Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
hocam sİzİ beklİyordu bİrÇok arkadaŞ
yakalamiŞken ben sorayimÇok duyum aliyoruz bİr sÜrÜ yorum yapiyorlar o.Ö.alinmayacak vs. Sİzce 46.265 İle atanir miyim ?
Aslinda dİĞer bÖlÜmlerden arkadaŞlar hakli bu puanlarla atanmayi beklemek normal Şartlarda delİlİk olur ama bÖyle bİr Şans verİlmİŞken yok yok ben atanmayayim mi dİyeyİm Şİmdİ tabİİ kİ peŞİne dÜŞÜp Şansimizi denemekte fayda var ayrica bu geÇmİŞe bakarsak tarİhte İlk defa olan bİrŞey deĞİl hak verİlİyor bİzde almak İÇİn Çabaliyoruz. Cevap verİrsenİz soruma sevİnİrİm teŞekkÜr ederİm Şİmdİden...
hocam 46.265 demek 14628 inci sırada olduğunuz anlamına gelir... zaten şu ana kadar 14391 kişi andığına göre sizin atamanız garanti demektir...
ha diceksinizki o sıralam %100 doğru mu elbette hayır ama son iki atmada 600-750 kişilik sapmayla bu sonuçlar ortaya çıkmıştır ve de yine tutacaktır.....
yani hocam 700-800 ün içindesiniz...bavulunuzu toplayın
birde diğer konu artık bekleyenlerin %99 'u açıköğretimli ve yaşı oldukça ileride , evli barklı...
bunları dikkate alırsanız, bu atamada hiç de yabana atılır bir sayının ben 21.tercihi işaretlemeyceğini düşünüyorum