Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben izmirliyim puanım 51 izmiri tercih edicem izmirli meslektaşım varsa lütfen cevap yazsın...

huzur
kesinlikle ama kesinlikle atanacağın için merkezleri veya istediğin yerleri yaz... her halukarda tercihlerin gelecek...

ya gelmezse mi ( mümkün değil ) o zaman 21 den yine iyi bir yer gelir.. o puan seni yine batıdan yada merezi bir yere atayacaktır

AĞZINIZDAN BAL DAMLIYOR HOCAM :) HANGİ ŞEHİRDESİNİZ BİLMİYORUM AMA DEDİKLERİNİZ ALLAH KISMET EDERDE OLURSA NE DİLERSENİZ DİLEYİN KARGO İLE GÖNDERECEĞİM
BELKİ İSTANBULDAN
BELKİ KARS'tan( arkadaşım orada onunla geçsin bu gurbet diyorum bazen)
Belki de X BİR ŞEHİRDEN ...
YA DA BELKİ YE BIRAKMAYAYIM ŞÖYLE YAPALIM NEREYE DÜŞERSEM ORADAN BİR ŞEYLER GÖNDEREYİM :)

hocam kesinlikle öyle düşünmeyin ve moralinizi bozmayın o.ö çok ihtiyaç var ve seneye atama yapacak öğretmen bulamayacaklar benim duyumlarıma göre 7000 ihtiyaç va ama mezun sayısı 3000-5000 arasında ümidinizi yitirmeyin şubat atamalarına kadar hepimiz gideceğiz pozitif düşünelim düşünün birkere bu seneye kadar böyle bir şans verileceği kimin aklına gelirdiki atandığımız günleride göreceğiz ve burada sevincimizi hepimiz paylaşacağız
begüm arkadaşım pozitif düşünceniz beni rahatlatıyor inanın ama şunu bilmek istiyorum 3000-5000 atanamayan var dediniz ben 4908.kişiyim ama ben 2008 puanını kullanıyorum bu yıl kpsye giremedim büte kalanlarıda hesaba kattınızmı ben 2005 mezunuyum

yeliz arkadaşım senin korkmana gerek yokki sen zaten bu puanla ilk tercihlerine yerleşirsin şubata kalmazsın ki

ankaradan olan yok mu ?

yeliz arkadaşım senin korkmana gerek yokki sen zaten bu puanla ilk tercihlerine yerleşirsin şubata kalmazsın ki
begüm arkadaşım benim puanım 32 hatırlatayım böyle demeniz bile atanmışım gibi sevindirdi beni

arkadaşlar bu kasımda bütün okul öncecileri nimetciğim alacak.gelecek yıl ne kadar öğretman açığı var ona göre planlama yapacak.zaten sınıfçılara verilecek olan sertifikalarda bu yüzden.içiniz ferah olsun benim puanım 42 ve ben hepimizin atanacağını umut ediyorm ve inanıyorum

inş arkadaşım dedıgın gıbıolur

evet bencede herkez atanır rahat bir nefes alırız benim puanımda 44,146 arkadaşlar

zaten melgin hocamın dediği gibi sınıf öğretmenlerine sertifikalatı bu sebeple hazırlıyorlar moralinizi bozmayım yeliz hocam atanmayan kalmayacak

BegÜm nerdesİnnnn

bence rehabilitasyon merkezleri okul öncesi öğretmeni bulmakta zorluk çektikleri için ve inşallah kasımdan sonra hiç bulamayacakları için sınıf öğretmenleri bu alanlara alınmak üzerede okul öncesi sertifikesı alıyor alabilirler.sadece benim fikrim:)

hepimiz atanacağız arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim

salı günü en geç resmi açıklamayı bekliyorum.biz en iyisi şimdi ölü tercih yapmamak için puanlarımızı ve gitmek istediğimiz yerleri puan havuzuna yazalım ona göre tercih yapalım

bence rehabilitasyon merkezleri okul öncesi öğretmeni bulmakta zorluk çektikleri için ve inşallah kasımdan sonra hiç bulamayacakları için sınıf öğretmenleri bu alanlara alınmak üzerede okul öncesi sertifikesı alıyor alabilirler.sadece benim fikrim:)
bende o şekilde düşünüyorum arkadaşım.sınıfçıları rehabilitasyonda çalıştıracaklar.çünkü rehabilitasyon merkezleri baskı yaptığı için bu zamana kadar bi açıklama yapmadılar yada yapamadılar

salı günü en geç resmi açıklamayı bekliyorum.biz en iyisi şimdi ölü tercih yapmamak için puanlarımızı ve gitmek istediğimiz yerleri puan havuzuna yazalım ona göre tercih yapalım
arkadaşım puhan havuzunun adresini verebilirmisin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri