğretmenlerin hepsini atayım şubatta açıkta olan sınıfçıları işe kavuşturayım. ama müşteşarlar arasında rehabilitasyonlar ile ilgilenenler buna karşı çıkıyor. bu nedenle sınıfçılara sadece özelde çalışailmeleri için 45 günlük sertifkika programı açacaklar. bundan sonra rehabilitasyonlar da rahatlayacak ve okulöncesi öğretmenlerin atanmasında hiç bir pürüz kalmayacak.
iyide arkadaşım usta öğreticilik kaç yıl sürdü ben altı yıl yaptım mesela niçin bu yılki açığı böyle kapatmasınlarayrıca eğer atanamayan okulöncesi öğretmeni çoksa ve atnamazsa sendiklar susacakmı sanki ustaöğreticilik neden kalktı hakkımız yendiği için değilmi şimdide öle böyle konuşulan gibi olmaz önce onlar atanamaz bence
pes diyorum ne biçim adalet buMerhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
arkadaşlar şimdi anladınız sanırım açıklar kapattıldı bile saman altındanMerhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!