Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam bakın benim yorumum şöyle:

eğer atama sayısı 10000 olursa bunun 1500 - 2000 i

15000 olursa bunun 2500 - 3000 i kasım ayında olacaktır..

şubat ayında kesinlikle daha az olacak...çünkü şubat atamalarında her zaman atama sayısı düşük olur.. ortalama 1000 - 1500 diyorum
.

neşeky arkadaşım hatırlatma için teşekkür ediyorum ben ne kadar alım olur demiyorum şubatta taban puan tahmini ne olur diye soruyorum.

Pardon yaa özürdilerim....

yok estağfurullah özüre hiç gerek yok .olabilir sizde hüseyin hoca kadar emek verip yarrdımcı olmaya çalışıyorsunuz sizin şubat tahmininiz varsa paylaşalım.

arkadaşlar bu atamalar hakkında meb ne zaman duyuru yapar acaba? pazartesi yapar mı sizce?fikri olan var mı?

Kendilerini öğretmen sanıyorlar, sansınlar bakalım! Acaba bizim kadar iyi eğitimciler mi?? Şüphe ediyorum doğrusu!!

Öğretmenlik vicdan işi her hareketiyle örnek olma işi...
Bir öğretmen tek başına kaldığı zaman " Ben bugün biraz daha iyiliği barışı yaydım mı ? " sorusuna kendi vicdanıyla gönülden evet diyebiliyorsa başını yastığa rahat koyabiliyorsa herkese değer verip insan ayırmıyorsa bir problem yok !!!
İşin PLAN-PROGRAM KISMINI HEPİMİZ ÇOK GÜZEL YAPIYORUZ.PLANLA PROGRAMLA İŞ BİTMİYOR MAALESEF ÖNCE İNSANLIKKKKKKKK!!!
Yüksek puan almış fakat vicdanıyla işi olmayan bir kişi ÖĞRETMEN OLAMAZZZZZZZZ!!!Forumlarda hakaret eden yüksek puan arkadaşlara daha da sözüm yok bunu yapabilmekte farklı bir meziyet ister:(

hüseyin hocam benim puanım 50,17 aydın istiyorum ya da aydın civarı falan..olur mu acaba?fikriniz nedir?

ben ilçedeyim sen merkez mi?

Nazilli'deyim sen?

Germencik benim.Çok stres oldu artık bir açıklansa da nereler boş..Ama uzak falan yazarım sanırım olmazsa..

Ben de 21'i bile yazacağım.O kadar olmama durumu olmasa bile..

21 yazmayı düşünmüyorum ben ama bakalım..Puanın kaç?

66.165 ilk tercihlerimi olursa eğer kadrolu yazmayı düşünüyorum.21'i de kadrolu işaretleyeceğim.

senin puanın çok güzel,kesin gidersin..

İnşallah cnm sağol hepimiz gidelim.Kadrolu alım olur mu sence benimki olur mu?

o konuda hiç bir fikrim yok..ben de yakın yer çıkmaz belki diye uzak mı yazsam diye düşündüm,napayım ki?

Sanırım Aydın 62 ile kapattı.Ama o puanla fazla kişi kalmadı.Şansını dene derim.Olmazsa son tercihlerini yakın illere yazarsın.

bazıları kesin gidersin falan diyor..havadan gidilir tabi öyle..ben gene o zaman uzak yerleri yazacam mecbur..yani yakın yerleri öncelik yazmayayım öyle mi diyorsun?

şimdi baktım 61 ile kapatmış.Ama Denizli 47.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri