Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam sİzİ beklİyordu bİrÇok arkadaŞ:)
yakalamiŞken ben sorayim:) Çok duyum aliyoruz bİr sÜrÜ yorum yapiyorlar o.Ö.alinmayacak vs. Sİzce 46.265 İle atanir miyim ?
Aslinda dİĞer bÖlÜmlerden arkadaŞlar hakli bu puanlarla atanmayi beklemek normal Şartlarda delİlİk olur ama bÖyle bİr Şans verİlmİŞken yok yok ben atanmayayim mi dİyeyİm Şİmdİ tabİİ kİ peŞİne dÜŞÜp Şansimizi denemekte fayda var ayrica bu geÇmİŞe bakarsak tarİhte İlk defa olan bİrŞey deĞİl hak verİlİyor bİzde almak İÇİn Çabaliyoruz. Cevap verİrsenİz soruma sevİnİrİm teŞekkÜr ederİm Şİmdİden...

hocam 46.265 demek 14628 inci sırada olduğunuz anlamına gelir... zaten şu ana kadar 14391 kişi andığına göre sizin atamanız garanti demektir...
ha diceksinizki o sıralam %100 doğru mu elbette hayır ama son iki atmada 600-750 kişilik sapmayla bu sonuçlar ortaya çıkmıştır ve de yine tutacaktır.....

yani hocam 700-800 ün içindesiniz...bavulunuzu toplayın :)

birde diğer konu artık bekleyenlerin %99 'u açıköğretimli ve yaşı oldukça ileride , evli barklı...
bunları dikkate alırsanız, bu atamada hiç de yabana atılır bir sayının ben 21.tercihi işaretlemeyceğini düşünüyorum

nasıl yani hocam bende 13975

kum tanesi eğer puanın 46,798 in üzerindeyse sıralam senin için önemli değil...çünkü ilk sırada olduğun anlamına gelir...

46 dan düşük arkadaşlar için sıra önemli

hocam 46.265 demek 14628 inci sırada olduğunuz anlamına gelir... zaten şu ana kadar 14391 kişi andığına göre sizin atamanız garanti demektir...
ha diceksinizki o sıralam %100 doğru mu elbette hayır ama son iki atmada 600-750 kişilik sapmayla bu sonuçlar ortaya çıkmıştır ve de yine tutacaktır.....

yani hocam 700-800 ün içindesiniz...bavulunuzu toplayın :)

birde diğer konu artık bekleyenlerin %99 'u açıköğretimli ve yaşı oldukça ileride , evli barklı...
bunları dikkate alırsanız, bu atamada hiç de yabana atılır bir sayının ben 21.tercihi işaretlemeyceğini düşünüyorum

:) BUGÜN BU GÜZEL HABERİN SEVİNCİYLE GEÇİRİRİM SAĞOLUN HOCAM:)EN CAN ARKADAŞIM KARS'A ATANDI VE PUANI 49 BENDE SEÇMEYİ PLANLIYORUM AMA BİR DE UZAK BİR KÖYE ATANIRSAM ORALARDA NE YAPARIM ONU DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM NASİP ARTIK HAYIRLISI İLE ATANALIM DA GERİSİ OLUR BİR ŞEKİLDE...
İSTANBUL'UN YAKININDA OLAN YERLERİ BİLE ACABA MI DİYE DÜŞÜNÜRKEN BUGÜN KARS'a GİTMEYİ PLANLIYORUM BAKALIM DAHA NELER YAŞACAĞIZ ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERİR İNŞ. TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM

nasıl yani hocam bende 13975
şimdi hocam benimkisi kadrolu için 515 çıkıyor sözleşmeli içinse zaten 1397 yani sizin dediğinize göre sözleşmelide zaten geçmişin mi oluyor kafam karıştı sosyalci hüseyin hocam :36_3_12:

sosyalcihüseyin hocam nerdesiniz moralimiz bozuldu kasım atamasında yaklaşık kaç alım olur acığı sınıf öğretmenleriyle mi kapatmaya calışıyorlar

bn yeni üye oldum ve bu forumu çok beğendim

şimdi hocam benimkisi kadrolu için 515 çıkıyor sözleşmeli içinse zaten 1397 yani sizin dediğinize göre sözleşmelide zaten geçmişin mi oluyor kafam karıştı sosyalci hüseyin hocam :36_3_12:

hocam kadroluya bakmayın...sözleşmelide de siz barajın üstünde gözüküyosunuz...sizin probleminiz kalmamış..ilk tercihinizden biri olur..

şundan emin olalım puanız 46,798 in üstünde dimi

sosyalcihüseyin hocam nerdesiniz moralimiz bozuldu kasım atamasında yaklaşık kaç alım olur acığı sınıf öğretmenleriyle mi kapatmaya calışıyorlar

hocam şu an bütün illerde bu seminere başlanmadı.. bu şu demek 1.önceliğe sahip olan okul öncecileri sözleşmeli olarak yerleştirme işlemleri tamamlanacak ce ardından kalanları onlarla ücretli olarak kapatacak...
yani okul öncesi atamalarını tamamlayacak demek bana göre

hüseyin hocam cevap verirseniz sevinirim:)
benim puanım 45,426...
ilk tercihler olarak tokat, yozgat, malatya istiyorum...
sizce olur mu?
ya da bu puanla istanbul olur mu?
şimdiden teşekkürler:)

hüseyin hocam cevap verirseniz sevinirim:)
benim puanım 45,426...
ilk tercihler olarak tokat, yozgat, malatya istiyorum...
sizce olur mu?
ya da bu puanla istanbul olur mu?
şimdiden teşekkürler:)

sayın hocam sizin tercihlerinizden birsi %100 olur...istanbula eya 21 e gerek kalmayacak....

GÖRECEKSİNİZ imza hüseyin

çok teşekkür ederim hocam:) inşallah olur:)

sayın hocam sizin tercihlerinizden birsi %100 olur...istanbula eya 21 e gerek kalmayacak....

GÖRECEKSİNİZ imza hüseyin

hocam benim punaıda 63
sizce olurmu ben büt mağdurarındanım o yüzden 10 bini kaçırdım ne dersiniz
fethiye olursa açık ilk sıada orayı yazcam

hüseyin hocam taban 40 a düşmez dimi bu atamada

hocam benim punaıda 63
sizce olurmu ben büt mağdurarındanım o yüzden 10 bini kaçırdım ne dersiniz
fethiye olursa açık ilk sıada orayı yazcam

yani hocam sizinki de soru mu şimdi?

ben 45lilere bile olur dediğimi düşünürseniz..size ne deme gerekili...
BULDUM:

evinizin karşısındaki okulu yazın

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugüne kadar okumakla yetiniyordum ama dayanamadım çorbada tuzum olsun dedim umarım hepimiz atanırızda bu günleri gülerek hatırlarız benim puanımda 46.küsaratlı falan işte hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum

peki 3000 olurmu hep aynı soruları soruyoruz bıktınız biliyorum ama çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana.... :(

Hüseyin Hocam şu an farklı bir sitede okudum alım 500 ya da en fazla 750 olacak diye bir şey yazmış arkadaşın biri sizce en az alım ne olur?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri