Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sınıfçıları ücretli çalıştırmakyan bahsediyor ama o.ö.ö. yaterli gelmesse

kasım ataması olmalı ya ne demek bu sınıfcıları okul öncesi öğretmeni olarak calıştırmak moralim bozuldu ssaassrrre

Öğretmen açığının devam etmesi durumunda;
1- İlgi (b) Karara göre, Okul Öncesi Alan Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek Öğretim programlarından mezun olup halen okullarımızda görev yapmakta olan norm kadro fazlası öğretmenlerin,
2- Halen ilköğretim okullarında görevli norm kadro fazlası sınıf öğretmenlerinden, düzenlenecek 60 saatlik seminer programını başarı ile tamamlayanların,
isteğe bağlı olarak kadroları okullarında kalmak kaydıyla,

hüseyin hoca gelsede ortalık sakimleşse birz panik yok:36_7_8:

evet hadi hocam bir haber sakinleşelim adranalin son safhada

arkadaşlar açıkça anlaşılıyor bu yıl açığı bu şekilde kapatacaklar kimse atamadan bahsetmiyor kaç yıll usta öğreticilikle kapandı şimdide bu yol deneniyor sırf önümüz kapansın die bence atama olmayacak üzgünüm

Bu atamaya rağmen okul öncesi eğitimi öğretmeni ihtiyacını karşılanamaması halinde okul öncesi eğitim alanından mezun yüksek Öğrenimliler (lisans-ön lisans) ders ücreti karşılığı görevlendirilecektir.diyorrrrrrrrr
arkadaşlar beni yanlış anladım önce yine lisans önlisans okulöncesi öğretmenleri ücretli olarak görevlendiricek sonra yetmesse sınıfçılar ücretli çaılçak

sosyalci hüseyn hocam sayfanıza liderlik edin lütfen nerdesiniz panik olduk

kasım ataması olurda 500 kişi alırlarsa şükredelim.kadrolu sınıfçıları norm fazlalarını alcaklar dikkatli okuyun lütfen yazıyı.yetişmediği durumlarda bizlerden ücretli çalışmayanlarıda atanamayan sınıfçılardan ücretli görevlendirecekler

anlaldınızmı önce yine biz ücretli olarak görevlendirileceğiz sonra bizden yetmesswe sınıfçılar görevlendirilecek iyi okuyun yanlışmı anlıyorum

arkadaşlar lisans mezunu yada sınıfçı farketmiyor ücretliyle kapatılacak açıklar deniyor işte şansımız yok oldu valizleri yerleştirelim

arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun böyle saçmalık olmaz herşeyede inanmayın iyiye iyi kötüye kötü diyoruz resmiyet yok ortalıkta böyle konuştum diyede alınmayın

bütün moralim bozuldu ya,moral sıfır oldu:(

ya arkadaşlar hani 1. öncelik bizdik.... bence bizi atayacaklar ve de boş kalan yerlere sadece 2009-2010 yılı için sınıfçıları atayacakalar... ben bizim mağdur olabileceğimize inanmıyorum...
birde sınıfçıların tarafından bakalım...
ben sınıf öğrt. olsaydım kendi branşımdan başka bir branşta çalışmak istemezdim...
sadece 60 saatlik bir eğitimle neyi ne kadar öğrenebilecekler ya da kavrayabilecekler...
o zaman biz neden 7 sene bu işin eğitimini aldık...
sınıf öğrt. okusaydık o zaman ve ilerde nasıl olsa bir yerden alakasız bir bölüm açılırda oraya da atarlar beni boşta kalmam mı deseydik!!
bana göre çok saçma ve de çok yanlış....
çok az bir mezun kalmışken bizi yarı yolda bırakmazlar diye düşünüyorum...
siz ne dersiniz?

arkadaşlar açıkcası bize bu yıl siz bekleyin diolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar lisans mezunu yada sınıfçı farketmiyor ücretliyle kapatılacak açıklar deniyor işte şansımız yok oldu valizleri yerleştirelim
hayır ya.iyi okurmusunuz.deniliyoki norm fazlalarını okul öncesi olarak atama yapılması

kasımda kadrolu sınıfçıları norm fazlalarını alcaklar evt bu çok kötü buda yetmesse bizden ücretli sonra sınıfcılardan ücetli görevlendirilecekmiş herşey ortada

ya arkadaşlar hani 1. öncelik bizdik.... bence bizi atayacaklar ve de boş kalan yerlere sadece 2009-2010 yılı için sınıfçıları atayacakalar... ben bizim mağdur olabileceğimize inanmıyorum...

birde sınıfçıların tarafından bakalım...
ben sınıf öğrt. olsaydım kendi branşımdan başka bir branşta çalışmak istemezdim...
sadece 60 saatlik bir eğitimle neyi ne kadar öğrenebilecekler ya da kavrayabilecekler...
o zaman biz neden 7 sene bu işin eğitimini aldık...
sınıf öğrt. okusaydık o zaman ve ilerde nasıl olsa bir yerden alakasız bir bölüm açılırda oraya da atarlar beni boşta kalmam mı deseydik!!
bana göre çok saçma ve de çok yanlış....
çok az bir mezun kalmışken bizi yarı yolda bırakmazlar diye düşünüyorum...

siz ne dersiniz?
hocam bu hiç iç açıcı haber değil bizden kadro yada sözleşmeli alım olmayacak

burça hocam nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ki... neden alım olmasın.....
ben inanmıyorum bizden alım olmayacağına....
almalılar. bu kadar açık varken!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri