Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar benim bulunduğum ilçedede sertifika verdiler felsefeci ve sosyalci vs..arkadaşlara.fakat sebebini şu bence kimse ücretliyi kabul etmedi protesto olarak 3 okul kalmıştı açık şimdi sertifika alanları oraya yerleştirdiler bilgilendirmek istedim..

bende usaklıyım hocam puanım 57 izmiri yazıcam inş hepımız atanırız:36_3_12:
hocam ilgilendiniz için teşekkrler yerler açıklanınca bir daha görüşelim çünkü bu sefer ölü tercih yapmak istemiyorum.ben uşakta yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz varmı?

74 puanım var ve ağrı patnosda sözleşmeli çalışıyorumm inş. kadrolu alım yaparlarrr

evli olduğum için egeyi tercih edicem.siz neden izmir burdamı yaşıyosunuz

arkadaşlar benim bulunduğum ilçedede sertifika verdiler felsefeci ve sosyalci vs..arkadaşlara.fakat sebebini şu bence kimse ücretliyi kabul etmedi protesto olarak 3 okul kalmıştı açık şimdi sertifika alanları oraya yerleştirdiler bilgilendirmek istedim..
yanar arkadaşım daha önce sınıf öğretmenlerine zihinsel engeli sınıf öğretmeni sertifikası verdiler.ve bunlar sadece özelde o sertifikayla çalışabiliyorlar.yani devlete o sertifika ile atanamıyorlar.yani hangi bölümden olursa olsun okul öncesi sertifikası verseler bile sadece özeller içindir

salı günü en geç resmi açıklamayı bekliyorum.biz en iyisi şimdi ölü tercih yapmamak için puanlarımızı ve gitmek istediğimiz yerleri puan havuzuna yazalım ona göre tercih yapalım
evet arkadaşım katılıyorum.ölü tercih olasın benim puan 51 izmirlym burayı yazıcam.sen nerelisin puan kaç?

hocam ilgilendiniz için teşekkrler yerler açıklanınca bir daha görüşelim çünkü bu sefer ölü tercih yapmak istemiyorum.ben uşakta yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz varmı?

tamm hocam kontenjanlar acıklandıgında goruselım tekrardan ben usaktan balıcam ıste ege bolgesınden doguya dogru gıdıcem 21 de ısaretlıcem acıklandıgın tavsıyelerde bulunurum usak guzeldır

puan havuzuna herkez puhanını yazsın görelim bizde

benim puanım 42.263 ve erzurum düşünüyorum.

kasım ataması sözlesmreli olacak mı ??

bence olur dıyorum cünkü maliyenın parası yetmez cok kadrolu almaya inş alır bızlerde atanırzz

arkadaşlar salı günü kesin belli oluyomu?

benim puanım 44.5 kayseri istiyorum 21 i işaretlemiyeceğim

hüseyin hocam benimde 45.765 arkadaşın dediği gibi tercihler konusunda çok kararsızım ben eskişehirdeyim ama 10000 atamada bile sadece 10 kontenjan verdi oysa 150 den fazla ücretli çalışıyo burda yakın bozüyük kütahya yazsam sadece ve 21 işaretlesem diyorumki tercihlerime değilde 21 doğuya atarmı korkuyorum evliyim 3 yaşında çocuğum var sizce ne yapmalıyım illerimi fazla yazsam sıralamada 449 kişiyim bu arada
nerdesin hüseyin hocam cvp bekliyorum:77wu[1]:

yeliz hocam bende eskişehir ama kontenjanlar bizim ilde az görünüyor ne yapıcaz bilmiyorum

bence maliye açısından düşünürsek sözleşmeli daha masraflı onlar için. çünkü sözleşmeli demek yeni öğretmen almak demek. oysa kadrolu alım olursa yeni öğretmen alımı daha az olacak. çoğunlukla sözleşmeliler kadroya geçmiş olacak.

hem verdikleri sözü yerine getirmek, hem -bakın sözleşmelileri kadroya geçiriyoruz işte- demek için, hem de maliyenin yükünü azaltmak için kadrolu alımın fazla olacağını düşnüyorum ben...

arkadaslar puan havuzu ne .lınkı yollarmısınız

önceki sayfalarda puhan havuzunun linki var arkadaşım ordan bulabilirsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri